Højdosis omega-3 kosttilskud

UltraPure Omega 3

120 Kapsler | 60 dages forbrug

Contents: 1x UltraPure Omega 3 120 capsules/60 dage

Glutenfri

GMO-fri

GMP kvalitet

Laktosefri

Fremstillet i EU

HACCP

Kosttilskud

*Ansvarsfraskrivelse: Resultaterne kan variere fra person til person og kan afvige fra dem, der er beskrevet på hjemmesiden.

GRATIS VED KØB!

Få de bedste sundhedstips, ernæringsråd og lækre opskrifter i en praktisk e-bog!

Glutenfri

GMO-fri

GMP kvalitet

Laktosefri

Fremstillet i EU

HACCP

Kosttilskud

*Ansvarsfraskrivelse: Resultaterne kan variere fra person til person og kan afvige fra dem, der er beskrevet på hjemmesiden.

Højdosis omega-3 kosttilskud

UltraPure Omega 3

120 Kapsler | 60 dages forbrug
 • Højt doseret med 400 mg EPA og 300 mg DHA pr. kapsel
 • Ekstremt ren takket være 3-dobbelt destillation
 • 70% højere biotilgængelighed
 • Behagelig smag af citron
 • Ingen ubehagelig eftersmag
 • Kun 1 kapsel om dagen!
 • Godt pris/ydelsesforhold
 • Tysk kvalitet med tilfredshedsgaranti

Contents: 1x UltraPure Omega 3 120 capsules/60 dage

Nok til 60 dage

2,05 kr. / Kapsel

Tilbudspris 245,99 kr.

Vælg pakke

Vælg et engangskøb eller abonner

Tip: Få yderligere 17% med abonnement

Engangskøb
(60 dages brug)
Abonner på dette produkt, og få det sendt til dit hjem hver måned. med en ekstra 17% rabat på efterfølgende ordrer.
(60 dages forbrug hver måned. for 204,17 kr. kr.)
17% Rabat + Gratis levering fra 1. tilbagevendende ordre

Det billigste valg

 
Loading...
Udsolgt
SKU
260021
4.90 8

GRATIS VED KØB!

Få de bedste sundhedstips, ernæringsråd og lækre opskrifter i en praktisk e-bog!

Omega-3 kapsler - højdosis, ultra-rene og med høj biotilgængelighed

Omega-3-fedtsyrerne EPA og DHA er vigtige for hjertets og hjernens sundhed og bidrager også til at opretholde normale blodlipidniveauer og optimal hjerne- og øjenudvikling hos ufødte børn og spædbørn.

Højdosis omega-3 med mere EPA og DHA

UltraPure Omega 3-kapsler er højt doseret sammenlignet med andre Omega-3-tilskud og garanteret ren, højkvalitets omega-3-rig fiskeolie med et meget højt indhold af 400 mg EPA og 300 mg DHA pr. kapsel. Du behøver altså ikke at sluge flere kapsler for at få en effektiv mængde EPA og DHA om dagen.

UltraPure Omega 3 er også optimeret med naturlig citronolie. Dette gør kapslerne mere behagelige at tage og forhindrer ubehagelig opkastning.

Takket være den betydeligt højere koncentration af EPA og DHA giver UltraPure Omega 3 et meget godt pris/ydelsesforhold.

Derfor er UltraPure Omega 3 den bedste omega-3 kapsel, du kan købe:

 • Meget høj dosis med 400 mg EPA og 300 mg DHA pr. kapsel
 • Ultra-rent takket være 3-dobbelt molekylær destillation
 • Fri for kviksølv, bly, DDT, pesticider osv.
 • 70% bedre biotilgængelighed end fiskeolie i ethylesterform
 • Alle fedtsyrer findes i den naturlige triglyceridform (rTG)
 • Indeholder kun vild fiskeolie af høj kvalitet
 • Med naturligt E-vitamin og rosmarinekstrakt for at bevare friskheden
 • Optimeret med naturlig citronsmag
 • Fremstillet uden farvestoffer
  Indeholder ikke jod

3-dobbelt molekylær destillation for garanteret renhed

Mange forbrugere er i dag klar over, at de fleste typer fisk er mere eller mindre forurenet med miljøgifte.

