At give naturen og videnskaben tilbage til folket

"Studer naturen, elsk naturen, bo tæt på naturen. Den svigter dig aldrig. " (Frank Lloyd Wright)

Historien om Sensilab begyndte med et simpelt ønske: at give tilbage til folk, hvad der aldrig skulle have været taget fra dem. Vi har holdt dette ønske levende frem til i dag: at give dig tilbage dit helbred og hjælpe dig med at have det godt, alt sammen med naturens egen kraft. Vi tror virkelig, at det er vejen at gå, i vores søgen efter en højere livskvalitet.

Natur og videnskab I harmoni

Vi tog traditionel viden om dem, der bor tæt på naturen og styrkede den med styrken fra de seneste videnskabelige gennembrud. Fordi vi overholder de strengeste farmaceutiske standarder, indeholder vores produkter kun sikre og effektive naturlige stoffer.

 

Sensilabs produkter har fundet vej gennem Europa og ud til hele verden

Ønsket om effektivt at kombinere naturlige og videnskabelige løsninger var den kraft, der drev fædrene til Sensilab-mærket. Tre eksperter – Marko Dolžan, Bojan Ščukovt og Branko Belčič – havde forladt en af ​​de største farmaceutiske virksomheder i Slovenien og grundlagt en ny - de byggede den på baggrund af videnskab og natur. Deres sønner, kolleger og andre anerkendte eksperter fra forskellige områder blev med tiden en del af deres nye grundlagte virksomhed. Sensilab blomstrer stadig i dag, i harmoni med naturen og fremskridt.

 

VI HAR UDVIKLET OVER 500 PRODUKTER DER ER TILGÆNGELIG PÅ OVER 40 MARKEDER.

 

 

 

Vi tror på den personlige tilgang

Her hos Sensilab ved vi, at enhvert person er unik. Derfor er det utrolig vigtigt for os at have en personlig tilgang til vores kunder. Vores brede produktssortiment hjælper vores kunder med at opnå deres indre balance og en højere livskvalitet ved at give dem komplette og tilpassede løsninger.

Titusinder af tilfredse kunder over hele verden tjener som bevis på, at vi er i den rigtige retning. Vi vil fortsætte med at give naturen tilbage til mennesker og berige den med de seneste videnskabelige innovationer.

Sensilabs historie og udvikling

2018

Sensilab åbner sin 8. butik, hvor vi tilbyder personlige konsultationer og målinger.

2018

Sensilab opdaterer sit logo.

2014

Sensilab findes I over 35 lande.

2014

Kosmetisk brand UNDO får 7 internationale patenter.

2012

Den første version af sensilab online shop er lanceret.

2012

Sensilab bliver et super-brand i Slovenien.

2009

I Logatec, Slovenien, lanceres den første udviklingsenhed. Gør det muligt at producerer hurtigere og i mindre skala. Faciliteten overholder GMP-systemet (god fremstillingspraksis), der sikrer 100% sikkerhed for ingredienserne og de endelige produkter.

2008

Sensilab modtager de vigtigste 2 certifikater (GMP og HACCP) - bevis for, at det fungerer i overensstemmelse med den vigtigste standard inden for medicinal-og fødevareindustrien.

2007

Sensilab fokuserer på at udvikle forebyggende produkter. Nogle af de vigtigste produkter er vitaminer og mineraler, Q10 og B-kompleks.

2005

Sensilab er født. Før dette rådgav Farmicom (moderselskabet) de største farmaceutiske virksomheder i Slovenien og Europa.