Premium lever detox drik

Hepafar Fibers - drik til detox af leveren

15 Poser | 15 dages forbrug

Contents: 1x Hepafar Fibers - drik til detox af leveren 15 bags/15 dage

image

Glutenfri

GMO-fri

GMP kvalitet

Laktosefri

Vegansk

Vegetar

Fremstillet i EU

HACCP

Cruelty-free

Paraben fri

Testet i laboratoriet

Ingen giftige kemikalier

*Ansvarsfraskrivelse: Resultaterne kan variere fra person til person og kan afvige fra dem, der er beskrevet på hjemmesiden.

Glutenfri

GMO-fri

GMP kvalitet

Laktosefri

Vegansk

Vegetar

Fremstillet i EU

HACCP

Cruelty-free

Paraben fri

Testet i laboratoriet

Ingen giftige kemikalier

*Ansvarsfraskrivelse: Resultaterne kan variere fra person til person og kan afvige fra dem, der er beskrevet på hjemmesiden.

Premium lever detox drik

Hepafar Fibers - drik til detox af leveren

15 Poser | 15 dages forbrug

Farvel, toksiner! Sig farvel til uønskede toksiner med Hepafar Fibers, vores bedst sælgende detox drik til leveren. Denne lækre 3-i-1-drik hjælper med at fjerne toksiner fra kroppen og forbedrer leverfunktionen ved hjælp af vandopløselige acacia gummifibre.

 • Fremmer detoxificering - sikrer, at toksiner elimineres fra kroppen
 • Fremmer sund fordøjelse og tarmsundhed
 • Forhindrer, at toksiske stoffer trænger ind i leveren
 • Hjælper med at regenerere levercellerne og optimere deres funktion
 • Højt indhold af fibre af akacietyggegummi
 • Kun naturlige aktive ingredienser
 • Forfriskende naturlig citronsmag
 • Velegnet til vegetarer og veganere

Over 15 års ekspertise inden for udvikling og fremstilling af kosttilskud

Sensilab har over 3 millioner tilfredse kunder i hele Europa.

Contents: 1x Hepafar Fibers - drik til detox af leveren 15 bags/15 dage

Nok til 15 dage

8,00 kr. / Pose

Tilbudspris 119,99 kr.

Vælg det ønskede beløb

1x 119,99 kr. per stykke
Spar 21%
fra 2 94,99 kr. per stykke
Spar 38%
fra 4 74,99 kr. per stykke
Spar 40%
fra 6 71,99 kr. per stykke

Vælg pakke

Vælg et engangskøb eller abonner

Tip: Få yderligere 17% med abonnement

Engangskøb
(15 dages brug)
Abonner på dette produkt, og få det sendt til dit hjem hver måned. med en ekstra 17% rabat på efterfølgende ordrer.
(15 dages forbrug hver måned. for 99,59 kr. kr.)
17% Rabat + Gratis levering fra 1. tilbagevendende ordre

Det billigste valg

 
Loading...
 • Aktuel tilgængelighed: Begrænset antal
 • Risiko for udsolgt: Høj
4.7 309
image

"Dit helbred afhænger af, hvor godt din lever fungerer.
Hvis du er på udkig efter et effektivt kosttilskud til at fremme leverens sundhed, anbefaler jeg Hepafar Forte Premium.
Hepafar Forte er videnskabeligt udviklet til at fremme leverens sundhed og fordøjelse. Det indeholder en kombination af velundersøgte urter og næringsstoffer, der fremmer leverens evne til at rense og komme sig. Nøgleingredienserne omfatter artiskokekstrakt, marietidsel i fytosomform (meget høj biotilgængelighed), cholin, mælkebøtterodsekstrakt, ingefær og meget mere. Derudover hjælper Hepafar Forte med at fremme fedtmetabolismen og booste energi og vitalitet."

Dr. Brindusa Vanta

Doktor i medicin med speciale i ernæring og kosttilskud

Leveren gør ikke ondt, men den sender nødsignaler

Da en overbelastet lever ikke gør ondt, og dens symptomer er så almindelige, kan du let overse disse symptomer, og derved ikke være i stand til at indse hvad det er som holder dig ned...

Omkring en million danskere har fedtlever!

Daglig stress, søvnmangel, fed mad, alkohol, rygning, ikke nok motion… Alt dette belaster din lever. Problemet er, at de fleste mennesker ikke er klar over, at de har en overbelastet lever.

Hvad gør du, når du får hovedpine? De fleste af os tager et smertestillende middel. Og hvad gør du, hvis du har en overbelastet lever? Ikke noget. Når du har hovedpine, føler du smerte. Du ved, at der er noget galt, så du tager handling. Men leveren har ingen nerver. Det gør ikke ondt.

Da en overbelastet lever er en tilstand, der ikke gør ondt, gør vi intet.

image

Detox af høj kvalitet med maksimale fordele

image
image

Stimulerer fordøjelse

image

Anti-inflamatorisk effekt

image

Fremmer vægttab

image

Øger energiniveauet

Hvordan skader vi vores lever?

image
 • FASTFOOD - en undersøgelse fra Sverige viser, at folk, der for det meste spiser fastfood, har næsten lige så dårlige leverværdier som folk, der ofte drikker alkohol.

 • ALKOHOL - er en af ​​de kraftigeste toksiner for leveren. Det er bevist, at alkohol beskadiger levercellerne og kan føre til en overbelastning af leveren eller senere levercirrose.

 • SKIMMEL - Leverens værste fjende er dog ikke alkohol, det er skimmel.

