Premium-drik til udrensning af leveren

Hepafar fibers -leverdetox

240 g | 30 dages forbrug

Contents: 1x Hepafar fibers -leverdetox 240 gs/30 dage

image

Glutenfri

GMO-fri

GMP kvalitet

Laktosefri

Vegansk

Vegetar

Fremstillet i EU

HACCP

Cruelty-free

Paraben fri

Testet i laboratoriet

Ingen giftige kemikalier

*Ansvarsfraskrivelse: Resultaterne kan variere fra person til person og kan afvige fra dem, der er beskrevet på hjemmesiden.

GRATIS VED KØB!

Få de bedste sundhedstips, ernæringsråd og lækre opskrifter i en praktisk e-bog!

Glutenfri

GMO-fri

GMP kvalitet

Laktosefri

Vegansk

Vegetar

Fremstillet i EU

HACCP

Cruelty-free

Paraben fri

Testet i laboratoriet

Ingen giftige kemikalier

*Ansvarsfraskrivelse: Resultaterne kan variere fra person til person og kan afvige fra dem, der er beskrevet på hjemmesiden.

Premium-drik til udrensning af leveren

Hepafar fibers -leverdetox

240 g | 30 dages forbrug

Farvel, toksiner! Sig farvel til uønskede toksiner med Hepafar Fibers, vores bedst sælgende lever-detox-drik. Denne lækre 3-i-1-drik hjælper med at fjerne toksiner fra kroppen og forbedrer leverfunktionen ved hjælp af vandopløselige akaciegummifibre.

  • Fremmer detox- sikrer, at toksiner fjernes fra kroppen
  • Fremmer en sund fordøjelse og tarmsundhed
  • Forhindrer giftige stoffer i at trænge ind i leveren
  • Hjælper med at regenerere leverceller og optimere deres funktion
  • Høj procentdel af fibre fra akaciegummi
  • Kun naturbaserede aktive ingredienser
  • Forfriskende smag af citron
  • Velegnet til vegetarer og veganere
  • Over 15 års ekspertise i udvikling og fremstilling af kosttilskud

Sensilab har over 3 millioner tilfredse kunder i hele Europa.

Contents: 1x Hepafar fibers -leverdetox 240 gs/30 dage

Nok til 30 dage

Tilbudspris 258,99 kr.

Vælg det ønskede beløb

1x 258,99 kr. per stykke
Spar 5%
fra 2 245,99 kr. per stykke
Spar 10%
fra 3 232,99 kr. per stykke

Vælg pakke

Vælg et engangskøb eller abonner

Tip: Få yderligere 17% med abonnement

Engangskøb
(30 dages brug)
Abonner på dette produkt, og få det sendt til dit hjem hver måned. med en ekstra 17% rabat på efterfølgende ordrer.
(30 dages forbrug hver måned. for 214,96 kr. kr.)
17% Rabat + Gratis levering fra 1. tilbagevendende ordre

Det billigste valg

 
Loading...
På lager
SKU
101299
4.70 309

GRATIS VED KØB!

Få de bedste sundhedstips, ernæringsråd og lækre opskrifter i en praktisk e-bog!
image

"Dit helbred afhænger af, hvor godt din lever fungerer.
Hvis du er på udkig efter et effektivt kosttilskud til at fremme leverens sundhed, anbefaler jeg Hepafar Forte Premium.
Hepafar Forte er videnskabeligt udviklet til at fremme leverens sundhed og fordøjelse. Det indeholder en kombination af velundersøgte urter og næringsstoffer, der fremmer leverens evne til at rense og komme sig. Nøgleingredienserne omfatter artiskokekstrakt, marietidsel i fytosomform (meget høj biotilgængelighed), cholin, mælkebøtterodsekstrakt, ingefær og meget mere. Derudover hjælper Hepafar Forte med at fremme fedtmetabolismen og booste energi og vitalitet."

Dr. Brindusa Vanta

Doktor i medicin med speciale i ernæring og kosttilskud

Hepafar Fibers er en forfriskende citrondrik til leverdetox med et højt indhold af akaciefibre. Der tales mere og mere om den store betydning af fibre i vores kost, men de færreste er klar over, at fibre også er meget vigtige for en sund lever.

