-37%

*Ansvarsfraskrivelse: Resultaterne kan variere fra person til person og kan afvige fra dem, der er beskrevet på hjemmesiden.

GRATIS VED KØB!

Få de bedste sundhedstips, ernæringsråd og lækre opskrifter i en praktisk e-bog!

Glandline SLEEPLUX

30 dages brug

Hormonfrit, naturligt produkt til bedre søvn, der hjælper med at inducerer søvn og forbedrer søvnkvaliteten, hvilket markant reducerer søvnproblemer.

3-i-1 naturligt produkt til bedre søvn, der har en afslappende effekthjælper dig med hurtigere at falde I søvn og sove bedre. Med næringsstoffer af høj kvalitet, der er afgørende for kroppens naturlige produktion af melatoninsøvnhormonet - og potente urteekstrakter med klinisk dokumenterede effekter 

  • Reducerer søvnløshed med op til 42%*mindsker agitation med op til 35%* og reducerer anspændthed med op til 18%*  
  • Forbedrer søvnkvaliteten med op til 33%*  
  • Hormonfri: Øger kroppens naturlige produktion af melatonin  
  • Ren, plantebaseret formel med bioaktive ingredienser kroppen kan bruge dem med det samme 

Contents: 1x Glandline SLEEPLUX 0 none/30 dage

Nok til 30 dage

-37% rabat
Tilbudspris 119,00 kr Normal pris 189,00 kr

Vælg pakke

Tip: Få yderligere 20% med abonnement

Engangskøb
(30 dages brug)
37% rabat
189,00 kr
119,00 kr
Abonner & spar endnu mere
(Modtag 30-dages levering hver måned.)
Ekstra 20% rabat
 
189,00 kr
95,20 kr
Loading...
På lager
SKU
250004

1 ud af 3 voksne får ikke søvn nok

De fleste af os ved, at det er afgørende for vores fysiske og mentale sundhed at få en god nats søvn, men for få af os prioriterer det. Vi har dybest set glemt, hvordan det at føle sig virkelig udhvilet føles - hvilket ofte fører til skadelige konsekvenser.

Det er rigtigt, mangel på søvn resulterer ikke bare i at være sur og tvær. Det kan også bidrage til dårligt humør, mangel på koncentration og energi, forvirring, øget appetit, vægtøgning, et svækket immunsystem og hurtigere aldring.Ud over alt dette er der også fundet en sammenhæng mellem dårlig søvn og en øget risiko for forskellige alvorlige tilstande.

SleepLux naturlig støtte til god søvn, hjælper dig med hurtigere at falde i søvn og sove bedre

SleepLux indeholder en nøje udviklet blanding af ingredienser, der hjælper med at fremkalde og opretholde god søvnkvalitet - med utrolige resultater!

Undersøgelser bekræfter, at citronmelisse, en af ​​hovedingredienserne i SleepLux, letter afslapning og god søvnreducerer søvnløshed med så meget som 42%*irritation med 35%* og spænding med 18%*. Kombineret med baldrian, en anden af ​​SleepLux's vigtigste ingredienser, det har vist sig at sikre op til 33%* bedre søvnkvalitet. Men det er ikke alt!

Den indeholder også passionsblomstekstrakt, der længe har været brugt til afslapning og søvnstøtte. Sidst men ikke mindst kommer SleepLux med en perfekt blanding af næringsstoffer, der understøtter din krops naturlige produktion af melatonin - søvnhormonet. Sig farvel til søvnløse nætter og velkommen den velfortjente og god søvn!

SleepLux naturligt produkt til bedre søvn, hjælper dig med at sove som en sten

Understøtter afslapning og inducerer søvn

Forbedrer kraftigt søvnkvaliteten

Reducerer søvnløshed

Plantebaseret, hormonfrit hjælp: forhindrer afhængighed

Hvem det gavner mest

SleepLux anbefales især til personer, der:

  • kæmper med søvnproblemer, især søvnløshed: SleepLux fremmer afslapning og understøtter naturlig melatoninproduktion, hvilket i høj grad reducerer søvnløshed og andre søvnproblemer;

  • skiftearbejde: ændrende arbejdstider, der holder dig oppe længere eller får dig til at vågne op tidligere, forstyrrer din melatoninproduktion. SleepLux hjælper din krop med at tilpasse sig nye søvnrutiner;

  • lider af aldersrelaterede søvnproblemer: din krop producerer mindre og mindre melatonin, når du bliver ældre, så det er vigtigt at støtte din naturlige melatoninproduktion for at få en tilstrækkelig mængde dyb søvn om natten;

  • oplever stressrelaterede søvnproblemer eller jetlag: støtte til produktion af melatonin kan fremme søvn - selv ved en anden sengetid.

Aktive ingredienser

Glandline SleepLux
Emballage (1 enhed)60 kapsler
Daglig dosis2 kapsler
Nettovægt (1 enhed)32 g

Aktive Ingredienseri 2 kapsler% NRV*
L-tryptophan500 mg**
Citronmelisseekstrakt 250 mg**
- Rosmarinsyre17.5 mg**
Valerianekstrakt120 mg**
- Valerensyre0.96 mg**
Passionblomstekstrakt 40 mg**
- Vitexin1,6 mg**
Niacin16 mg100
Zink10 mg100
Pantothensyre6 mg100
Vitamin B61.4 mg100
Folat530 µg265
Vitamin B12200 µg8000

*NRV = næringsstofreferenceværdier | ** = rederenceværdier for næringsstoffer er ikke etableret

Brug

Den anbefalede daglige indtagelse er 2 kapsler

2 kapsler

En gang dagligt

INGREDIENSER (i 2 kapsler)

L-tryptophan 500 mg;Citronmelisseekstrakt med 7% rosmarinsyre 250 mg (rosmarinsyre 17.5 mg); valerianrodekstrakt med 0,8% valerensyre 120 mg (valerensyre 0.96 mg); zink-bisglycinat (zink 10 mg – 100% NRV*); passionblomstekstrakt med 4% vitexin 120 mg (vitexin 1.6 mg); nicotinamid (niacin 16 mg – 100% NRV*). Antiklumpningsmiddel: risfibre; D-pantothenat (pantothensyre 6 mg – 100% NRV*), calcium; pyridoxinhydrochlorid ( vitamin B6 1.4 mg – 100% NRV*); calcium-L-methylfolat (folat 530 µg – 265% NRV*); methylcobalamin (vitamin B12 200 µg – 8000% NRV*). Kapsler: hydroxypropylmethylcellulose.

*NRV = næringsstofreferenceværdier

ANVENDELSE

Den anbefalede daglige indtagelse er 2 kapsler med et glas vand 30 min. inden sengetid.

VIGTIGT

Den daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke bruges som erstatning for en varieret, afbalanceret kost, og sund livsstil. På grund af naturlige variationer i egenskaberne af aktive ingredienser kan produktets farve, smag og lugt variere lidt fra batch til batch. Disse variationer påvirker ikke produktets overordnede kvalitet og effektivitet.

ADVARSEL

Hvis du er overfølsom for nogen af ingredienserne i produktet, eller du tager nogen form for medicin, bør du rådføre dig med din læge før brug. Dette produkt anbefales ikke til gravide eller ammende kvinder.

OPBEVARELSE

Opbevares utilgængeligt for børn. Opbevares på et mørkt og tørt sted ved temperatur under 25°C