Vægttab løsning til æbleformet krop

Cortisol & Glucose Slimming Support

60 Kapsler | 30 dages forbrug

Contents: 1x Cortisol & Glucose Slimming Support 60 capsules/30 dage

-48%

Glutenfri

GMO-fri

GMP kvalitet

Laktosefri

Vegansk

Vegetar

Fremstillet i EU

HACCP

*Ansvarsfraskrivelse: Resultaterne kan variere fra person til person og kan afvige fra dem, der er beskrevet på hjemmesiden.

GRATIS VED KØB

Den ultimative e-bog til hurtigere vægttab og gratis adgang til et 4-ugers online træningsprogram!

Glutenfri

GMO-fri

GMP kvalitet

Laktosefri

Vegansk

Vegetar

Fremstillet i EU

HACCP

*Ansvarsfraskrivelse: Resultaterne kan variere fra person til person og kan afvige fra dem, der er beskrevet på hjemmesiden.

Vægttab løsning til æbleformet krop

Cortisol & Glucose Slimming Support

60 Kapsler | 30 dages forbrug

Ingen mavemaskine eller diæt vil effektivt fjerne den stædige mavebasse, når det virkelige problem er forhøjet kortisolniveau. Ja - det er din stressmave! Men hvis du er klar til at gøre tingene anderledes, så hør efter.

Slip af med din mave med et vægttabsprodukt, der tager hensyn til din hormonelle profil og kropsform! 4-i-1-løsningen hjælper dig med at bekæmpe stress og afbalancere kortisolniveauet, samtidig med at du regulerer dit blodsukker. Det er på tide, at du endelig slipper for din æbleformede krop.

 • Målretter mod mavefedt
 • Forbedrer din krops evne til at bruge lagret fedt
 • kickstarter din vægttabsrejse
 • Holder dig modstandsdygtig over for stress
 • Øger energiniveauet
 • Helt hormonfri
 • Velegnet til veganere
 • Over 15 års ekspertise inden for udvikling og produktion af kosttilskud

Slimmium har over 1,3 millioner tilfredse kunder i hele Europa.

Contents: 1x Cortisol & Glucose Slimming Support 60 capsules/30 dage

Nok til 30 dage

1,62 kr. / Kapsel

-48% rabat
Tilbudspris 96,99 kr. Normal pris 186,00 kr.

Vælg det ønskede beløb

Spar 48%
1x 96,99 kr. per stykke
Spar 51%
fra 2 91,99 kr. per stykke
Spar 53%
fra 3 86,99 kr. per stykke

Vælg pakke

Vælg et engangskøb eller abonner

Tip: Få yderligere 10% med abonnement

Engangskøb
(30 dages brug)
Abonner på dette produkt, og få det sendt til dit hjem hver måned. med en ekstra 10% rabat på efterfølgende ordrer.
(30 dages forbrug hver måned. for 87,29 kr. kr.)
53% Rabat + Gratis levering fra 1. tilbagevendende ordre

Det billigste valg

 
Loading...
På lager
SKU
101267
5 1

GRATIS VED KØB

Den ultimative e-bog til hurtigere vægttab og gratis adgang til et 4-ugers online træningsprogram!

Hormoner kan påvirke vægtøgning? Du hørte os rigtigt.  

De kan gøre det umuligt at opnå drømmen om at tabe sig!

Er dit kortisolniveau i orden?

Eller er du konstant stresset? 

Hormoner er kemiskebudbringere, som frigives af endokrine kirtler og fungerer som et kommunikationsnetværk i hele kroppen.

En af disse budbringere er kortisol, som du måske kender som stresshormonet. Hvorfor? Det frigives, når vi bliver udsat for en stressende situation.

For at sikre, at vores krop har energi til at reagere, hæver cortisol blodsukkeret (glukose) for at sikre, at vores krop har energi til at reagere, stiger blodsukkeret (glukose).

Forestil dig nu at være konstant stresset - det er som aldrig at trykke på OFF-knappen! Og de forhøjede kortisol- og blodsukkerniveauer kan føre til fedtophobning omkring taljen, hvilket forårsager den frygtede æbleformede krop

image

Fortæl os din kropsform, så fortæller vi dig, hvilke hormoner du har brug for at behandle

image

Stress og vægttab, hvilken combo!

