Sund livsstil gennem ernæring

Sensilab blev grundlagt i 2005 med en klar målsætning - at give kunderne pålidelige, troværdige og letanvendelige naturlige kosttilskud og støtte deres sundhed og velvære på den bedst mulige måde.

Vores hurtige og moderne livsstil betyder ofte, at vi ikke har tid til at fokusere på sunde måltider og personligt velvære. Derfor har vores mission altid været at hjælpe folk med at leve sundere - og at gøre det nemt.

På jagt efter perfektion

image

Vi har altid bestræbt os på at introducere innovativeprodukter på markedet og følge de aktuelle trends og videnskabelige udviklinger nøje - altid med fokus på kvalitet og renhed.

Vores team af eksperter er dedikeret til at finde nye, banebrydende løsninger inden for kosttilskud, hvad enten det drejer sig om at maksimere biotilgængeligheden af forskellige naturlige ekstrakter eller udnytte nye patenterede ingredienser.

Alle vores produkter fremstilles i EU på et moderne farmaceutisk anlæg, der drives i overensstemmelse med GMP- og HACCP-reglerne. De testes to gange - både som råvarer og som færdige produkter - for at sikre deres renhed og mikrobiologiske integritet. Flere af vores produkter har opnået Agrolabs analysecertifikat.

Anbefales af eksperter

Ud over at nå ud til kunder over hele verden med vores produkter og hjælpe dem med at forbedre deres sundhed og velvære, har vi også arbejdet med professionelle atleter og offentlige personer, som helhjertet anbefaler vores produkter.

Vi har også samarbejdet med adskillige ernærings-, sundheds- og medicinske eksperter, som har anbefalet vores produkter. Her er blot nogle af deres anbefalinger:

“Dit helbred afhænger af, hvor godt din lever fungerer. Hvis du er på udkig efter et effektivt kosttilskud til at fremme leverens sundhed, anbefaler jeg Hepafar Forte Premium. Hepafar Forte er videnskabeligt udviklet til at fremme leverens sundhed og fordøjelse. Det indeholder en kombination af velundersøgte urter og næringsstoffer, der fremmer leverens evne til at rense og komme sig. Nøgleingredienserne omfatter artiskokekstrakt, marietidsel i fytosomform (meget høj biotilgængelighed), cholin, mælkebøtterodsekstrakt, ingefær og meget mere. Derudover hjælper Hepafar Forte med at fremme fedtmetabolismen og booste energi og vitalitet.“ 

Dr. Brindusa Vanta, Doktor i medicin med speciale i ernæring og kosttilskud. 

image
image

“Som ernæringsekspert er jeg dybt imponeret over Hepafar Forte Premium marietidselkapsler. Siden jeg gjorde dem til en del af min daglige rutine, har jeg oplevet et mærkbart løft i mit energiniveau. Den unikke kombination af marietidsel, fosfolipider og yderligere komplementære ingredienser har uden tvivl bidraget til min forbedrede udholdenhed, hvilket gør dem til en fremragende tilføjelse til de kosttilskud, jeg anbefaler.“ 

Mona Rasi, Certificeret ernæringsekspert

"Hepafar Forte Premium i kombination med Hepafar Fibers er den mest omfattende løsning til detoxing af leveren og resten af kroppen, som jeg nogensinde har set.Det er designet til at hjælpe dig med at forbedre din livskvalitet i hverdagen betydeligt, og det begynder med leveren. "

Tamara Jakopič, Diætist

image
image

"Selv om de fleste kosmetiske behandlinger i høj grad fokuserer på det ydre, er det vigtigt også at passe på kroppen indefra. Det er her, at ernæring spiller en vigtig rolle. Men det kan være svært at få alle næringsstoffer gennem kosten alene. Derfor anbefaler jeg altid, at mine patienter supplerer deres kost med kosttilskud af høj kvalitet, og et kollagentilskud af god kvalitet er netop et sådant produkt. Jeg kan varmt anbefale UNDO Collagen Drink, som takket være sin unikke sammensætning af ingredienser er det perfekte supplement til din kost. Den "nærer" huden indefra og får den til at se glattere og fastere ud.

Jeg anbefaler regelmæssig daglig brug af UNDO Collagen Drink, ikke kun på grund af dens fantastiske anti-ageing egenskaber, men også fordi den kan bidrage til at forbedre dit generelle velvære."

Dr. Rosmy Barrios, Specialist i anti-ageing medicin

"Hårtab, skøre negle og tør hud bliver mere og mere almindeligt som følge af stress, utilstrækkelig indtagelse af specifikke vitaminer og mineraler gennem kosten og skadelige miljøfaktorer. Ved at supplere din kost med biotin, zink og selen kan du få tykkere hår, en strålende hud og stærkere negle. 

Essentials Biotin indeholder 10.000 mcg (10 mg) bioaktiv biotin beriget med chelateret zink og naturligt forekommende selen. 

Biotin er et grundlæggende, vigtigt vitamin for hudens og hårets sundhed. Zink bidrager til proteinsyntese og celledeling, hvilket er vigtigt for hår, hud og negle. I kombination med selen giver det dobbelt beskyttelse mod oxidativt stress."

Marta Guzmán Herrera, Diætist og ernæringsekspert

image

Vi når ud til millioner af tilfredse kunder 

image

Med over 15 års erfaring inden for fremstilling af kosttilskud har vi nået over 3 millioner tilfredse kunder i hele Europa!

I løbet af denne tid har vi udviklet over 500 produkter, som er tilgængelige i over 40 lande.

Vores produkter kan ikke kun findes i vores moderne, let at navigere i vores online shop, men er også tilgængelige på en række e-handelsapoteker i hele Europa, hvilket betyder, at vi kan nå ud til et endnu bredere publikum.

Førsteklasses vitaminer og mineraler, kosttilskud til vægtkontrol og alt andet, du kan få brug for til at forbedre dit helbred og velvære - det hele findes hos Sensilab!