Hvorfor det er vigtigt at reducere sukkerforbruget

Det er en kendsgerning: vi spiser for meget sukker. At reducere forbruget bør være en prioritet. Hvorfor? Fordi overskydende sukker har en alvorlig negativ indvirkning på vores helbred. Det er en af ​​de største trusler mod vores helbred, fra fedme til hjerte-kar-sygdomme.

image

Blodsukkerniveauer som på en rutsjebane

Når du spiser sukker, befinder din krop sig i en rutsjebane- situation.

1. For det første stiger dit blodsukker kraftigt,

2. Dette øger niveauet af insulin (insulin er et hormon, der tillader sukker/glukose at komme ind i en celle).

3. Insulin fjerner sukker fra blodet og beder cellerne opbevare det som fedt.

4. Resultatet er et fald i blodsukkeret, som forårsager træthed og humørsvingninger.

5. Med lavt blodsukker begynder trangen til detsøde hurtigt at dukke op igen!

Sukkerafhængighed

Sukker er meget vanedannende, og fordi det føles meget godt, spiser du ofte for meget uden at indse det. Det betyder, at du også spiser en masse overskydende kalorier, hvilket truer din vej til vægttab.

Hold øje med dit glykæmiske indeks

For at undgå overdrevent forbrug af mad med højt kalorieindhold og lav ernæring skal du være opmærksom på det glykæmiske indeks (GI). Det fortæller om, hvor hurtigt sukker fra mad absorberes i blodbanen. Fødevarer med højt GI, såsom kulhydrater, øger blodsukkerniveauet, hvilket fører til en hurtig energiforsyning. Denne pludselige stigning fører imidlertid ofte til et hurtigt fald i sukkerindholdet.

Hvad du har brug for er et langsomt og stabilt energiindtag, noget som slid og de søde sager desværre ikke giver.

Hvordan bryder man den onde cirkel?

Du skal udligne sukkerniveauet. Forbruget af komplekse kulhydrater kombineret med fiber, såsom frugt og grøntsager, fuldkorn og proteiner, er meget effektivt. Glem ikke at medtage daglig træning i din livsstil.

Drik rigeligt med vand, få nok søvn, og tilføj kosttilskud til din kost - disse kan hjælpe dig med at stabilisere dit blodsukker endnu mere.

Hvilke kosttilskud skal du vælge for at begrænse sukkerbehovet? 

Vores tip: SugarOut kapslerIndeholdende ekstrakter af kanel og hvid birk er de en naturlig og effektiv måde at stoppe trangen til kulhydrater og slik. De hjælper dig med at tabe dig ved at stabilisere dit blodsukker.

Da SugarOut afbalancerer blodsukkerniveauet, reducerer det effektivt den søde trang. Du vil opdage, at det er meget lettere at holde sig til en diæt, hvis du ikke hele tiden tænker på en chokoladekage! Kun 1 kapsel om dagen er vejen til succes og bryder denne onde cirkel af sukkerforbrug!

Artikler der også kunne være interessante for dig