Vil du have et bedre helbred? Begynd at passe på din lever. Det er i dag.

Dit helbred og velbefindende afhænger af, hvor godt din lever fungerer. Dette vigtige organ udfører over 500 vigtige funktioner. Den er bedst kendt for sin evne til at afgifte kroppen ved at udstøde toksiner og bakterier. Leveren skaber og opbevarer også vigtige næringsstoffer, producerer galde til at fordøje fedt, regulerer blodsukkeret og fremmer immunforsvaret. 

Brindusa Vanta, MD recommends Hepafar

En mindre kendt, men også vigtig funktion ved leveren er, at den hjælper med at regulere hormonniveauet. Leveren nedbryder hormoner som østrogen og testosteron, der er vigtige for det generelle helbred. Hvis disse hormoner ikke nedbrydes effektivt, kan du opleve hormonelle ubalancer, der kan føre til alvorlige helbredsproblemer. 

En særlig note til kvinder 

Østrogen elimineres fra kroppen gennem vandladning og regelmæssig afføring via fase I- og II-vejene i leveren. Hvis disse afgiftningsprocesser i leveren ikke er effektive, kan overskydende østrogen ophobes i kroppen og forårsage smerter, kraftige menstruationer, lav libido, træthed, hovedpine og vægtforøgelse, især omkring mave og hofter. 

Livsstil, der kan skade din lever 

Livsstilsfaktorer, der påvirker leverens sundhed, omfatter kronisk stress, mangel på motion, fedme, medicin og miljøgifte. Med hensyn til miljøgifte er det værd at nævne, at mange kemikalier, der findes i miljøet, er hormonforstyrrende kemikalier, der efterligner effekten af østrogen. Disse kemikalier, også kendt som xenoøstrogener, findes i dagligdags genstande som madbeholdere af plast, tøj og rengøringsmidler. 

Om HEPAFAR Forte PREMIUM

HEPAFAR Forte PREMIUM er videnskabeligt formuleret til at støtte leverens sundhed og indeholder nogle af de mest undersøgte urter og næringsstoffer, der hjælper med at afgifte, regenerere og beskytte leveren, støtte leverens fedtmetabolisme og øge energi og vitalitet. 

  • Marietidsel. Marietidsel har en lang tradition for at blive brugt til at beskytte leveren. Silymarin, den aktive ingrediens, er blevet undersøgt i hundredvis af studier. Ifølge review-undersøgelsen fra 2020 har silymarin stærke antioxidantegenskaber og kan beskytte mod leverskader i forbindelse med fedtlever, alkoholforbrug og stofmisbrug. Derudover kan marietidsel forbedre blodsukkeret og kolesterolniveauet, bidrage til et sundt vægttab, styrke immunforsvaret og bekæmpe kræft. 
  • Artiskok er fyldt med naturlige antioxidanter som cynarin, klorogensyre og flavonoider. I 2022 fandt flere kliniske studier eller systematiske gennemgange dokumentation for, at artiskok kan gavne leverens sundhed og reducere risikoen for at udvikle fedtlever. Forskere fandt, at artiskoktilskud signifikant forbedrer niveauerne af leverenzymerne ALT og AST, som bliver forhøjet ved leverskader. Ud over at beskytte leverens sundhed tyder forskningsstudier på, at artiskokekstrakt kan stimulere produktionen af galde og sænke kolesterol- og glukoseniveauet i blodet. 
  • Cholin betragtes som et essentielt næringsstof. Det er et vitaminlignende molekyle, der spiller en vigtig rolle i leveren, hjernen, hjertemuskulaturen og nervesystemet. Mens leveren producerer små mængder cholin, er kosten den vigtigste kilde. Men mange mennesker får ikke det anbefalede daglige indtag af cholin. Cholinmangel er blevet sat i forbindelse med fedtlever, leverskader og muskelskader.
  • Andre ingredienser i HEPAFAR Forte PREMIUM er ingefær, ekstrakt af mælkebøtterod, zink, selen og sort peber, som yderligere understøtter en sund fordøjelse og reducerer inflammation. 

Fordelene ved HEPAFAR Forte PREMIUM 

HEPAFAR Forte PREMIUM er en velafbalanceret formel, der indeholder artiskokekstrakt, marietidsel, cholin og andre vigtige ingredienser, der fremmer leverens og fordøjelsens sundhed. HEPAFAR Forte PREMIUM er designet til at give maksimal biotilgængelighed. Den innovative patenterede formel indeholder marietidselekstrakt af høj kvalitet i fytosomform (silybin-phosphatidylcholin-kompleks) for maksimal absorption. Derudover indeholder formlen også peber og ingefær, også kendt som "biotilgængelighedsforstærkere". Sort peber og ingefær virker synergistisk med de andre urter og øger deres absorption betydeligt. 

Hvem kan have gavn af HEPAFAR Forte PREMIUM?

I betragtning af vores moderne livsstil kan de fleste mennesker have gavn af HEPAFAR Forte PREMIUM. Der er tusindvis af kemikalier i miljøet, som kan overbelaste leveren og forårsage andre helbredsproblemer.  

For at opnå optimal effekt bør HEPAFAR Forte PREMIUM indgå i din daglige rutine sammen med en sund kost, regelmæssig motion, gode søvnvaner og stresshåndteringsteknikker. 

Produkter til dig

LEVER SUNDHED
-53%
Tilbudspris 281,99 kr. Normal pris 595,99 kr.
Se produkt
PAKKETILBUD
-43%
Tilbudspris 297,99 kr. Normal pris 519,96 kr.
Se produkt