Selv om frigivelsen af kortisol er en normal reaktion, er din krop ikke tilpasset til længere perioder med forhøjede kortisol- eller blodglukoseniveauer. Forestil dig, at din krop altid er i overdrive - den kan ikke holde det ud!

Dette resulterer i en svagere skjoldbruskkirtelfunktion og lavere testosteronniveauer, hvilket fører til dårligt stofskifte og tab af muskelmasse, hvilket medfører vægtøgning. Og har du hørt om udtrykket "stressspisning"? Det sker på grund af det hurtige blodsukkerdyk.

Ser du, når vi spiser, stiger vores blodsukker i vejret og falder derefter tilbage til det normale niveau efter et par timer. Men når vi er konstant stressede, er der for meget sukker i vores blod. Kroppen har brug for at skille sig af med det, og den har brug for at skille sig af med det hurtigt.

Desværre er den hurtigste måde at lagre det på i form af fedt - visceralt fedt i maveområdet - hvilket giver dig den typiske æbleformede krop. Og når kroppen skiller sig af med de høje sukkerniveauer, styrtdykker blodsukkerniveauet, hvilket giver ekstrem sult og trang.

Du er nødt til at løse det underliggende problem, ellers vil intet hjælpe dig med at få en fladere mave!

Hvad du skal vide om forhøjet cortisol

Træthed, koncentrationsbesvær, irritabilitet og dårligt humør er blot nogle få tegn på langvarigt forhøjede kortisolniveauer. Hvis du kæmper:

 • med at tabe mavefedt, og
  den æbleformede krop,

din krop kan være under konstant stress! Forsøg på at tabe sig bliver derfor hæmmet af en enorm trang til mad, et langsomt stofskifte og forhøjet blodsukkerniveau. Dette kan blive en ond cirkel, da viscerale fedtceller producerer endnu mere kortisol, hvilket forårsager mere stressspisning - det ender aldrig!

image

“Hvorfor kæmper jeg overhovedet med forhøjede kortisolniveauer?”

Det er ikke din skyld! 

image

Der er mere end blot konflikter på arbejdspladsen og usunde vaner, det er den verden, vi lever i!

 • Forarbejdede fødevarer
 • Pesticider og tilsætningsstoffer
 • Luftforurening
 • Kemikalier i kosmetik og vaske- og rengøringsmidler

Og vi vil vædde med, at du ikke vidste, at vi alle spiser op til 5 g mikroplast om ugen, selv om vi har sunde spisevaner!** Det lyder ikke kun slemt, men det forstyrrer også alvorligt vores helbred og dermed vores hormonniveau.

Og vores livsstil hjælper ikke på det, da vi ofte lider af mangelmotion (hvordan kan man have tid?) og søvn af høj kvalitet. Det høje tempo i vores hverdag betyder, at vores krop er under konstantstress.

Balancer dit kortisol- og glukoseniveau for at slanke din æbleformede krop 

Med den 4-i-1-løsning baseret på naturlige ingredienser 

Cortisol & Glucose Slimming Support hjælper med stresshåndtering ved at reducere kortisolniveauet med 22*% og styre blodsukkeret. Den innovative 4-i-1 virkning hjælper dig med at tabe 2,1*x mere vægt ved at:

 • Øger kroppens evne til at bruge lagret fedt
 • Kick-start til vægttab
 • Fremmer følelsesmæssig stabilitet og søvn*
 • Øger energiniveauet og forbedrer det generelle velbefindende

Lad spændinger og stress høre fortiden til! KSM-66® - det stærkeste ashwagandha-rodekstrakt på markedet - og andre nøje udvalgte ingredienser hjælper dig med at slappe af og afbalancere blodsukkeret. Og den bedste del?

Langsommere frigivelse af sukker i blodet vil mindske stressrelateret følelsesmæssig spisning og øge vægttabet - en win-win-løsning, når du har med en stresset æbleformet krop at gøre!

Med Cortisol & Glucose Slimming Support ønsker vi, at du skal have styr på din krop, så du kan nyde et stressfrit liv og lægge mavefedtet bag dig!

