Det er tid til at sige farvel til overgangsalderens symptomer

Forskere har gjort en revolutionerende opdagelse: endelig er der et svar på den hormonelle ubalance i overgangsalderen! 

85* % af alle kvinder oplever eller kommer i overgangsalderen i løbet af deres liv. I perimenopausen (en overgangsfase før menopausen) og menopausen oplever kvinder en betydelig hormonel ubalance, især i østrogenniveauet, som kan føre til en række symptomer, nogle gange invaliderende.

De mest almindelige tegn er hedeture, nattesved, søvnforstyrrelser, humørsvingninger, øget appetit, vægtstigning (især omkring maven), tørhed i skeden og tab af libido. Det skræmmende er, at disse symptomer kan optræde så tidligt som i 30'erne!

I de senere år har eksperter i kvindesundhed dedikeret sig til at finde ingredienser, der kan støtte i denne overgangsfase af livet, og de er stødt på en lovende ingrediens: Humleekstrakt!

Christina har kæmpet med symptomerne på (peri-)overgangsalderen i årevis.  

Den såkaldte perimenopause, overgangsfasen før menopausen, kan vare i op til 10 år. Overgangsalderen kan have omfattende konsekvenser og påvirke vores søvn, vores selvtillid og vores evne til at nyde livet fuldt ud.

Christina besluttede sig for at tackle problemet selv og købte M-Pause, et kosttilskud af høj kvalitet, der støtter overgangsalderen.

"Jeg stødte for nylig på en annonce for dette produkt på internettet og indså, at det var lige, hvad jeg havde brug for. Det indeholder ingredienser, som jeg har hørt støtter kvinder i overgangsalderen: Humleekstrakt og rødkløver." 

"Det gør en kæmpe forskel!" 

"Jeg har taget M-Pause regelmæssigt i næsten 2* måneder, og det gør virkelig en stor forskel. Jeg har færre hedeture og nattesved, og jeg kan også sove bedre nu. Jeg har endda tabt mig lidt!"

M-Pause indeholder en unik patenteret form for humleekstrakt, Lifenol®. Ifølge undersøgelser kan det hjælpe med at reducere hedeture og nattesved og betydeligt afhjælpe andre problematiske aspekter af overgangsalderen som irritabilitet, søvnproblemer, hovedpine, vægtøgning, humørsvingninger, koncentrationsproblemer og lavt energiniveau.

Ud over humleekstraktet er formlen suppleret med andre naturlige ingredienser som rødkløver, der også hjælper med at lindre menopausale symptomer, og cikorierod, der understøtter fordøjelsen og vægttab. Formlen er forbedret ved tilsætning af sort peber, som understøtter absorptionen og udnyttelsen af de andre ingredienser. 

Sådan fungerer dette produkt

Med ekstrakter af humle og rødkløver, som er rige på fytoøstrogener (plantebaserede stoffer, der ligner østrogen), afbalancerer M-Pause østrogenniveauet og giver kvinder i overgangsalderen en tiltrængt lindring. Undersøgelser** viser, at humleekstraktet Lifenol® alene kan reducere hedeture med 4 gange og nattesved med 2 gange! Men vent, det er ikke alt!


Det kan også markant reducere de ubehagelige symptomer, som kvinder oplever dagligt, såsom irritabilitet, søvnproblemer, hovedpine, vægtøgning, humørsvingninger, koncentrationsproblemer og lavt energiniveau. Faktisk hjalp de superkraftige effekter brugerne med at opleve 2*x færre symptomer på overgangsalderen efter bare 6* uger!


En randomiseret, dobbeltblind, placebokontrolleret undersøgelse** bekræftede, at kvinder havde 4* gange færre hedeture efter bare 6* ugers brug!

Det betyder, at dette revolutionerende naturbaserede produkt kan hjælpe mod disse tegn på overgangsalderen: 

 • Hedeture og nattesved;
 • Søvnproblemer;
 • Humørsvingninger;
 • øget appetit og vægtøgning; og
 • Libidoverlust. 

Sarah har endelig fundet en løsning på sine hedeture!

I slutningen af 40'erne begyndte Sarah at lide af mere alvorlige menopausale symptomer. Hun fulgte alle de sædvanlige anbefalinger, en sund kost og motion, men intet gjorde en forskel.

