-66%

*Ansvarsfraskrivelse: Resultaterne kan variere fra person til person og kan afvige fra dem, der er beskrevet på hjemmesiden.

GRATIS VED KØB!

Få de bedste sundhedstips, ernæringsråd og lækre opskrifter i en praktisk e-bog!

*Ansvarsfraskrivelse: Resultaterne kan variere fra person til person og kan afvige fra dem, der er beskrevet på hjemmesiden.

Draining Drink 1+2 GRATIS

30 dages forbrug

Contents: 1x Draining Drink 1+2 GRATIS 30 bags/30 dage

Draining Drink 1+2 GRATIS

30 dages forbrug

Gå ned i vægt hurtigere og slank din krop på bare et par dage! Sig farvel med oppustethed, vandretention og toksiner med denne lækre hindbærdrik!
Indeholder 8 naturlige ingredienser, der hjælper dig med, at:

  • Slippe af med overskydende kilo med op til 2,5 gange* hurtigere.
  • Stimulere eliminering af væske med op til 27%* mere.
  • Reducer oppustethed med op til  60%*.
  • Reducer udseendet og synligheden af cellulite.
  • Bevar mineraler i kroppen på trods af eliminering af væske.
  • Velegnet til vegetarer og veganere!

Contents: 1x Draining Drink 1+2 GRATIS 30 bags/30 dage

Nok til 30 dage

6,47 kr / Pose

-66% rabat
Tilbudspris 193,99 kr Normal pris 578,99 kr

Vælg pakke

Vælg et engangskøb eller abonner

Tip: Få yderligere 17% med abonnement

Engangskøb
(30 dages brug)
66% rabat
578,99 kr
193,99 kr
Abonner & spar endnu mere
(Modtag 30-dages levering hver måned.)
72% Rabat + Gratis levering
 
578,99 kr
161,01 kr
Loading...
På lager
SKU
902496

Lider du af vandretention?

Vidste du, at vandretention er en af ​​hovedårsagerne til, at så mange kvinder lider af oppustethed og ikke længere kan tabe sig?

Føler du dig oppustet som en ballon? Har du nogle gange svært ved at lukke dine yndlingsbukser? Forsøger du at gemme dig under ekstra stort tøj? Så er der sandsynligvis akkumuleret for meget væske i din krop, som kan bremse eller helt stoppe din vægttabsrejse.

Eller værre, du har måske også bemærket, at tallet, på din badevægt, stiger i stedet for at falde, på trods af at du føler, at du virkelig har gjort meget for at forpligte sig til at tabe sig: fra konstant træning til en diæt med lavt kalorieindhold.

Stop med at gemme dig i løsthængende tøj og start i stedet med Draining Drink!

Draining Drink er det  første skridt i retning af at opnå den krop, du altid har ønsket, da det er i stand til at fjerne overskydende væske fra kroppen, hvilket forhindrer kroppen i at forbrænde fedt effektivt. Og denne proces er virkelig vigtig og nødvendig for at få succes på din vægttabsrejse!

Draining Drink har en øjeblikkelig virkning: ved at rydde lymfesystemet sikrer det, at toksiner og overskydende væsker, der er akkumuleret i kroppen, lettere kan udvises for endelig at være i stand til at slippe af med al den overskydende vægt, der er akkumuleret på grund af vandretention. Takket være sin kombination af 100% naturlige ingredienser stimulerer Draining Drink fedtforbrændingsprocessen.

Den bedste naturlige vanddrivende drik på markedet med 8 premium ingredienser:

Sig farvel med oppustethed og cellulite, en gang for alle!

Takket være de super effektive naturlige ingredienser er Draining Drink ikke kun i stand til at stimulere lymfesystemet, men det har også mange andre fordele!

  • Den anbefales stærkt til dem, der starter en vægttabsproces, fordi den hjælper med at slippe af med de første overskydende kilo hurtigt.

  • Det er en helt naturlig dræning, der fjerner toksiner og vandretention fra kroppen, men bevare mineralerne.

  • Reducerer hævelse på kun 1 uge.

  • Den fremmer tab af de første kilo, indenfor de første dages forbrug.