Men hvad mange ikke ved, er, at de hovedsageligt lagres i fiskens fedt. Derfor gøres der under fremstillingen af UltraPure Omega 3 alt for at opnå den højest mulige renhed.

1.UltraPure Omega 3 fremstilles udelukkende af meget små koldtvandsfisk som f.eks. sardiner og makrel. Disse naturligt kortlivede fisk lagrer langt færre forurenende stoffer end store fisk. De fanges også i det uberørte sydamerikanske Stillehav, hvor forureningsniveauet er meget lavere end i andre dele af verden.
2. Den vilde fiskeolie gennemgår en 3-dobbelt molekylær destillation ved hjælp af patenteret teknologi. Tungmetaller som kviksølv, bly, cadmium og arsenik samt pesticider er reduceret til et absolut minimum. Den standard, som EU har fastsat, er underbudt med op til 90 %.
3. Den ultra-rene fiskeolie, der produceres på denne måde, underkastes den strengest mulige kvalitetskontrol i hele produktionsprocessen for at sikre den høje renhedsstandard. Hvert produktparti frigives først til yderligere produktion af kapsler, når der er udstedt et certifikat.

Med UltraPure Omega 3 får du et produkt af højeste kvalitet og renhed. Det begynder med en målrettet udvælgelse af visse fiskesorter, tredobbelt destillation, streng kvalitetskontrol og behagelig smag. Under hvert trin i produktionen er der sørget for at fremstille ultra-rene fiskeolier med et højt indhold af EPA og DHA. Den friske citronsmag vil få dig til at tage UltraPure Omega 3 hver dag med glæde.

Et højt indhold af EPA og DHA er afgørende for effektiviteten

Tag kun omega-3 fiskeoliekapsler, hvor indholdet af EPA (eicosapentaensyre) og DHA (docosahexaensyre) tydeligt er angivet på emballagen. Det er den eneste måde, hvorpå du kan være sikker på, at produktet rent faktisk indeholder tilstrækkelige mængder EPA og DHA.

UltraPure Omega 3 absorberes 70% bedre end 95% af alle tilgængelige fiskeolier

I naturen forekommer omega-3 fiskeolie i form af triglycerider. For at rense fiskeolien skal den omdannes til ethylesterform (EE) for at stabilisere de følsomme fedtsyrer. Denne ethylesterolie (EE) kan efter rensning genesterificeres til den naturlige triglyceridform (rTG).

For at spare penge består 95 % af alle omega-3-produkter på markedet af ethylesterolie, som ikke forekommer i naturen. Derfor angiver de fleste virksomheder ikke, hvilken form for fiskeolie deres produkter indeholder.

Ny undersøgelse viser 70% højere biotilgængelighed af rTG-formen

Omega-3-pioneren Dr. Jorn Dyerberg gennemførte for nylig en dobbeltblind, placebokontrolleret undersøgelse for at finde ud af, hvilken form for omega-3 der absorberes bedst af kroppen og derfor har den bedste biotilgængelighed.

Resultaterne af undersøgelsen var bemærkelsesværdige. Omega-3 fiskeolie i rTG-form, som f.eks. den, der er indeholdt i UltraPure Omega 3, viste 70 % højere biotilgængelighed end fiskeolie i ethylesterform.

Det betyder, at alle, der tager omega-3 fiskeolie i ethylesterform, spilder 70 % af deres penge, da en stor del af olien slet ikke optages og/eller anvendes af kroppen. Det er vigtigere end noget andet kosttilskud at være opmærksom på kvaliteten, når det gælder omega-3-fedtsyrer.

