Vægttab løsning til firkantet kropsform

Thyroid Slimming Support

60 Kapsler | 30 dages forbrug

Contents: 1x Thyroid Slimming Support 60 capsules/30 dage

-60%

Glutenfri

GMO-fri

GMP kvalitet

Laktosefri

Vegansk

Vegetar

Fremstillet i EU

HACCP

Kosttilskud

*Ansvarsfraskrivelse: Resultaterne kan variere fra person til person og kan afvige fra dem, der er beskrevet på hjemmesiden.

GRATIS VED KØB!

Få de bedste sundhedstips, ernæringsråd og lækre opskrifter i en praktisk e-bog!

Glutenfri

GMO-fri

GMP kvalitet

Laktosefri

Vegansk

Vegetar

Fremstillet i EU

HACCP

Kosttilskud

*Ansvarsfraskrivelse: Resultaterne kan variere fra person til person og kan afvige fra dem, der er beskrevet på hjemmesiden.

Vægttab løsning til firkantet kropsform

Thyroid Slimming Support

60 Kapsler | 30 dages forbrug

Er der ingen kost eller livsstilsændring, der kan hjælpe dig med at tabe dig? En træg skjoldbruskkirtel kan være årsag til stædig fedtophobning rundt omkring i kroppen, og intet vil virke, medmindre du løser det underliggende problem!

Ændr dine metoder og smid fedt med en revolutionerende tilgang til vægttab, der tager hensyn til din specifikke hormonprofil & kropsform. Slank din firkantede kropsform hurtigere med 4-i-1-løsningen, der tager fat på din træg skjoldbruskkirtel og de problemer, der er forbundet med den.

 • Specielt designet til at bekæmpe fedtophobning rundt om på kroppen
 • Fremmer et bæredygtigt vægttab
 • Balancerer skjoldbruskkirtelhormoner og stimulerer produktionen
 • Øger stofskiftet
 • Styrker håret og holder huden sund
 • Helt fri for hormoner
 • Velegnet til veganere
 • Over 15 års ekspertise inden for udvikling og fremstilling af kosttilskud 

Slimmium har over 1,3 millioner tilfredse kunder i hele Europa.

Contents: 1x Thyroid Slimming Support 60 capsules/30 dage

Nok til 30 dage

1,23 kr. / Kapsel

-60% rabat
Tilbudspris 74,00 kr. Normal pris 186,00 kr.
Loading...
På lager
SKU
101255

GRATIS VED KØB!

Få de bedste sundhedstips, ernæringsråd og lækre opskrifter i en praktisk e-bog!

Kan hormoner have en effekt på vægttab? Ja, du hørte rigtigt.

De kan gøre det umuligt at opnå drømmen om at tabe sig!

Har du styr på din skjoldbruskkirtel?

Eller modarbejder den dig?

Endokrine kirtler frigiver hormoner - de kemiske budbringere, der fungerer som et kommunikationsnetværk i hele kroppen.

En af disse kirtler er skjoldbruskkirtlen, som er en sommerfugleformet kirtel i den nederste del af halsen.

Den producerer skjoldbruskkirtelhormoner - thyroxin og triiodothyronin - som regulerer kroppens stofskifte. Det betyder, at de også kontrollerer, hvor hurtigt din krop omdanner mad til energi.

Men nogle gange fungerer skjoldbruskkirtlen ikke optimalt og producerer færre skjoldbruskkirtelhormoner. Dette sænker stofskiftet og forringer også fedtforbrændingen og fordøjelsen, hvilket fører til stædigefedtdepoter over hele kroppen - og giver dig en firkantetkropsform.

image

Fortæl os din kropsform, så fortæller vi dig, hvilke hormoner du har brug for at behandle

Træg skjoldbruskkirtel og vægttab, hvilket combo!

image

Har du kæmpet med vægttab på trods af uændredekost- og motionsvaner? Måske har du en træg skjoldbruskkirtel!