Denne kraftfulde kombination af ingredienser er nu blevet yderligere beriget takket være tilsætningen af rød vindrueekstrakt! Vidste du, at rød vindrueekstrakt blandt andet er en meget værdifuld hjælp til reduktion af cellulite? Når dit lymfesystem fungerer korrekt, vil mikrocirkulationen også gennemgå en markant forbedring. Dette betyder, at de næringsstoffer, du indtager gennem mad, finder "den rigtige vej" i din krop og kan udnyttes af det på den bedste måde, mens din krop permanent slipper af med toksiner.

ENKEL FORBEREDELSE = ENKELT TAB!

Du forbereder en pose Drainings Drink i 1 liter vand. Tøm indholdet af en pose i en tilstrækkelig stor karaffel eller flaske og bland grundigt! Drik det hele hele om morgenen.

På denne måde vil du passe på din hydrering, stimulere lymfesystemet, fjerne overskydende væske fra kroppen og endelig få den fladere mave, du altid har ønsket!

Zuzana: "Jeg følte mig bedre allerede efter 3 dage!*"

"Min oprindelig vægt er 57kg*, men  efter fødslen vejede jeg 70kg*. På trods af al min indsats følte jeg at min krop, ikke længere kunne forbrænde fedt, og jeg begyndte at akkumulere en masse vægt - på maven."

"Men med Drainings Drink følte jeg mig bedre efter allerede 3 dage! Hævelsen var forsvundet, jeg begyndte at føle mig lettere og  min mave er forsvundet mærkbart!"

Aktive ingredienser

Draining Drink
Emballage (1 enhed)10 poser
Daglig dosis1 pose
Nettovægt (1 enhed)63 g

Ingredienserpr. pose
CactiNeaTM [figenkaktuspulver]2000 mg
Bladpersilleekstrakt500 mg
Sarsaparillarodekstrakt500 mg
Hibiscus blomsterekstrakt500 mg
Vandmelonekstrakt500 mg
Javabladsekstrakt500 mg
Artiskokbladekstrakt350 mg
VinoGrapeTM Plus (rød drueekstrakt)50 mg

Brug

Den anbefalede daglige indtagelse er 1 pose.

1 pose

En gang om dagen

INGREDIENSER

(Pr. pose): CactiNea™ (figenkaktuspulver med 0,05% betalains og 0,03% indicaxanthin) 2000 mg, bærer: akaciegummi, Bladpersilleekstrakt 500 mg, sarsaparillarodekstrakt 500 mg, hibiscusblomstekstrakt med 10 % total polyfenoler 500 mg, vandmelon-frugtsaftpulver 500 mg, javablade-ekstrakt med 2% kalium 500 mg, naturlig hindbærsmag, hindbærpurépulver, surhedsregulator: citronsyre, artiskokbladekstrakt med 2,5% cynarin 350 mg, VinOgrapeTM Plus (røddrue-ekstrakt med 90% polyphenoler i alt og 18% OPC (indhold af sulfitter> 10 mg / kg)) 50 mg, antiklumpningsmiddel: riskoncentrat, sødemiddel: sucralose.

Indeholder allergener: sulfitter> 10 mg/kg.

CactiNeaTM og VinOgrapeTM er varemærker tilhørende Nexira.

ANVENDELSE

Den anbefalede daglige indtagelse er 1 pose. Hæl pulveret i en beholder (kande, flaske, shaker...), fyld 1 liter koldt vand. Rør grundigt for at opløse eventuelle klumper. Drik det om morgenen.

VIGTIGT

Den daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke bruges som erstatning for en varieret og afbalanceret kost og en sund livsstil. På grund af naturlige variationer i egenskaberne af aktive ingredienser kan produktets farve, smag og lugt variere lidt fra batch til batch. Disse variationer påvirker ikke produktets overordnede kvalitet og effektivitet.

ADVARSEL

Hvis du er følsom eller overfølsom over for nogen af ingredienserne i produktet, eller du tager nogen former for medicin, bør du rådføre dig med lægen før brug. Dette produkt anbefales ikke til gravide eller ammende kvinder.

OPBEVARELSE

Opbevares utilgængeligt for børn! Opbevares på et mørkt og tørt sted ved en temperatur under 25 °C.