Fibre og leverdetox

Det er ikke nok at udrense leveren effektivt med Hepafar Forte-kapsler. Vi skal også sikre, at toksinerne forlader kroppen for altid, ellers vil de før eller siden vende tilbage til leveren. De vandopløselige fibre i Hepafar Fibers spiller en vigtig rolle i denne proces.

image

Takket være den tredobbelt virkende formel hjælper den med at fjerne toksiner fra kroppen og forbedre leverfunktionen:

1.     Renser tarmen

Fibregum™ i Hepafar Fibers indeholder en høj andel af opløselige kostfibre (90%), som har en vigtig rolle i at fremme tarmkanalens funktion og tarmens udrensningsproces.

2.     Sikrer en god fordøjelse

Rosmarinbladekstrakt hjælper med at stimulere produktionen af fordøjelsesvæsker, letter fedtfordøjelsen og bidrager til en generelt god fordøjelse.

image

3.     Understøtter mikrobiota

Fibre er vigtige for kroppen, da de giver næring til de gode tarmbakterier og hjælper med at øge antallet af gode bakterier i tarmen, hvilket igen holder mikrobiotaen afbalanceret og sund.

Fibregum™, cikorieekstrakt og rosmarinekstrakt arbejder i harmoni for at lette afgiftningsprocessen og hjælpe med at beskytte og optimere leverfunktionen, mens citronsaftkoncentrat sikrer, at du kan nyde hver en slurk af denne forfriskende drik.

image

Sådan kan Hepafar Fibers hjælpe dig med at opfylde dit daglige fiberindtag


3 lækre måder at nyde den elskede klassiker på

 Alle kender den vigtige rolle, som fibre spiller i kroppen, men det kan være svært at få nok bønner, bær og fuldkornsprodukter til at dække det daglige behov. Hepafar Fibers er en klassisk forfriskende citrondrik, som også kan bruges på mange lækre måder til at tilføje flere fibre til din kost.

Start dagen med en fuld mave

Der er ingen bedre måde at starte dagen på end med en sund morgenmad. Vores favorit er en yoghurtparfait. Bland en skefuld Hepafar Fibers med din yndlingsyoghurt, tilsæt lidt granola (bonuspoint, hvis den er hjemmelavet) og frugt, og nyd en fiberrig morgenmad, inden du gør dig klar til at kickstarte dagen. 

image

Smoothie som snack

Gør din frugt mere interessant! Blend en mellemmoden banan, en håndfuld blandede bær og en håndfuld babyspinat med mælk efter eget valg, og tilsæt en skefuld Hepafar Fibers til at toppe den med. Og voila, så har du en lækker, forfriskende og mættende smoothie med en god dosis fibre i. En perfekt snack!

image

Proteinshake til optimal restitution

Hvorfor ikke slå to fluer med et smæk? En proteinshake er et must efter en svedig træning. Hvis du er træt af at drikke de samme gamle shakes med chokolade- eller vaniljesmag igen og igen, har vi et lille tip til næste gang. Vælg et pulver med frugtsmag (blåbær og jordbær er vores personlige favoritter), og bland en skefuld Hepafar Fibres med citronsmag i for at give din shake et forfriskende kick og en stor dosis kostfibre.

image

Hepafar fibre - nu i en praktisk boks

Et af vores mere populære produkter, Hepafar Fibers, fås nu også i boks. Den opgraderede emballage giver flere fordele, som gør din sundhedsrutine endnu bedre.

For det første har vi fordoblet mængden, så hver pakke nu indeholder 30 portioner af den lækre citrondrik. Det er meget mere praktisk og betyder, at du kan nyde fordelene i endnu længere tid.

Vi er også stolte af at kunne fremhæve den positive miljømæssige effekt af skiftet. Dåsen er en meget mere bæredygtig løsning, da den eliminerer behovet for engangsposer og reducerer plastaffald. Derudover kan du genbruge dåsen for at bidrage yderligere til en renere planet.

