-63%

*Ansvarsfraskrivelse: Resultaterne kan variere fra person til person og kan afvige fra dem, der er beskrevet på hjemmesiden.

GRATIS VED KØB!

Få de bedste sundhedstips, ernæringsråd og lækre opskrifter i en praktisk e-bog!

Teeth Whitening Light Kit + Whitening Gel

30 dages forbrug

En unik avanceret formel til hvidere og lysere tænder på kun 10 minutter om dagen.

  • 3 nuancer hvidere tænder efter en enkel behandling
  • Mild og sikker med effektiv effekt
  • Peroxidfri
  • Klinisk testet og videnskabeligt bevist
  • Udviklet og perfektioneret i EU
  • 6 dage, 10 minutter dagligt
  • Indeholder LED-lys med to mundstykker og 3 whitening gels

Contents: 1x Teeth Whitening Light Kit + Whitening Gel 30 mls/30 dage

Nok til 30 dage

-63% rabat
Tilbudspris 299,00 kr Normal pris 799,00 kr
Loading...
På lager
SKU
903022
5.00 8

HVORDAN VIRKER DET?

Folk over hele Europa elsker TeethTox!

HVIDE, STRÅLENDE TÆNDER PÅ INGEN TID!

Vi garanterer, at TeethTox fungerer 100% af tiden. Dette produkt, der er sikkert for emaljen, giver dig bedre resultater end nogensinde.


Peroxid-fri

Blegner effektivt tænder fra mad, vin, kaffe, te og cigaretter

Ingen smerte eller følsomhed


Udviklet, testet og perfektioneret i EU

VIDENSKAB I KOMBINATION MED DET BEDSTE AF NATUREN

Hver applikation gør dit smil mere strålende. Da den er baseret på en peroxidfri formel, kan den bruges sikkert i op til 6 dage. Din behandling er derefter forbi. Du kan starte den anden behandling 1 uge efter den sidste afsluttede behandling.

Det vil ikke kun gøre dit smil smukkere, det vil også passe på din emalje og tandkød.

VI GARANTERER 100%, AT TEETHTOX GIVER RESULTATER

Ingredienser, der skåner emaljen i vores unikke formel, garanterer bedre resultater end nogensinde før.

Dette er en engangsinvestering for markedets bedste tandblegningsprodukt. Gå ikke længere til tandlægen for at gøre dine tænder lysere. Bliv en af ​​vores tilfredse kunder, der nu er skiftet til TEETH TOX! Vi er så sikre på vores produkt, at vi tilbyder en 100% tilfredshedsgaranti.

Pakken indeholder gel til 2 behandlinger.

FOR ET STRÅLENDE HVIDT SMIL

Vi ønsker, at du skal nyde enhver behandling, så vi har designet Teeth Whitening Light Kit til at være så enkel, at du kan bruge det derhjemme, mens du laver mad, gør dig klar til arbejde eller ser tv om aftenen.

7 LETTE TRIN:

Pakken indeholder 3 Whitening gels, et LED-lys og 2 mundstykker - så du kan dele med din partner! Den er super nem at bruge - sådan gør du:

Til 1 måneds brug anbefaler vi at følge 6-7-6-7 reglen. Brug produkterne en gang dagligt i 6 dage (uden pause). Tag derefter en 7-dages pause - hvorefter du kan gentage processen. Resultaterne varer alt mellem 2 uger og 3 måneder afhængigt af din kost.

Brug

Det anbefalede daglige forbrug er 2.5 ml.

2.5 ml

En gang om dagen

INGREDIENSER

GLYCERIN, PEG-8, AQUA, PHTHALIMIDOPEROXYCAPROIC ACID, SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP CROSSPOLYMER, MICA, MENTHA ARVENSIS LEAF OIL, TITANIUM DIOXIDE, SODIUM SACCHARIN, PVM/MA COPOLYMER, CALCIUM GLUCONATE, POLYSORBATE 20, C12-15 PARETH-5, ALOE BARBADENSIS LEAF POWDER, TOCOPHERYL ACETATE, SODIUM HYDROXIDE​

ANVENDELSE

Brug en sprøjte til at påføre 2,5 ml gel på den indvendige overflade af bakken - de to sider der kommer i kontakt med tænderne. Bid forsigtigt sammen om mundstykket og tryk på knappen. Lad det arbejde i 10 minutter - LED lyset slukker automatiskt. Skyl munden og mundstykket med varmt vand. Gentag en gang dagligt i 6 dage. Derefter er det anbefalet, at du holder en pause i 7 dage. Hvis det er nødvendigt, kan du efter pausen fortsætte med at bruge den i yderligere 6 dage, og så endnu en 7 dages pause igen. Stop, når du når det ønskede resultat er opnået, og gentag behandlingen, når det er nødvendigt.

ADVARSEL

Produktet er ikke egnet til børn under 12 år, gravide kvinder, personer med alvorlige tandkødsproblemer og personer, der for nylig har gennemgået oral kirurgi. Produktet er kun beregnet til tænder. Slug ikke gelen. Undgå kontakt med øjne og hud. Hvis øjne og hud kommer i kontakt med gelen, skylles straks med vand. Hvis der opstår irritation, skal du straks stoppe med at bruge produktet og kontakte din tandlæge.

EMBALLAGE (1 enhed)

1 LED-lys, 2 mundstykker, 3 x 10ml Whitening gel

Spørgsmål & Svar

Er Teeth Tox Whitening Light Kit sikkert at bruge?

Ja. Det er meget effektivt, men alligevel blidt over for dine tænder og tandkød. Sammenlignet med tandblegende geler, der indeholder peroxid, blev vores Teeth Tox-formulering udviklet for at sikre ingen øgning i følsomhed.

Men hvis du er i tvivl, kontakt din tandlæge.

Hvor ofte skal jeg bruge Teeth Tox Whitening Light Kit?

Du opnår synlige resultater efter 6 dages brug. For maksimale blegningsresultater anbefaler vi daglig brug. Stop, når du når det ønskede resultat, og gentag, når det er nødvendigt.

Hvor længe varer resultaterne?

Resultaterne varer mellem 2 uger og 3 måneder afhængigt af din kost og/eller forbrug af mørke fødevarer, alkohol-holdige drikkevarer og kaffe. Det anbefales at bruge det hver anden uge for at opretholde dine resultater.

Hvad er ingredienserne i Teeth Tox Whitening gel?

glycerin, propylene glycol, maltodextrin, phthalimidoperoxy caproic acid, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, mentha arvensis blad olie, mica, ci 77891, mentha piperita olie, sodium saccharin.

Fandt du ikke det svar, du ledte efter?

Send os en e-mail til info@sensilab.dk, så besvarer vi gerne dine spørgsmål.