UNDO Facial Cream - Den ultimative anti-age-behandling

50 ml | 30 dages forbrug

Contents: 1x UNDO Facial Cream - Den ultimative anti-age-behandling 50 mls/30 dage

*Ansvarsfraskrivelse: Resultaterne kan variere fra person til person og kan afvige fra dem, der er beskrevet på hjemmesiden.

*Ansvarsfraskrivelse: Resultaterne kan variere fra person til person og kan afvige fra dem, der er beskrevet på hjemmesiden.

UNDO Facial Cream - Den ultimative anti-age-behandling

50 ml | 30 dages forbrug

UNDO Facial Cream hjælper med at forhindre kollagenreduktion, fremmer dannelsen af nye kollagenfibre og forbedrer strukturen i kollagenetværket.

 • Reducerer synligt tegn på hudens aldring 
 • Mindre synlige rynker med 25*% 
 • 30*% bedre beskyttelse af huden
 • 12*% højere kollagenproduktion 
 • 10*% bedre hudelasticitet, 17*% bedre hudfasthed  
 • 40*% højere hudfugtighed, 25*% bedre hudregenerering 
 • 44*% antioxidant effekt på huden  
 • Synlige resultater inden for 4 uger 
 • Ren og frisk hud hver dag 
 • Velegnet til alle hudtyper 
 • Mere end 15 års erfaring med udvikling og fremstilling af kosttilskud 

Slut dig til over 3,5 millioner tilfredse Sensilab-kunder verden over! 

Contents: 1x UNDO Facial Cream - Den ultimative anti-age-behandling 50 mls/30 dage

Nok til 30 dage

Tilbudspris 179,00 kr.
Loading...
På lager
SKU
900000
4.90 52

Folk over hele verden elsker UNDO Facial Cream!

UNDO Facial Cream er en verdensnyhed med dokumenteret medicinsk effekt

Den unikke sammensætning og effektivitet er blevet bekræftet af anerkendte dermatologer. UNDO Facial Cream virker indefra og kan føre til en utrolig reduktion af rynker.

RESULTATER, DU HELT SIKKERT VIL BEMÆRKE!

UNDO complexTM blev primært udviklet til at hjælpe med hjerte-kar-problemer. Kliniske studier har vist, at det også har en effekt på kollagenfibrene i de dybere hudlag. UNDO's hovedingredienser er i stand til at trænge direkte ind i kilden til aldrende hud.

UNDO Cream virker beskyttende og regenererende. Regelmæssig brug hjælper med at forhindre kollagenreduktion, fremmer dannelsen af nye kollagenfibre og forbedrer strukturen i kollagenetværket. 4 ugers regelmæssig brug resulterede i følgende for vores testgruppe:

 • 25% reduktion i synligheden af rynker

 • 30% bedre beskyttelse af huden

 • 12% stigning i kollagenproduktionen

 • 10% bedre elasticitet i huden

 • 17% bedre fasthed i huden

 • 40% bedre hydrering af huden

 • 25% bedre hudregenerering

 • 44% antioxidant effekt på huden

image

Vi præsenterer det ultimative aldersbekæmpende mirakel: Vores revolutionerende UNDO Skincare Anti-Age Cream!

Er du klar til at skrue tiden tilbage og afsløre hemmeligheden bag tidløs skønhed? Sig farvel til irriterende rynker, slap hud og kedelig teint, for vi har den perfekte løsning lige til dig.

image

Forestil dig at vågne op hver morgen til en strålende og ungdommelig teint, der afspejler den livlige, selvsikre person, du virkelig er. Vores banebrydende anti-age creme er her for at gøre den drøm til virkelighed.

Vores anti-age creme udnytter kraften i avanceret videnskabelig forskning og banebrydende teknologi og er resultatet af mange års dedikeret forskning udført af de bedste hudplejeeksperter. Vi har omhyggeligt sammensat en potent blanding af aldersbekæmpende ingredienser, der vil forvandle din hud og fjerne år fra dit udseende.

Med vores revolutionerende formel kan du vinke farvel til fine linjer og kragefødder. Se med ærefrygt, hvordan vores creme udglatter og opstrammer din hud og giver dig et fast, løftet look, der trodser tyngdekraften. Oplev glæden ved at se din hud genvinde sin ungdommelige elasticitet og fylde, som om tidens tand er blevet vendt.

Men det er ikke alt!

Vores anti-age creme går ud over skønheden på overfladen. Den trænger dybt ned i hudens lag, stimulerer kollagenproduktionen og fremmer cellefornyelsen. Det betyder langvarige resultater, der rækker ud over blot midlertidige forbedringer. Sig goddag til en strålende, modstandsdygtig hud, der holder over tid.

Nyd den luksuriøse fornemmelse af vores silkebløde creme, når den smelter ind i huden og efterlader den næret, hydreret og uimodståeligt fløjlsblød. Vores formel er fyldt med potente antioxidanter, vitaminer og botaniske ekstrakter, og den bekæmper ikke kun ældning, men beskytter også din hud mod miljømæssige stressfaktorer og sikrer en strålende glød, der holder hele dagen.

