-55%

*Ansvarsfraskrivelse: Resultaterne kan variere fra person til person og kan afvige fra dem, der er beskrevet på hjemmesiden.

GRATIS VED KØB

Den ultimative e-bog til hurtigere vægttab og gratis adgang til et 4-ugers online træningsprogram!

Hormonbalance trio

30 dages forbrug

En kraftfuld kombination af nøje udvalgte, naturlige og hormonfrie produkter, der hjælper med at afbalancere hormonniveauet.

  • Lindrer symptomer på udbrændthed
  • Reducerer fysisk og mental stress
  • Detoxer leveren
  • Forbedrer stofskiftet
  • Sikrer en sund hormonel balance
  • Understøtter immunforsvaret

Contents: 1x Hormonbalance trio 180 capsules/30 dage

Nok til 30 dage

3,21 kr / Kapsel

-55% rabat
Tilbudspris 259,47 kr Normal pris 577,68 kr

Vælg pakke

Vælg et engangskøb eller abonner

Tip: Få yderligere 20% med abonnement

Engangskøb
(30 dages brug)
55% rabat
577,68 kr
259,47 kr
Abonner & spar endnu mere
(Modtag 30-dages levering hver måned.)
64% Rabat + Gratis levering
 
577,68 kr
207,58 kr
Loading...
På lager
SKU
904131

Hormoner – kroppens budbringere

Genopret din balance og find tilbage til et roligere og sundere liv!

Hormoner er kroppens budbringere og regulerer stort set alle kroppens funktioner. Vores Hormone Balance Trio pakke er det optimale værktøj for dem, der lider af hormonelle ubalancer:

  • Forhøjede kortisolniveauer kan bl.a. give sig udslag i udbrændthed, konstant træthed, "hjernetåge", manglende motivation, angst og svækket immunforsvar.
  • Forstyrrelser i skjoldbruskkirtlen er ofte forbundet med træthed og udmattelse, humørsvingninger, tør hud, hårtab, skøre negle, svingninger i kropstemperaturen og søvnforstyrrelser.
  • Østrogendominans kan forårsage symptomer som irritabilitet, nedsat sexlyst, angst, depression, træthed, oppustethed og flatulens.

En sund krop - uden stress

Stresshormonet kortisol frigives af binyrerne, når vi føler os pressede. Når kortisolniveauet er konstant højt, taler vi om kroniskstress. Signalet for kortisol er konstantaktivt, og binyrerne kan simpelthen ikke stoppe produktionen af kortisol. Dette kan føre til træthed, svækket immunforsvar, søvnløshed, angst, langsom hjernefunktion og hormonelubalance.

Naturlig antistress med AdrenaLux

AdrenaLux indeholder naturlige planteekstrakter og udvalgte vitaminer, der hjælper os med at håndtere stress på en optimal måde. Produktet afbalancerer kortisolniveauet, forhindrer udbrændthed og holder hormonbalancen i skak.

Balanceret skjoldbruskkirtel - optimal stofskifte

Skjoldbruskkirtlen er ansvarlig for kroppens stofskifteprocesser og bestemmer bogstaveligt talt kroppenstempo. Det gør det hovedsageligt ved at udskille hormonerne thyroxin (T4) og triiodothyronin (T3), som styrer, hvor hurtigt og effektivt cellerne omdanner næringsstoffer til energi.

Forstyrret skjoldbruskkirtelhormonaktivitet kan bl.a. føre til træthed, udmattelse, humørsvingninger, svingende kropstemperatur, tør hud, hårtab, skøre negle, ændringer i kropsvægt, smerter i arme og ben og søvnproblemer.

Ny energi med ThyroLux

ThyroLux indeholder naturlige planteekstrakter og udvalgte mineraler, der støtterskjoldbruskkirtelcellefunktionen og forbedrerkroppensmetaboliskeprocesser, hvilket giver os mere energi og reducerertræthed og udmattelse.

Et sundt østrogenniveau - en sund lever

Østrogendominans er et problem i vores tid, hvilket til dels skyldes de såkaldte xenoøstrogener, der findes i alt fra plastik og pesticider til den mad, vi spiser.

Ubalance hos kvinder kan føre til PMS og smertefuldeelleruregelmæssigemenstruationer, humørsvingninger og øgetfedtvækst omkring hofter, lår og balder. Mænd rammes også af øget fedtvækstomkringmaven, samt forstørretbrystvæv og tab af muskelmasse.

Østrogen i balance med EstroLux

EstroLux er et produkt til både kvinder og mænd, der bruger dokumenterede planteekstrakter og udvalgte vitaminer til at hjælpe med at afbalancere kroppens østrogenniveau og forhindre de negative virkninger af overskydende østrogen.

Genopret balancen og find vejen tilbage til dig selv

Hormonelle ubalancer har ofte fysiskekonsekvenser som f.eks. vægtøgning. Men det påvirker så meget mere end blot vores kroppe. Forhøjede kortisolniveauer, en trægskjoldbruskkirtel og østrogendominans kan føre til problemer som træthed, humørsvingninger og nedsatsexlyst - for blot at nævne nogle få.

Hormone Balance Trio pakken indeholder tre af vores mest populære produkter til at øgehormonbalancen. De hjælper dig med at holdehormonniveauet i skak - så du kan vende tilbage til den, du er indeni.

Tre produkter af høj kvalitet


DAGEOM MORGENEFTER FROKOSTFØR AFTENSMADEN
1-30

1 kapsel AdrenaLux

1 kapsel ThyroLux

1 kapsel EstroLux

/

1 kapsel AdrenaLux

1 kapsel ThyroLux

1 kapsel EstroLux