"Jeg kunne ikke være lykkeligere!"  

"Dette produkt var det eneste, der hjalp. Hedeturene var det værste - og nu er de næsten væk. Jeg kunne ikke være mere lykkelig." 

Hurtig lindring af menopausale symptomer 

Det kan variere, hvor hurtigt dette produkt giver resultater. Det er vigtigt at huske, at overgangsalderrelaterede problemer kan variere meget fra person til person, og at der ikke er noget quick fix. Nogle mennesker mærker effekten inden for et par dage, andre kan være lidt længere tid om det. Vi anbefaler at bruge dette produkt i mindst tre måneder, men du kan bruge det længere, hvis du har brug for det!

"Jeg har bemærket en hurtig forbedring."  

Sarah er glad for at kunne anbefale dette produkt til alle, hun møder. Hun er også glad for tilsætningen af cikorierod, som hjælper fordøjelsen og vægttabet.

"Jeg har bemærket en hurtig forbedring. Jeg tager en kapsel hver dag, og der er en synlig forskel. Jeg er glad for at kunne fortælle, at hedeturene og nattesvedene næsten er forsvundet efter en lang periode med ubehag."

Dette kosttilskud er det perfekte valg

Nicola har brugt dette produkt i et par måneder nu og er bare en af mange tilfredse kunder. 

"Det gør underværker."  

"Jeg er glad for at kunne fortælle, at dette produkt gør underværker. Allerede efter et par dage bemærkede jeg, at jeg fik et meget bedre greb om mine problemer, og det er kun blevet bedre siden da. Jeg har brugt det i et par måneder nu, og jeg kan ærligt sige, at alle kvinder på min alder har brug for dette produkt!"

Helen var først mistænksom - men ikke ret længe!

Helen led af hedeture og nattesved, så hun kunne ikke længere nyde sin nattesøvn. Selvom hun normalt er skeptisk over for kosttilskud, besluttede hun sig for at lægge sine bekymringer til side og prøve dette produkt. Det viste sig at være lige, hvad hun havde brug for.

"Jeg svedte altid, og det påvirkede virkelig mit selvværd. Heldigvis anbefalede en veninde, som var i overgangsalderen på samme tid, mig M-Pause!"

"Det tog ikke lang tid for mig at blive overbevist." 

"Efter et par uger blev livet mere udholdeligt, og det tog ikke lang tid for mig at blive overbevist. Nu, hvor jeg har brugt produktet i et par måneder, er alle de negative symptomer på overgangsalderen forsvundet, og jeg føler endelig, at jeg kan nyde mit liv fuldt ud igen."

Helen kunne ikke være mere taknemmelig for sin ven, som anbefalede produktet til hende, og nu er hun glad for at kunne anbefale det til andre kvinder, som oplever det samme. 

Millioner af kvinder har problemer med denne overgangsfase i deres liv ... Men sådan behøver det ikke at være! 

Den moderne livsstil gør det ikke lettere for kvinder: stress, fedme, for meget koffein - alt dette kan forværre tegnene på overgangsalderen. Der er også andre faktorer, som vi måske ikke umiddelbart tænker på, såsom rygning, alkohol og endda krydret mad! 

Det kan være en hjælp at reducere stress og opretholde en sund livsstil. Når hedeturene kommer, kan du gribe ud efter en bærbar ventilator. Når det gælder tøj og sengetøj, så vælg naturlige materialer som bomuld eller hør.

Og husk, at når alt andet fejler, er vores bedst sælgende M-Pause-kapsler der for at støtte dig!

Forskellige ingredienser arbejder sammen om et fælles mål

Ud over det utrolige patenterede humleekstrakt indeholder formlen andre effektive ingredienser. 

Tilføjelsen af rødkløver forstærker effekten af at lindre menstruationskramper og gør overgangsalderen roligere og mere behagelig. Cikorierod hjælper fordøjelsen og fremmer vægttab. Sort peber understøtter optagelsen og udnyttelsen af de andre ingredienser og øger deres effektivitet.

Det er det, den gør:

 • Lindrer menopausale symptomer 
 • Fremmer en god nats søvn 
 • Reducerer hedeture og nattesved 
 • Fremmer vægttab 

Ved hvert køb får du en GAVE: en GRATIS e-bog med de bedste sundhedstips, ernæringsråd og lækre opskrifter!