Slut dig til de utallige personer, der allerede har oplevet den transformerende effekt af vores anti-age creme. Vær vidne til den fornyede selvtillid, der følger med et revitaliseret og tidløst udseende. Du fortjener at se og føle dig bedst muligt tilpas, og vores creme er her for at få det til at ske.

image

Udtalelse fra en anti-age læge

Hej, mit navn er Dr. Rosmy Barrios. Jeg er specialist i anti-ageing medicin og ekspert i regenerativ æstetik.

image

Som specialist i anti-ageing medicin og ekspert i regenerativ æstetik har jeg dedikeret min karriere til at imødekomme det internationale VIP-klientels sundheds- og skønhedsbehov. I vores praksis er vi forpligtet til at bruge den nyeste teknologi og holde os ajour med de seneste fremskridt inden for æstetisk medicin.

Inden for anti-age-løsninger skiller denne exceptionelle UNDO Anti-age Cream sig ud. Jeg anbefaler helhjertet UNDO Anti-Age Cream på grund af dens enestående blanding af ingredienser, der gør den til en ideel tilføjelse til din daglige rutine.

Lad ikke tiden diktere, hvordan du ser ud og har det. Omfavn magien i vores anti-age creme, og frigør dit sande skønhedspotentiale. Gør dig klar til at indtage verden med fornyet udstråling og usvækket selvtillid.

.

Ren og frisk hud hver dag

Den unikke sammensætning og effektivitet er blevet bekræftet af anerkendte dermatologer.

Effektiv mod rynker

Virker indefra og kan føre til en utrolig reduktion af rynker

image

En for stor mængde angiotensin II kan føre til en ubalance, som påvirker kollagenets evne til at regenerere. Det resulterer i synlige tegn på aldring: rynker, og at huden mister elasticitet og glans.

Undo complexTM kan påvirke aldringsprocessen:

 • Det holder peptidhormonet angiotensin II nede og reducerer aldringstegn.

 • Har en antioxidantvirkning, som beskytter det naturlige kollagenetværk mod skader forårsaget af frie radikaler.

En formel, du kan stole på

Kliniske forsøg har vist følgende fordele ved UNDO complexTM:

image

SÆNKER HUDENS ÆLDNINGSPROCES

image

FORBEDRET KOLLAGENPRODUKTION OG -REGENERERING

image

FORBEDRET HUDFUGTIGHED OG FÆRRE RYNKER

image

VELEGNET TIL ALLE HUDTYPER

image

Udglatter huden og giver den fugt

Alt i ét produkt:

image

24-timers effekt - ingen andre ansigtscremer nødvendige!

Velegnet til alle hudtyper

Dermatologisk testet, udløser ikke allergi

Forebygger rynker og holder huden fugtet

Dobbelt anti-aldringseffekt - reducerer effekten af angiotensin II og forbedrer modstandsdygtigheden over for frie radikaler

Hvordan ældes huden?

Kollagenfibre og elastin er to hovedkomponenter i det kollagene netværk i hudvævet. En veletableret hudstruktur er afgørende for en sund, fast, strålende og ungdommeligt udseende hud.

Når nedbrydningen af kollagenfibre er hurtigere end deres regenerering, begynder huden at vise tegn på aldring.

Forskere har udviklet Undo complexTM, fordi de fandt ud af, at hormonet angiotensin II er hovedårsagen til nedbrydningen af kollagen. Angiotensin II hjælper med at aktivere enzymer, kaldet metalloproteinase, som kan klippe kollagen næsten som en saks - og fremskynde hudens aldring.

Eksterne faktorer kan også være skyld i at udløse enzymer, der forårsager kollagennedbrydning: rygning, UV-stråler, fastfood, for meget sukker, forurenet luft, skadelige kemikalier i tekstiler og kosmetik...

image

Brug

Påføres 2 gange om dagen.

2 gange om dagen

INGREDIENSER

Aqua, cetearylalkohol, cetearylglukosid, glukose, tocopherylacetat, alkoholdenat.., Glycerin, Dicaprylylcarbonat, (S)-3-methyl-2-[N-({4-[2-(2H-1,2,3,4-tetrazol-5-yl) phenyl]phenyl}methyl)pentanamido]butansyre, Dicaprylylether, Triethanolamin, Stearinsyre, Natriumascorbylphosphat, Dimethicon, Propylheptyl Caprylate, Polyacrylate Crosspolymer-6, Phenoxyethanol, Ethyhexylglycerin, Retinyl Palmitate, Caprylic/Capric Triglyceride, Tocopherol, Parfum, Disodium EDTA.

ANVENDELSE

Påfør cremen morgen og aften på afrenset ansigt og hals. Undgå kontakt med øjnene.

ADVARSEL 

Kun til udvendig brug. Produktet er ikke egnet til personer, der er overfølsomme eller allergiske over for nogen af stofferne i produktet. Opbevares utilgængeligt for børn. Produktet er ikke blevet testet på gravide eller ammende kvinder. Det anbefales ikke til gravide eller ammende kvinder.

EMBALLAGE (1 enhed)

50 ml