Derfor er det betryggende for vores kunder at vide, at UltraPure Omega 3 indeholder fiskeolie i den naturlige triglyceridform med overlegen biotilgængelighed, renhed og kvalitet.

UltraPure Omega 3's mange fordele gør det faktisk til et af de bedste omega-3-produkter i verden.

Hvor meget omega-3 har jeg brug for?

Den menneskelige krop kan ikke selv optage omega-3 fedtsyrer. Derfor skal vi få dem regelmæssigt gennem maden eller ved at tage omega-3 kapsler.

Undersøgelser viser, at voksne bør indtage ca. 1000 mg af de to omega-3-fedtsyrer EPA og DHA for at opretholde optimal sundhed og vitalitet. Du kan få denne mængde ved at indtage ca. to UltraPure Omega 3 kapsler hver dag.

Hvilke sundhedsmæssige fordele har omega-3?

De gavnlige virkninger af de to omega-3-fedtsyrer EPA og DHA er blevet dokumenteret i talrige undersøgelser. Disse omfatter f.eks:

 • Bidrager til en normal hjertefunktion
 • Bidrager til opretholdelse af normal hjernefunktion
 • Bidrager til at bevare et normalt syn
 • Bidrager til normal udvikling af øjne og hjerne hos fostre og spædbørn

Omega-3 fedtsyrer understøtter hjertefunktionen

Et sundt hjerte er vigtigt for at forsyne kroppen med livsvigtige stoffer og ilt, så stofskifteprocesserne i cellerne kan fungere optimalt. Omega-3-fedtsyrerne EPA og DHA kan bidrage væsentligt til en normal hjertefunktion og dermed have en positiv indvirkning på vores helbred. Et dagligt indtag på mindst 250 mg EPA og DHA kan hjælpe med at holde hjertet produktivt.

Omega-3 understøtter normal hjernefunktion

Hjernen består af ca. 60 % fedt, med et DHA-indhold på op til 30 %. DHA er også en vigtig bestanddel af nerveceller og cellemembraner og er således afgørende for optimal impulsoverførsel i centralnervesystemet.

Derfor kaldes DHA også for "mad til hjernen". Undersøgelser viser, at folk i lande med et højt indtag af omega 3 (f.eks. Japan) også er mere mentalt aktive i alderdommen.

Vi udsættes for utallige stimuli og krav hver dag, både på arbejdet og i fritiden. Koncentration, tænkning og hjernens ydeevne bliver konstant udfordret. For at kunne klare alt dette er det nødvendigt med en optimal hjernefunktion.

Undersøgelser viser en klar sammenhæng mellem indtagelse af DHA og forbedret hjernefunktion. Den positive virkning af DHA på hjernen opstår ved et dagligt indtag på mindst 250 mg DHA.

Omega-3 hjælper med at bevare synet

Nethindecellerne i øjet har også et meget højt indhold af DHA, hvilket betyder, at et dagligt indtag af tilstrækkeligt med DHA kan have en positiv effekt på synet. DHA's virkning med hensyn til at bevare et normalt syn opstår ved et langvarigt dagligt indtag på mindst 250 mg DHA.

Omega-3 til mor og barn

Kun hvis der er tilstrækkeligt med omega-3-fedtsyrer, kan øjnene og hjernen hos det voksende foster udvikle sig optimalt. For at sikre dette bør den kommende mor indtage mindst 200 mg DHA om dagen, enten via kosttilskud eller fødevarer, ud over det anbefalede daglige indtag på mindst 250 mg DHA og EPA om dagen for voksne.

En undersøgelse fra Holland viser, at mødrenes omega-3-depoter i høj grad opbruges under graviditeten, hvis de ikke får nok omega-3-fedtsyrer i deres kost.

Selv efter fødslen har spædbørn op til 12 måneder brug for mindst 100 mg DHA om dagen gennem modermælk eller modermælkserstatning for at sikre, at deres syn udvikler sig normalt.