Afgiftning af fiber og lever

En effektiv afgiftning af leveren med Hepafar Forte er ikke nok. Vi skal også sørge for, at toksinerne forlader kroppen for evigt, for ellers vender de tilbage. Opløselige fibre i Hepafar Fibers spiller en vigtig rolle i denne proces.

Opløselige fibre i Hepafar Fibers med tredobbelt virkning, hvilket bidrager til den endelige eliminering af toksiner fra kroppen og forbedret leverfunktion:

1. Binding af toksiner

Når vi drikker Hepafar Fibers, binder akaciefibrene toksiner og kolesterol, som elimineres af leveren, når den renses. Fibrene sikrer, at toksiner med succes fjernes fra kroppen og dermed forhindrer leveren i at blive overbelastet.

2. Bedre fordøjelse

Når fibre svulmer op i tarmene (de absorberer vand) blødgøres afføringen og bidrager til regelmæssig afføring, hvilket også betyder regelmæssig afgiftning og fjernelse af toksiner.

3. Probiotisk effekt

Fiberen fodrer de gode bakterier, der forhindrer for mange dårlige patogene bakterier (og deres skadelige toksiner). På denne måde styrkes tarmslimhinden, og giftige stoffer forhindres i at komme ind i leveren.

image

Leveren - Vores vigtigste organ

Det er meget vigtigt at vide, at du ikke har smerter, når din lever lider. Det er først når leveren er forstørret, at det kan føre til øvre abdominale problemer. Derfor er det vigtigt at have en effektiv leverfunktion

Mange mennesker er mere end tilfredse

Hepafar er en løsning, som mange mennesker satser på. Vi prøver konstant at forbedre formlen i henhold til de nyeste farmaceutiske opdagelser og de nye muligheder, som videnskaben tilbyder os. Hepafar imponerede mange mennesker.

image

Blandt de tilfredse brugere er Jasmin, som ved hjælp af Hepafar tabte de ekstra kilo inkl. mavefedt. Han siger, at han taget meget på i de seneste år. Efter et par måneder med Hepafar og sundere spisevaner, blev han meget overrasket, da han igen kunne passe tøj i størrelse M.

Den læge som fortalte 44-årige Sonia, at det var tid til at sænke hendes kolesteroltal for at undgå at tage livslang medicin. Han besluttede at finde et alternativ. På internettet fandt han en naturlig løsning og bestilte Hepafar forte. Inden for et par få måneder faldt kolesterolniveauet, hun genvandt energi og tabte et par kilo.

image

Højkvalitets ingredienser med dokumenterede effekter

Ud over opløselige akaciefibre indeholder Hepafar-fibers tre ingredienser, der i kombination med den naturlige citronsmag stimulerer eliminering af toksiner fra kroppen og forbedrer leverens funktion:tro

Aktive ingredienser

HEPAFAR Fibers
Emballage (1 enhed)15  poser
Daglig dosis1  pose
Nettovægt (1 enhed)135 g

Aktive ingredienserpr. pose
FibregumTM [Acacia gummi]7100 mg
-Opløselig kostfiber6390 mg
Citronsaftkoncentrat1000 mg
Cikorieinulin1000 mg
- Opløselig kostfiber880 mg
Rosmarinekstrakt500 mg
- Rosmarinsyre25 – 35 mg

BRUG

Den anbefalede daglige indtagelse er 1 pose.

1 pose

En gang om dagen

INGREDIENSER (pr. pose)

FibregumTM [akaciegummi med 90% opløselig kostfiber] 7100 mg (opløselig kostfiber 6390 mg), citronsaftkoncentratpulver 1000 mg, cikorieinulin med 88% opløselig kostfiber 1000 mg (opløselig kostfiber 880 mg), rosmarinbladekstrakt med 5 -7% rosmarinsyre 500 mg (rosmarinsyre 25 - 35 mg), naturlig citronsmag,. Surhedsregulator: citronsyre. Antiklumpningsmiddel: Riskoncentrat. Sødemiddel: Sucralose.

FibreGumTM BG er varemærker tilhørende Nexira.e.

ANVENDELSE

Den anbefalede daglige indtagelse er 1 pose. Omrøres grundigt i et glas koldt vand (200-250 ml). Nyd det efter et måltid af eget valg.

VIGTIGT

Den daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke bruges som erstatning for en varieret og afbalanceret kost og en sund livsstil. På grund af naturlige variationer i egenskaberne af aktive ingredienser kan produktets farve, smag og lugt variere lidt fra batch til batch. Disse variationer påvirker ikke produktets overordnede kvalitet og effektivitet.

ADVARSEL

Hvis du er følsom eller overfølsom over for nogen af ingredienserne i produktet, eller du tager nogen former for medicin, bør du rådføre dig med lægen før brug. Dette produkt anbefales ikke til gravide eller ammende kvinder.

OPBEVARELSE

Opbevares utilgængeligt for børn! Opbevares på et mørkt og tørt sted ved en temperatur under 25 °C.

image

Få adgang til din gratis e-bog i dag, og lær, hvordan du detoxer din lever naturligt og holder din lever sund gennem optimale livsstilsvalg.

image

"Som ernæringsekspert er jeg dybt imponeret over Hepafar Forte Premium marietidselkapsler. Siden jeg gjorde dem til en del af min daglige rutine, har jeg oplevet et mærkbart løft i mit energiniveau. Den unikke kombination af marietidsel, fosfolipider og yderligere komplementære ingredienser har uden tvivl bidraget til min forbedrede udholdenhed, hvilket gør dem til en fremragende tilføjelse til de kosttilskud, jeg anbefaler. "

Mona Rasi

Certificeret ernæringsekspert