Skjoldbruskkirtelhormoner er afgørende for kroppensstofskifte, og når skjoldbruskkirtlen ikke fungerer korrekt, frigiver den færreskjoldbruskkirtelhormoner, hvilket får det basale stofskifte til at falde. Kroppens evne til at omdanne mad til energi bliver langsommere, hvilket får dig til at ophobe fedt over hele kroppen, hvilket resulterer i den typiske firkantet kropsform.

Hvis du ikke løser det underliggende problem, vil du ikke kunne tabe dig, uanset hvor hårdt du prøver!

Ting, du skal vide om en træg skjoldbruskkirtel 

Tør hud, hårtabog dårlig koncentration er ikke de eneste tegn på en træg skjoldbruskkirtel. Kæmper du med nogle af følgende problemer?

 • Vanskeligheder med at tabe dig
 • Vægtforøgelse uden livsstilsændringer
 • En firkantetkropsform

Hvis det er tilfældet, kan det skyldes, at din skjoldbruskkirtel arbejder langsommere, hvilket begrænser dit stofskifte og dine bestræbelser på at tabe dig. Dette sænkerdit energiniveau og gør dig træt hele tiden, gør dig i dårligthumør og sætter dig i en ond cirkel af uimodståeligmadtrang, hvilket gør det endnu sværere at holde en sund vægt!

image

"Hvorfor er min skjoldbruskkirtel træg?"

Det er ikke din skyld!

image

Det er ikke kun på grund af usunde vaner, men også på grund af den verden, vi lever i!

 • Forarbejdede fødevarer
 • Pesticider og tilsætningsstoffer
 • Luftforurening
 • Kemikalier i kosmetik og vaske- og rengøringsmidler

Og vi vil vædde med, at du ikke vidste, at vi alle spiser op til 5 g mikroplast om ugen, selv om vi har sunde spisevaner!** Det lyder ikke kun slemt, men det forstyrrer også alvorligt vores hormonkirtler og dermed vores hormonniveau.

Og vores livsstil hjælper ikke på det, da vi ofte lider af mangel på motion (hvordan kan man have tid?) og søvn af høj kvalitet. Hverdagens høje tempo betyder, at vores krop er under konstantstress.

Støt din skjoldbruskkirtel for at slanke din firkantet krop

Med en naturbaseret 4-i-1-løsning

Thyroid Slimming Support støtter skjoldbruskkirtlen og hjælper med at afbalancere skjoldbruskkirtelhormonerne. Takket være sin ultimative 4-i-1 effekt tager produktet sig af din træg skjoldbruskkirtel og løser alle de problemer, som den er forbundet med, ved bl.a. :

 • Balancering af skjoldbruskkirtelhormoner og deres produktion
 • Fremme af vægttab for alle med en firkantetkropsform
 • Styrkelse af hår og hudenssundhed
 • Øgerenergien og forbedrerkoncentrationen

Nøje udvalgte, naturligeingredienser uden hormoner! Denne skånsomme løsning afbalancererdineskjoldbruskkirtelhormoner og øger dit stofskifte - for et lettere og hurtigere vægttab.

Bliv kvit dine skjoldbruskkirtelrelaterede problemer. Med Thyroid Slimming Support ønsker vi at hjælpe dig med at tage kontrol over din skjoldbruskkirtelfunktion, så du får det bedre og hurtigere slipper af med de ekstrakilo!

image

Beskyt din skjoldbruskkirtels sundhed

En naturbaseret løsning til at:

image
image

Tabe fedt nemmere

image

Holde vægten væk

image

Fremskynde stofskiftet

image

Øge energiniveauet

image

Gendanner hårets og neglenes sundhed 

image

Forbedre fokus

Din plan for at opnå din drømmekrop

Du kan ikke undgå alle de potentieltskadeligekemikalier, der kan føre til en træg skjoldbruskkirtel, men du kan bekæmpevægtøgning i forbindelse med skjoldbruskkirtlen i 2 nemme trin.

