Rigtige mennesker, rigtige historier!

Sensilab har over 3,5 millioner tilfredse kunder i hele Europa - mænd og kvinder i alle aldre, der bekymrer sig om deres helbred, og som gerne deler deres erfaringer for at hjælpe andre med at opnå de samme gode resultater. Bliv inspireret, du også!

image

Florian

Bekræftet

Jeg bruger TurboFix dagligt som supplement til min motion og styrketræning. Effekten indtraffer hurtigt. Væskeophobning er klart reduceret, muskelopbygningen går godt. Uden TurboFix ville succeserne ikke have været så markante. Næsten 30 kg vægttab på et år, men meget mere muskelmasse.

...Læs mere

image

Bruna

Bekræftet

Disse magnesiumkapsler er perfekte til at øge energien og slippe af med oppustethed! Jeg har brugt dem, fordi de hjælper med smerter efter træning, holder energiniveauet oppe, forbedrer ikke kun fordøjelsen, men er også nyttige mod stress!!! Masser af fordele i blot én kapsel om dagen! ❤️

...Læs mere

image

Andrej

Bekræftet

Jeg begyndte at tage kapslerne, jeg så en forbedring efter to måneder. Jeg har taget dem i cirka 19 måneder nu, og jeg har tabt mellem 10 til 15 kilo. Kapslerne har ændret mit liv til det bedre.

...Læs mere

image

Hanna

Bekræftet

Jeg har bemærket, at mit humør er blevet mere stabilt, siden jeg startede med disse.

...Læs mere

image

Erika

Bekræftet

Har kun haft tid til at tage dem i 1,5 uger men mærker allerede en forskel med min mave og glæder mig til at fortsætte med disse og se hvad mere de har at give mig mod blandt andet træthed og smerter.

...Læs mere

image

Catrin

Bekræftet

ThyroLux forsyner din skjoldbruskkirtel med vitale næringsstoffer, øger dit stofskifte og genopretter balancen i din krop på en skånsom, men effektiv måde.

...Læs mere

image

Kulani

Bekræftet

Jeg har brugt dem i et par uger, og de får et ""JA"" fra mig. Der er helt sikkert sket en forbedring i min hud og mit hår. Og jeg føler, at jeg har mere energi!

...Læs mere

image

Alexandra

Bekræftet

Jeg har haft nogle problemer med skjoldbruskkirtlen, og da jeg ikke føler, at jeg vil starte med medicinbehandling, da jeg tror mere på almindelig sund kost og livsændring, valgte jeg at prøve dette i stedet. Jeg føler mere opmærksom, mister ikke så meget hår og har ikke så mange mavesmerter.

...Læs mere