Rigtige mennesker, rigtige historier!

Sensilab har over 3,5 millioner tilfredse kunder i hele Europa - mænd og kvinder i alle aldre, der bekymrer sig om deres helbred, og som gerne deler deres erfaringer for at hjælpe andre med at opnå de samme gode resultater. Bliv inspireret, du også!

image

Anna

Bekræftet

Thyrolux fra Sensilab er en 4-i-1 effekt, der balancerer dine skjoldbruskkirtelhormoner, fremmer vægttab, forbedrer dit fokus og styrker hud og hår. Så er det naturligt og helt hormonfrit!

...Læs mere

image

Martina

Bekræftet

Jeg har mere energi, mit humør er stabilt, jeg hæver ikke så meget, og jeg stoppede smerterne under menstruation og ægløsning + jeg tabte mig lidt.

...Læs mere

image

Christina

Bekræftet

På det seneste har jeg haft brug for meget koncentration, og som mange andre mødre har jeg øjeblikke, hvor jeg sidder fast - jeg bliver ofte overvældet af de forskellige krav og børneopdragelse. Jeg får min energi fra Sensilab's Beyond Brain, med 3 plantebaseret ingredienser, der giver maksimal styrke til min hjerne.

...Læs mere

image

Ioana

Bekræftet

Kraftig nootropisk drik til koncentration med umiddelbare og langvarige 3-i-1 effekter: 6 timers øget opmærksomhed og 22%* bedre mental præstation! Forøg din hukommelse, opmærksomhed, koncentration, mental energi og lydhørhed og tag bedre beslutninger takket være denne lækre drik med citronsmag.

...Læs mere

image

Christèle

Bekræftet

Jeg begyndte at bruge ThyroLux for 6 måneder siden og jeg har bemærket, at både mit stofskifte og min søvn er blevet bedre. Min hud og mit hår ser meget bedre ud. Jeg har genvundet koncentrationen, og mit humør er blevet bedre. Jeg har også fået en masse energi tilbage!

...Læs mere

image

Filipa

Bekræftet

Ved hjælp af Sensilabs produkter, herunder ThyroLux, har jeg allerede tabt 7 kg og har fået livsglæden og energien til at lege med mine børn tilbage!

...Læs mere

image

Anja

Bekræftet

Manglende søvn på grund af min nye baby og en fed men lækker kost i december blev jeg en mere træt og sløv udgave af mig selv i januar. Derfor valgte jeg Hepafar te og kapsler, en helt naturlig løsning, som jeg har taget i et stykke tid nu. Det føles godt at kunne gøre noget for mig selv igen! Jeg har nu meget mere energi og har fået lyst til at motionere igen.

...Læs mere

image

Ilaria

Bekræftet

Jeg har nu i fem måneder taget ThyroLux regelmæssigt og har bemærket mange behagelige ændringer. Efter et stort vægttab havde jeg problemer med lav energi og stofskifte, men siden jeg tog ThyroLux har jeg følt mig meget mere energisk, jeg lider mindre under temperaturændringer, jeg sover meget mere regelmæssigt, min hud ser bedre ud og mit hår er stærkere! Kan varmt anbefales!

...Læs mere