 • Foretag nogle livsstilsændringer: sund kost og motion, nok søvn, økologisk mad, naturlig kosmetik og naturlige rengøringsmidler kan gøre underværker for din hormonbalance.
 • Støt din krop med kosttilskud af høj kvalitet: Thyroid Slimming Support afbalancerer skjoldbruskkirtelhormonerne og øger produktionen.

Du må ikke opgive dine mål for vægttab - ved at passe på din skjoldbruskkirtel vil du begynde at tabe fedt på ingen tid!

image

Bekæmpelse af skjoldbruskkirtelrelateret fedtfordeling med hjælp fra naturen

En unik kombination af førsteklasses ingredienser

HYPPIGE SPØRGSMÅL OG SVAR

Hvad er Slimmium?

Vi er en virksomhed, der tilbyder førsteklasses og dokumenteret effektive produkter til de bedst mulige resultater. Vi tror på sundheds- og vægttabsløsninger, der har rod i naturen og er understøttet af den nyeste videnskabelige forskning.

Vores mål er at udvikle produkter, der passer til dine specifikke behov og mål, uanset om det drejer sig om at tabe sig, holde vægten, afgifte kroppen, undertrykke appetitten, få bedre resultater af træning eller forme kroppen - vi er her for dig hele vejen igennem. Vi har allerede hjulpet over 1 million tilfredse kunder!

Vi er en del af Sensilab-koncernen, som har over 15 års erfaring med udvikling og fremstilling af kosttilskud. Vores produkter er udviklet og fremstillet i hjertet af Europa i overensstemmelse med den strengeste EU-lovgivning.

Er dine produkter designet til vægttab, selv uden diæter og motion?

Vores produkter forstærker effekten af diæter og træning. Det er forskelligt fra person til person, hvor hurtigt og hvor meget vægt man taber sig, og hvor meget man taber sig. Alder, sundhedstilstand, livsstil, startvægt og vægtmål er blot nogle af de faktorer, der spiller ind. Kosttilskud er ikke en erstatning for en varieret kost og en sund livsstil, som begge er afgørende for et godt helbred.

Hvor længe bør jeg bruge kosttilskud?

For at opnå maksimal effekt anbefaler vi, at du bruger vores kosttilskud i 3 måneder.

Hvis jeg bruger kosttilskud, kan jeg så holde op med at tage min medicin?

Absolut ikke! Kosttilskud kan aldrig erstatte receptpligtig medicin. Hvis du tager medicin, skal du kontakte din læge, før du tager kosttilskud.

Hvor sikkert er dine kosttilskud?

Alle vores kosttilskud er fremstillet af ingredienser af høj kvalitet fra pålidelige kilder. Alle ingredienser og produktpartier er testet for at garantere, at de er fri for skadelige tungmetaller og mikroorganismer. Vores produkter indeholder koncentrater af næringsstoffer og andre stoffer med en ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning. Vores kosttilskud er fremstillet i overensstemmelse med GMP- og HACCP-reglerne i moderne produktionsanlæg i EU. Alle kosttilskud er i overensstemmelse med Den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet. Kosttilskud skal ikke være et alternativ til en afbalanceret kost, men et supplement til den.

Kan du bruge kosttilskud, hvis du er gravid eller ammer?

Gravide og ammende kvinder bør ikke bruge kosttilskud til vægttab. Kontakt venligst din læge, før du tager nogen form for kosttilskud.

Kan jeg give disse kosttilskud til mit barn?

Alle vores kosttilskud til vægttab er beregnet til voksne. Kontakt din læge, før du giver dit barn nogen form for vægttab supplement.

