5 gode råd til reduktion af cellulite

Der er virkelig kun en måde at gøre det på. Men vi har nogle gode nyheder!

image

Lad os først forstå hvad er cellulite

98% af alle kvinder kæmper med cellulite. Det er en irriterende kendsgerning, og ingen af ​​os kan lide det. Selvom cellulite af mange ses som en sygdom, er det bare en æstetisk fejl, der virkelig kan genere dig, ikke?

Der er flere årsager til udviklingen af ​​cellulite, men mest er det en kombination af dine hormoner, stress, fedtholdig og sød kost, alkoholforbrug, rygning og manglende motion.

Hvis vi sammenligner forskellige kvinders hypodermis, ville vi se, at hver person har en forskellig størrelse og antal fedtceller. Hos nogle ville cellulite være mere synlig end hos andre.

Dette bremser dit stofskifte, og cellerne begynder at opbevare og tilbageholde mere fedt. Grundlæggende består cellulite af store fedtceller, som bindevævet ikke kan tilbageholde i det subkutane væv.

De fleste cellulite er placeret i hypodermis - det hudlag, hvor fedt er lokaliseret. Imidlertid er ingen to hypodermis ens.

Problemet med cellulite opstår, når fedtceller begynder at kvælde.

image

Fedtceller kan øge deres størrelse med op til 50 gange.

Dette begynder at blokere lymfe og kapillærer og opbygger små dæmninger, hvor alt affald bare begynder at hældes op, som i floder. Dette ødelægger omgivelserne - i vores tilfælde vores kollagennet, vores hudstruktur.

Hvis vi vidste om det, kunne vi stoppe det. Men når vi ser ændringerne på det ydre lag på huden, har fedtceller allerede opsvulmet unormalt, der er samlet for meget affald, og der er forårsaget for meget kollagenskade.

1 dårlig og 1 god nyhed

Den dårlige nyhed er, at du ikke kan reducere antallet af fedtceller. Når de først er i din krop, er de der for evigt. I mave og bagdel er nye "indbyggere" i hypodermis altid velkomne.

Den gode nyhed er, at du kan reducere deres størrelse og løse det største problem. Vægttab har vist sig at være forbundet med cellulite-reduktion, men en bedre betegnelse for dette ville være fedttab.

5 tip til, hvordan man reducerer fedtceller og reducerer cellulite

1. Vær ligeglad med kalorierne, bare fokuser på at spise så mange hele fødevarer som muligt.

Hormoner har stor indflydelse på stigningen i fedtceller. De fungerer bedst, når du spiser en lang række friskt, uforarbejdet mad. Spis hvad din fordøjelse er enig med, og prøv at begrænse dit indtag af sukker, olier, salt og mad, der kommer i pæne kasser uden rigtigt energisk indhold.

2. Bevæg dig, som du vil, det er vigtigt, at du er i bevægelse, og at du prøver at opbygge muskelmasse.

Jo mere dine muskelceller vokser på grund af regelmæssig fysisk aktivitet, jo mere energi har de brug for. Jo mere energi de har brug for, jo mere vil du kunne spise. Når du vender dette, jo større dine muskler er, jo mere lagret fedt forbrænder du for energi, hvis du spiser den samme mængde som før.

Lad os sige, at du spiste mere, end du skulle. Med mere lagerplads i muskelceller er der en større chance for, at insulin er i stand til at efterlade energien der, i stedet for at bringe den til fedtceller og opbevare den som fedt.

Fysisk aktivitet styrker musklerne og forbrænder energi. Det er en 2 i 1 operation - uvurderlig!

Hvis du virkelig ønsker at angribe cellulite med fysisk aktivitet, er det bedst at vælge en udholdenhedssport med lav intensitet. Aktiviteterne skal vare mindst 2 timer. Efter 90 minutters aktivitet, såsom cykling eller vandring, vil al den lagrede energi i dine muskler blive brugt op, så energien i dine fedtlagre vil være i den optimale position for fedtforbrænding.

Det bedste ved dette er, at du ikke behøver at gøre dette mere end en eller to gange om ugen. Bare sørg for, at du ikke spiser mere på grund af det.

3. Massér og brug koffeincreme

Nogle tricks er virkelig enkle. Det har vist sig, at massering af problemområder med koffein-kropscreme reducerer cellulite.

4. Drik rigeligt vand.

Cellulite stammer fra dårlig metabolisme og doven lymfe. At drikke mindst 2 liter vand (eller te, grøn te er fantastisk) om dagen er en god start. Investering i en vanddrivende drik af høj kvalitet er også en smart beslutning. De har synlige og bemærkelsesværdigt hurtige vægttabsresultater, så de er meget populære.

5. Brænd igennem fedtceller med en fedtforbrænder drik.

Det er vanskeligt at slippe af med cellulite udelukkende med en fedtforbrænder (fordi du stadig har brug for muskler og sund hud i vanskelige områder), men fedtet forsvinder med lysets hastighed.

Med FatBurn XXL kan du nu forbrænde op til 24%* mere fedt, og det fungerer også, når du hviler. Du kan drikke det, inden du træner, cykler eller går en tur i naturen. Forbrænding af fedtreserver vil fremskynde det med cirka en tredjedel!

* Produktets resultater kan variere fra person til person og kan afvige fra de resultater, der er beskrevet på hjemmesiden.]

Artikler der også kunne være interessante for dig