*En ekstra times kvalitetssøvn er forbundet med at spise 270 færre kalorier om dagen.**

* [Resultaterne kan variere fra person til person. For at tabe sig er det vigtigt at spise en varieret og afbalanceret kost, samt have en sund livsstil.]

image

Beskyt din krop mod stress 

En naturbaseret løsning på: 

image
image

Tab mavefedt nemmere

image

Hold vægten væk 

image

Reducer stress 

image

Balancere blodsukkerniveauet 

image

Bevar den mentale balance 

image

Sove bedre

Din plan mod din drømmekrop  

Du kan ikke undgå alle de potentieltskadeligekemikalier, der kan føre til hormonel ubalance, men du kan bekæmpeøstrogenrelateretvægttab i 2 nemme trin.

 • Foretag nogle livsstilsændringer: sund kost og motion, nok søvn, økologisk mad, naturlig kosmetik og naturlige rengøringsmidler kan gøre underværker for din hormonbalance.
 • Støt din krop med kosttilskud af høj kvalitet: Estrogen Slimming Support fremmer de organer, der er ansvarlige for at eliminere overskydende østrogen.

Don’t give up on your weight-loss goals – by managing your stress and balancing cortisol and glucose levels, your belly fat will be erased in no time!

Du skal ikke opgive dine mål for vægttab - ved at afbalancere dit kortisol- og glukoseniveauerbliver det let at komme af med mavefedt! 

image

Bekæmpelse af hormonrelateret vægttab med hjælp fra naturen

FAQ

What is Sensilab?

Sensilab is a pharmaceutical company with over 15 years of expertise in food supplement and production. We aim to provide top-quality products with proven effects, for the best results possible. We believe in health and weight-loss solutions derived straight from nature and combined with the latest scientific research. Our wide range of products help our customers achieve their inner balance and a higher quality of life by providing them with complete and customised solutions. So far, we have helped over 2 million of satisfied customers all over the world. Our products are developed and produced in the heart of Europe, following the strictest EU regulations.

Are your products designed for weight loss even without dieting or physical activity?

All our products boost the effects of diets and physical activity. The speed and the amount of weight loss depends on every individual. Factors such as age, health, lifestyle, starting weight and weight loss goal should be taken into consideration. Food supplements are not a substitute for a varied diet and a healthy lifestyle. A balanced diet and a healthy lifestyle are important.

How long should I use dietary supplements?

For maximum efficiency, it is recommended that dietary supplements be used for 3 months.

If I take dietary supplements, can I stop taking medication?

Definitely not! Food supplements cannot replace prescription medication. If you are taking any medication, please consult your doctor before taking any dietary supplement.

I have a medical condition, can I take dietary supplements?

If you have any medical conditions, please consult your doctor before taking any dietary supplement.

How safe are your dietary supplements?

All our dietary supplements have high-quality ingredients from trusted sources. All ingredients and batches of products are tested for potentially harmful heavy metals and microorganisms. Our products contain nutrient concentrates or other substances with nutritional or physiological effects. Sensilab food supplements are manufactured to GMP and HACCP standards in modern production plants located in the European Union. All supplements are EFSA-compliant. Food supplements are not intended to replace a balanced diet, but to supplement it.

Can pregnant or breastfeeding women use dietary supplements?

Supplements for weight loss should not be used by pregnant or breastfeeding women. Please consult your doctor before taking any supplement.

Can I give these supplements to my child?

All our weight loss supplements are designed for adults. Please consult a doctor before giving any weight loss supplement to your child.

Aktive ingredienser

Cortisol & Glucose Slimming Support 

Emballage (1 enhed) 60 kapsler
Daglig dosis2 kapsler
Nettovægt (1 enhed) 29,4 g 

Ingredienseri 2 kapsler%NRV*
KSM-66® - rod ekstrakt af ashwagandha600 mg**
- Medanolider≥ 30 mg**
Bukkehornsekstrakt30 mg**
- Saponiner15 mg**
Vitamin B56 mg100
B6 Vitamin (P5P, den aktive form af vitamin B6)1,4 mg100
Ekstrakt af sort peber2 mg**
- Piperin≥ 1,9 mg**
Krom40 μg100

*NRV = næringsstofreferenceværdier, ** = referenceværdier for næringsstoffer er ikke etableret