Vores kunder har været trofaste mod Hepafar i over et årti!

Hepafar har overbevist utallige brugere gennem årene, og vi arbejder konstant på at forbedre den originale formel i overensstemmelse med de seneste undersøgelser, forskningsresultater og videnskabelige opdagelser.

image

Den 44-årige Sanja fik at vide af sin læge, at hun var nødt til at sænke sit kolesteroltal, ellers ville hun blive nødt til at tage medicin. Det ville hun gerne undgå, så hun ledte efter en naturlig løsning og valgte Hepafar Forte. I løbet af få måneder var hendes kolesteroltal halveret, og hun havde tabt sig.

image

   "Jeg har en svaghed for søde sager," siger Anton. Han havde problemer med overvægt, oppustet mave og mangel på energi og søgte på internettet efter årsagen til sine problemer. Da han ikke drak alkohol, troede han ikke, at det kunne skyldes leveren. Men efter et par uger med Hepafar-produkter bemærkede han en stor forskel. "Oppustetheden forsvandt, jeg fik mere energi og tabte mig endda lidt," siger han med et smil.

image

Klemen er imponeret over Hepafar Forte: "Hepafar Forte hjalp mig med at komme i form igen efter en lang sommer med usund kost. Min koncentration og energi er tilbage, og jeg er meget gladere."

Aktive ingredienser

Hepafar Fibers
Emballage (1 enhed)30 scoops
Daglig dosis1 scoop
Nettovægt (1 enhed)240 g

Aktiva ingredienseri 1 øse
Fibregum™ [Akaciagummi]6080 mg
- Opløselige kostfibre5472 mg
Koncentrat af citronsaft1000 mg
rosmarinekstrakt500 mg
- Rosmarinsyre25 - 35 mg
cikorieekstrakt20 mg
- Inulin4 mg

BRUG

Den anbefalede daglige indtagelse er 1 scoop.

1 scoop

1 gang om dagen

INGREDIENSER (i 1 scoop)

FibregumTM [akaciegummi (Acacia seyal Delile) med 90% opløselige kostfibre] 6080 mg (opløselige kostfibre 5472 mg), citronsaftkoncentratpulver 1000 mg, bladekstrakt af rosmarin (Rosmarinus officinalis L. ) med 5-7 % rosmarinsyre 500 mg (rosmarinsyre 25-35 mg), naturlig citronaroma, surhedsregulerende middel: citronsyre, rodekstrakt af cikorie (Cichorium intybus L.) med 20 % inulin 20 mg (inulin 4 mg), sødestof: sukralose.

ANVENDELSE 

Den anbefalede daglige indtagelse er 1 scoop med 250 ml vand efter et måltid.

ADVARSEL 

Den daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke bruges som erstatning for en varieret og afbalanceret kost og en sund livsstil.

På grund af naturlige variationer i egenskaberne af aktive ingredienser kan produktets farve, smag og lugt variere lidt fra batch til batch. Disse variationer påvirker ikke produktets overordnede kvalitet og effektivitet.Hvis du er følsom eller overfølsom over for nogen af ingredienserne i produktet, eller du tager nogen former for medicin, bør du rådføre dig med lægen før brug. Dette produkt anbefales ikke til gravide eller ammende kvinder.

OPBEVARELSE

Opbevares utilgængeligt for børn! Opbevares på et mørkt og tørt sted ved en temperatur under 25 °C.

image

Få adgang til din gratis e-bog i dag, og lær, hvordan du detoxer din lever naturligt og holder din lever sund gennem optimale livsstilsvalg.

image

"Som ernæringsekspert er jeg dybt imponeret over Hepafar Forte Premium marietidselkapsler. Siden jeg gjorde dem til en del af min daglige rutine, har jeg oplevet et mærkbart løft i mit energiniveau. Den unikke kombination af marietidsel, fosfolipider og yderligere komplementære ingredienser har uden tvivl bidraget til min forbedrede udholdenhed, hvilket gør dem til en fremragende tilføjelse til de kosttilskud, jeg anbefaler. "

Mona Rasi

Certificeret ernæringsekspert