Mødre bør også indtage mindst 250 mg EPA og DHA efter fødslen for at fremme deres egen sundhed og forebygge omega-3-mangel. Dette er bl.a. forbundet med postpartumdepression.

Hvorfor indeholder UltraPure Omega 3 rosmarinekstrakt?

Omega-3-fedtsyrer oxiderer meget hurtigere end andre fedtstoffer. Rosmarinekstrakt og naturligt E-vitamin er inkluderet i UltraPure Omega 3 som naturlige antioxidanter for at beskytte den sarte fiskeolie mod oxidation. Det holder fiskeolien frisk og stabil for at bevare dens høje kvalitet så længe som muligt.

Rosmarinekstrakt er en naturlig antioxidant, som EU har godkendt som tilsætningsstof i fødevarer for alle befolkningsgrupper. Den omfatter også gravide kvinder, der hører til den normale befolkning med hensyn til ernæring.

Mængden af rosmarinekstrakt i den daglige dosis er lav, hvilket betyder, at UltraPure Omega 3 også er velegnet til gravide kvinder. Hvis du er gravid og har betænkeligheder ved rosmarinekstrakt, skal du kontakte din gynækolog.

g.

Spar op til 20%, når du køber Omega 3

Omega-3 bør indtages regelmæssigt over en længere periode. Eksperter anbefaler endda et permanent dagligt indtag for at sikre en tilstrækkelig forsyning af de to vigtige omega-3-fedtsyrer EPA og DHA og for at forebygge mangel på dem.

Så køb dine omega-3 kapsler i store mængder eller bestil dem i stor stil sammen med familie eller venner. Udnyt vores mængderabatter og spar op til 20 %. Samtidig kan du se frem til de mange fordele ved et langvarigt indtag af omega 3.

Egenskaber

 • Mælkefri
 • Ægfri
 • Fri for farvestoffer
 • Fruktosefri
 • Fri for gelatine
 • Glutenfri
 • Laktosefri
 • Ingen kunstige sødemidler
 • Ingen magnesiumstearat
 • Ingen mikrokrystallinsk cellulose
 • Ingen siliciumdioxid
 • Ingen sukkeralkohol
 • GMO-fri
 • Nutrient-fri
 • Panut-fri
 • Soja-fri
 • Sukker-fri
 • Grease-fri
 • Produceret i Europa
 • Fri for fedt
 • Gær fri

Om Vitality Nutritionals - 
Garanteret kvalitet for din helbred

imageimage

Garanteret kvalitet for dit helbred

Når det drejer sig om dit helbred, er kvalitet det vigtigste. Derfor gennemgår vores Vitality Nutritionals-produkter den nyeste teknologi i uafhængige laboratorieanalyser for at verificere etikettens påstande og for at sikre, at du får kosttilskud af højeste kvalitet.

Disse 5 faktorer garanterer vores kvalitet:

 1. Bevist kvalitet

 • alle ingredienser er testet for deres renhed og aktive forbindelser

 • et uafhængigt laboratorium kontrollerer også kvaliteten af slutprodukterne

 • Kvaliteten af ingredienserne og produkterne bekræftes af et analysecertifikat.

 1. Ingredienser af højeste kvalitet uden at gå på kompromis

 • vi bruger kun rene ingredienser af højeste kvalitet

 • standardiserede ingredienser garanterer styrken af de aktive ingredienser

 • højeste biotilgængelighed i en terapeutisk effektiv dosis

 1. Garanteret ren og fri for tilsætningsstoffer

 • fuldstændig undgåelse af alle unødvendige tilsætningsstoffer

 • helt fri for kunstige farvestoffer, fyldstoffer, bindemidler osv.

 • garanteret fri for genetisk modificerede stoffer

 1. Fremstillet i certificerede virksomheder

 • fremstillet på certificerede anlæg med det nyeste produktionsudstyr

 • produceret i overensstemmelse med de strengeste hygiejnebestemmelser

 • fremstillet i overensstemmelse med de højeste kvalitetsstandarder som GMP, HACCP, IFS osv.