Brug

Den anbefalede daglige indtagelse er 2 kapsler

1 kapsel
2 gange om dagen

INGREDIENSER (i 2 kapsler)

KSM-66® [rodekstrakt af ashwagandha (Withania somnifera (L.) Dunal) med 5% withanolider] 600 mg (withanolider 30 mg); fyldemiddel: akaciegummi; kapselskal (struktur): hydroxypropylmethylcellulose; frøekstrakt af bukkehorn (Trigonella foenum-graecum L.) 600 mg (withanolider 30 mg); kapselskal (struktur): hydroxypropylmethylcellulose; frøekstrakt af bukkehorn (Trigonella foenum-graecum L.) 600 mg (withanolider 30 mg); kapselskal (struktur): hydroxypropylmethylcellulose; frøekstrakt af bukkehorn (Trigonella foenum-graecum L.) 600 mg (withanolider 30 mg). ) med 50 % saponiner 30 mg (saponiner 15 mg); antiklumpningsmiddel: magnesiumsalte af fedtsyrer; D-pantothenat, calcium (pantothensyre 6 mg - 100 % DRI*); pyridoxal-5'-phosphat (vitamin B6 1,4 mg - 100 % NRV*); ACTAMIDE® [frugtekstrakt af sort peber (Piper nigrum L.)]. ) med 95 % piperin] 2 mg (piperin 1,9 mg); krom picolinat (krom 40 μg - 100 % NRV*).  

*NRV = næringsstofreferenceværdier

ANVENDELSE 

Den anbefalede daglige indtagelse er 1 kapsel to gange om dagen med 2 dl vand efter et måltid.

ADVARSEL

Hvis du er følsom eller overfølsom over for nogen af ingredienserne i produktet, eller du tager nogen former for medicin, bør du rådføre dig med lægen før brug. Dette produkt anbefales ikke til gravide eller ammende kvinder.

OPBEVARELSE

Opbevares utilgængeligt for børn! Opbevares på et mørkt og tørt sted ved en temperatur under 25 °C.

**Kilder

Senathirajah, K. and Palanisami, T. “How Much Microplastics Are We Ingesting?: Estimation of the Mass of Microplastics Ingested.” The University of Newcastle, Australia, 13 June 2019, https://www.newcastle.edu.au/newsroom/featured/plastic-ingestion-by-people-could-be-equating-to-a-credit-card-a-week/how-much-microplastics-are-we-ingesting-estimation-of-the-mass-of-microplastics-ingested.

Chai, Carmen, et al. “Can Sleeping More Help You Lose Weight?” EverydayHealth.com, 9 Feb. 2022, https://www.everydayhealth.com/weight/sleeping-extra-hour-linked-to-eating-fewer-daily-calories-study-shows/#:~:text=To%20be%20more%20successful%20when,per%20day%20without%20even%20trying.

Lee, M., Pramyothina, P., Karastergiou, K., Fried S. K. “Deconstructing the Roles of Glucocorticoids in Adipose Tissue Biology and the Development of Central Obesity.” Biochimica Et Biophysica Acta (BBA) - Molecular Basis of Disease, Elsevier, 2 June 2013, https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0925443913001919.

Source: Choudhary, D., Bhattacharyya, S., & Joshi, K. (2017). Body Weight Management in Adults Under Chronic Stress Through Treatment With Ashwagandha Root Extract: A Double Blind, Randomized, Placebo-Controlled Trial. Journal of evidence-based complementary & alternative medicine, 22(1), 96–106. https://doi.org/10.1177/2156587216641830

image

SlimJOY er blevet omdøbt til Sensilab Slimmium! Men bare rolig, alle dine foretrukne SlimJOY-produkter, såsom AdipoBurn XXL, WaterOut XXL, FatBurn XXL og NightBurn XXL, fortsætter som en integreret del af det nye brand. At sige farvel til SlimJOY betyder at byde velkommen til en helt ny verden af muligheder, hvor vores produkter understøtter en holistisk tilgang til vægttab og generel velvære. Slimmium vil fortsætte med at dyrke SlimJOY's kerneværdier: produktkvalitet frem for alt, tilgængelighed for alle, opbygning af troværdighed og fællesskab og styrkelse af dig på din personlige transformationsrejse.