Slut dig til Gemma og andre tilfredse kunder!  

Efter at have taget M-Pause i to måneder kontaktede Gemma os for at fortælle sin historie. 

"Jeg kæmpede virkelig i overgangsalderen, fordi jeg konstant svedte og havde hedeture. Jeg havde også en masse fordøjelsesproblemer; alt i alt var jeg konstant utilpas."  

"Forholdet mellem pris og kvalitet er utroligt!" 

Hun tilføjer: "Lægen gav mig de sædvanlige tips, men jeg kunne ikke finde nogen lindring. Jeg ville have noget naturligt og besluttede mig for selv at lede efter en løsning. Heldigvis stødte jeg på M-Pause!"

"Efter et par måneder kan jeg sige, at jeg er utroligt imponeret. Forholdet mellem pris og kvalitet er utroligt! Min fordøjelse er blevet bedre, og jeg har betydeligt færre hedeture. Alt, hvad jeg kan sige, er WOW!" 

Vicky har endelig fundet en løsning

Som mange andre kvinder led Vicky af de typiske symptomer på overgangsalderen. Det værste for hende var hedeturene: "Jeg kunne ikke gå nogen steder uden at skifte tøj. Jeg kunne aldrig slappe af, og min selvtillid led."

Hun bemærkede hurtigt forbedringer

"Jeg faldt over en reklame for M-Pause på internettet og tænkte, at jeg ikke havde noget at miste. Jeg tænkte, at jeg ville prøve noget med naturlige ekstrakter, før jeg tog de hormontilskud, som min læge anbefalede. Jeg troede ikke helt på, at det ville hjælpe mig, må jeg indrømme."

Efter et par uger med M-Pause indrømmer Vicky gladeligt, at hun tog fejl: "Det har forbedret mit liv enormt. Det er virkelig effektivt og billigt!"

Bekæmpelse af overgangsalderens symptomer

M-Pause tilbyder den støtte, alle kvinder har brug for til at bekæmpe symptomer på overgangsalderen! Med et yderst effektivt humleekstrakt og andre naturbaserede ingredienser!

Det er ikke kun vores tilfredse kvindelige kunder, der bekræfter dette produkts effektivitet. Den positive effekt er også blevet bevist i kliniske studier!

Humleekstraktet Lifenol® alene kan reducere hedeture 4* gange og nattesved 2* gange!

Det kan også markant reducere de ubehagelige symptomer, som kvinder oplever dagligt, såsom irritabilitet, søvnproblemer, hovedpine, vægtøgning, humørsvingninger, koncentrationsproblemer og lavt energiniveau. Faktisk hjalp den superstærke effekt brugerne med at reducere menopausale symptomer 2* gange efter bare 6* uger.

Rødkløver

Rødkløver har været brugt i traditionel medicin i århundreder! Videnskabelige beviser understøtter påstanden om, at den kan hjælpe med at lindre de tydelige tegn på overgangsalderen, såsom hedeture, overdreven svedtendens, rastløshed og irritabilitet.  

Med tilføjelsen af rødkløver indeholder denne formel alt, hvad du behøver for at få en mere behagelig og rolig overgangsalder.

Bemærkelsesværdige effekter!

Tusindvis af tilfredse kunder har allerede prøvet M-Pause og kan berette om bemærkelsesværdige fordele! Feedback fra vores kunder viser, at det er nyttigt for menopausale symptomer som f.eks: 

 • Hedeture;
 • nattesved; 
 • Søvnproblemer; 
 • Vægtøgning; og
 • Fordøjelsesproblemer. 

Det er hurtigt blevet en bestseller blandt sundhedsprodukter til kvinder - og med god grund!  

*Ansvarsfraskrivelse: Virkningerne af produktet kan variere fra person til person og kan afvige fra dem, der er beskrevet på hjemmesiden. Vores produkter er ikke beregnet til at forebygge, behandle eller helbrede nogen sygdom.

**Kilder:

Heyerick, A., Vervarcke, S., Depypere, H., Bracke, M. and Keukeleire, D., 2006. A first prospective, randomised, double-blind, placebo-controlled study on the use of a standardised hop extract to alleviate menopausal discomforts. Maturitas, [online] 54(2), pp.164-175.