 1. Fuldstændig gennemsigtighed

 • alle råvarernes ingredienser og sammensætning er angivet

 • specifikation af alle ingredienser med deres standardiserede aktive indhold

 • allergener og animalske produkter er altid angivet

Produktoplysninger

UltraPure Omega 3


Varenr.6852-04
BrandVitality Nutritionals
Portioner pr. enhed120
Shell-kapselFiskegelatine
Fremstillet iTyskland 
Pakningsstørrelse120 kapsler
Portionsstørrelse1 kapsel

Brug

Den anbefalede daglige indtagelse er 2 kapsler

1 kapsel

Tp gange om dagen

INGREDIENSER 

Molekylær destilleret dybhavsfiskolie i naturlig triglyceridform 1000 mg pr. kapsel (fra ansjoser, makrel og sardiner), blød gelkapsel (fiskegelatine, glycerin, naturlig citronolie), naturligt E-vitamin (i form af antioxidanter), rosmarinekstrakt.

 • fri for laktose, gluten, gær, soja
 • fri for hvede og mælkeprodukter
 • fri for kunstige farvestoffer og konserveringsmidler
 • fri for genetisk modificerede stoffer
 • egnet til veganere, vegetarer og diabetikere

OBS: For at sikre produktets kvalitet og friskhed skal det opbevares i køleskab.

ALLERGENER

Dette produkt indeholder fisk.

ERNÆRINGSMÆSSIGE FAKTA

To kapsler indeholder

 • 800 mg EPA (eikosapentaensyra)
 • 600 mg DHA (dokosahexaensyra)
 • 160 mg andra omega-3-fettsyror
 • 10 mg naturligt vitamin E

ANVENDELSE

Den anbefalede daglige indtagelse er 1 kapsel med to gange om dagen.

Har fiskeolie en negativ antikoagulerende virkning? Kan det bruges i kombination med coumadin og aspirin?

Fiskeolie kan virke som et antikoagulant middel ved at reducere produktionen af thromboxan A2. Fiskeolie er synergistisk med coumadin, fordi stoffet virker på en anden del af koagulationsprocessen. Hvis du tager coumadin, bør du løbende kontrollere din protrombintid, da ændringer i kosten - herunder tilskud med ekstra fiskeolie - kan ændre stofskiftet og virkningen af forskellige lægemidler.

VIGTIGT

 Den daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke bruges som erstatning for en varieret og afbalanceret kost og en sund livsstil. Hvis du er følsom eller overfølsom over for nogen af ingredienserne i produktet, eller du tager nogen former for medicin, bør du rådføre dig med lægen før brug. Dette produkt anbefales ikke til gravide eller ammende kvinder.

OPBEVARELSE

 • Opbevares tæt lukket på et køligt, tørt sted
 • Beskyttes mod sollys og fugt
 • Lad tørremidlet blive i beholderen
 • Opbevares uden for børns rækkevidde

Kundeanmeldelser 

imageimageimageimageimage

Mary:"God kvalitet, ingen fiskesmag, nemme at tage, jeg vil købe dem igen!"

imageimageimageimageimage

Edward: “Jeg har endnu ikke fundet en bedre omega-3 endnu."

imageimageimageimageimage

Kerry:"Vi har brugt dette produkt i flere år, og jeg tog blodprøver i begyndelsen for at kontrollere effekten. Min læge så straks, at et så godt HDL-niveau, kolesterolniveau kun kan komme fra et kosttilskud. Siden da har vi været tilfredse med omega 3 og tager det hver dag."

imageimageimageimageimage

Ryan: “På trods af kapslernes størrelse er de lette at sluge. Næsten ingen kvælning og en god smag af citron. Meget godt."

imageimageimageimageimage

Christine: “Jeg er helt tilfreds med disse kapsler."