Aktive ingredienser

Thyroid Slimming Support
Emballage (1 enhed)60 kapsler
Daglig dosis2 kapsler
Nettovægt (1 enhed)426 g

IngredienserI 2 kapsler%NRV*
L-tyrosin400 mg**
SimagTM 55300 mg**
- Magnesium165 mg44
Ekstrakt af hellig basilikum150 mg**
Schisandra-ekstrakt100 mg**
- Schisandine10 mg**
Guggul-ekstrakt100 mg**
- Guggulsteroner2,5 mg**
Blæretangsekstrakt ​​75 mg**
- Jod150 μg100
Zink10 mg100
Mangan4,4 mg220
Selen80 μg145

*NRV = næringsstofreferenceværdier, ** = referenceværdier for næringsstoffer er ikke etableret

Brug

Den anbefalede daglige indtagelse er 2 kapsler

1 kapsel

2 ganger om dagen

INGREDIENSER

(i 2 kapsler)

L-tyrosin 400 mg, Simag™ 55 [magnesiumoxid (magnesium) fra havvand] 300 mg (magnesium 165 mg - 44% DRI*), kapselskal (struktur): hydroxypropylmethylcellulose, bladekstrakt af hellig basilikum (Ocimum sanctum L. ) 150 mg, frugtekstrakt af schisandra (Schisandra chinensis (Turcz.) Baill.) med 10 % schisandriner 100 mg (schisandriner 10 mg), ekstrakt af gummi af guggul (Commiphora mukul (Stocks) Hook. ) med 2,5 % guggulsteroner 100 mg (guggulsteroner 2,5 mg), zinkgluconat (zink 10 mg - 100 % DRI*), bådekstrakt af blæretang (Fucus vesiculosus L.) med 0,2 % jod 75 mg (jod 150 µg - 100 % DRI*), selenberiget gær (selen 80 µg - 145 % DRI*), manganbisglycinat (mangan 4,4 mg - 220 % NRV*).

*NRV= dagligt referenceindtag

ANVENDELSE

Den anbefalede daglige indtagelse er 2 kapsler,1 kapsel om morgenen og 1 kapsel om aftenen

VIGTIGT

Den daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke bruges som erstatning for en varieret og afbalanceret kost og en sund livsstil.
På grund af naturlige variationer i egenskaberne af aktive ingredienser kan produktets farve, smag og lugt variere lidt fra batch til batch. Disse variationer påvirker ikke produktets overordnede kvalitet og effektivitet.

ADVARSEL

Hvis du er følsom eller overfølsom over for nogen af ingredienserne i produktet, eller du tager nogen former for medicin, bør du rådføre dig med lægen før brug. Dette produkt anbefales ikke til gravide eller ammende kvinder.

OPBEVARELSE

Opbevares utilgængeligt for børn! Opbevares på et mørkt og tørt sted ved en temperatur under 25 °C.

**Kilder

Senathirajah, K. and Palanisami, T. “How Much Microplastics Are We Ingesting?: Estimation of the Mass of Microplastics Ingested.” The University of Newcastle, Australia, 13 June 2019, https://www.newcastle.edu.au/newsroom/featured/plastic-ingestion-by-people-could-be-equating-to-a-credit-card-a-week/how-much-microplastics-are-we-ingesting-estimation-of-the-mass-of-microplastics-ingested

image

SlimJOY er blevet omdøbt til Sensilab Slimmium! Men bare rolig, alle dine foretrukne SlimJOY-produkter, såsom AdipoBurn XXL, WaterOut XXL, FatBurn XXL og NightBurn XXL, fortsætter som en integreret del af det nye brand. At sige farvel til SlimJOY betyder at byde velkommen til en helt ny verden af muligheder, hvor vores produkter understøtter en holistisk tilgang til vægttab og generel velvære. Slimmium vil fortsætte med at dyrke SlimJOY's kerneværdier: produktkvalitet frem for alt, tilgængelighed for alle, opbygning af troværdighed og fællesskab og styrkelse af dig på din personlige transformationsrejse.