Rigtige mennesker, rigtige historier!

Sensilab har over 3 millioner tilfredse kunder i hele Europa - mænd og kvinder i alle aldre, der bekymrer sig om deres helbred, og som gerne deler deres erfaringer for at hjælpe andre med at opnå de samme gode resultater. Bliv inspireret, du også!

image

Žan

Bekræftet

På grund af et meget anstrengende job og næsten daglige træninger er regenerering en gylden ting. Jeg bemærker en mangel på styrke og energi meget hurtigt, så jeg har brug for en kombination af BCAA'er, L-carnitin og kreatin.

...Læs mere

image

Štefan

Bekræftet

Pakken med BCAA, L-Carnitine og Creatine Monohydrat hjælper mig med at forberede mig bedre til sæsonen. Det er vigtigt, at jeg regenererer godt under løb og træningssessioner, da dette er nøglen til en god tur.

...Læs mere

image

Patrick

Bekræftet

De 3 PowGen -produkter, Turbo Fix, Easy Burn og 6Pack Accelerator har inspireret mig, for efter et par uger med træning og sund kost har du følt en klar succes.

...Læs mere

image

Blaž

Bekræftet

Jeg så de første resultater på 14 dage. Selvom jeg ikke havde til hensigt at tabe mig, tabte jeg let 4 kilo. Virkelig mærker forskellen med det samme, fordøjelsen er bedre, og jeg har mere energi.

...Læs mere

image

Damir

Bekræftet

Forberedelsen til den nye sæson er meget vigtig og udmattende. Da der aldrig er for meget energi, valgte jeg PowGen EasyBurn. Jeg kan sige, at jeg virkelig har mere energi og dermed bedre testresultater.

...Læs mere

image

Olivier

Bekræftet

Efter 8 uger med Turbo Fix, 6Pack Accelerator og Shredder Shake programmet, tabte jeg mine 7 kilo, jeg gik fra størrelse 44 til 42. Jeg dyrker sport 3 gange om uge som f.eks. Styrketræning i 30 til 45 minutter - og Jeg er snart 48!

...Læs mere

image

Alfonso

Bekræftet

Jeg har ikke længere hævelse, og min vægt er faldet med 10 kg. Jeg er virkelig tilfreds med de første ændringer på en uge.

...Læs mere

image

Tea

Bekræftet

Jeg træner op til 6 gange om ugen, og brug af PowGen produkterne hjælper mig så meget! De reducerer træthed under træning og muskelsmerter efter. For ikke at nævne, at de også har hjulpet mig med at tabe fedt, øge muskelmassen og forbedre kropsdefinitionen.

...Læs mere