8 måder at slippe af med fedt på lårene på

Er du træt af konstant at bekymre dig om lårfedt og gnavende lår, så snart vejret bliver varmere? Det er vi også. At håndtere smerter forårsaget af gnavende lår er en udfordring, som mange kvinder står over for. Ved at forstå de underliggende årsager kan du tage kontrollen over din krop tilbage og undgå disse problemer.

image

I denne artikel hjælper vi dig med at forstå årsagerne til lårfedt, og hvordan du bedst slipper af med det.

Skyldes lårfedt hormoner?

Hormoner spiller en afgørende rolle i reguleringen af kroppens fedtfordeling og vægt. Blandt de hormoner, der forårsager fedtophobning i bestemte dele af kroppen, er østrogen den største synder. Dette kvindelige kønshormon øger antallet af fedtceller, hvilket fører til fedtdepoter på og omkring lårene. 

Hormonelle forandringer i forbindelse med pubertet, graviditet og overgangsalder kan føre til oplagring af fedt på lårene. Som om det ikke var nok, kan almindelige former for hormonel ubalance gøre det endnu sværere at tabe lårfedt.

Stillesiddende adfærd og lårfedt-epidemien

Stillesiddende kontorarbejde eller en på anden måde stillesiddende livsstil er en af hovedårsagerne til fedme hos kvinder, især uønsket fedt på lårene. Skrivebordsjobs er nu standard, og mange kvinder sidder stille en stor del af arbejdsdagen.

Denne uundgåelige mangel på fysisk aktivitet fører til vægtøgning og ophobning af fedt på lårene. At sidde stille hele dagen nedsætter kroppens kalorieforbrænding, hvilket betyder, at den forbrænder færre kalorier end normalt.

Giv generne skylden

Når det gælder vægtkontrol, spiller genetik også en afgørende rolle. Nogle kvinder er genetisk disponeret for at lagre overskydende fedt i bestemte områder af kroppen, herunder lårene.

Men vi har gode nyheder til dem, der har lårfedt og gnidninger på lårene i familien. Din skæbne er ikke udelukkende bestemt af genetik. Selv hvis du er genetisk disponeret for denne type problemer, kan du vende udviklingen af uønsket lårfedt gennem gode livsstilsvalg og sunde vaner.

8 trendy tips til at forbrænde lårfedt

At forsøge at tabe sig på bestemte dele af kroppen kan give nogle udfordringer. Men ingen udfordring er så svær, at den ikke kan overvindes. Ved at finde en strategi, der passer til dig og din krop, kan du endelig få det hul mellem lårene, som du altid har drømt om.

Her er 8 tips, der trender lige nu:

  • Drik varmt vand med citron og gurkemeje: Drik denne kombination hver morgen på tom mave for at kickstarte dit stofskifte og din fedtforbrænding ved hjælp af citron og gurkemeje. Når du mærker en lille brændende fornemmelse på tungen, kan du kun forestille dig, hvor meget det påvirker fedtforbrændingen!

  • Pak dig ind i husholdningsfilm: Pak dine lår og mave ind i husholdningsfilm, før du går en tur eller begynder at træne hjemme i stuen. Dette trick skaber de perfekte betingelser for effektiv fedtforbrænding - bare se på filmen, når du er færdig med at træne! Fremskridtet vil være synligt med det samme, da din krop vil dryppe af sved.

  • Skjul den mad, der trigger dig: At have godbidder derhjemme, som du ikke kan modstå, får dig kun til at spise mere af dem! Så skil dig af med dem, eller bed din partner om at gemme dem, så du ikke behøver at tænke på dem. Du vil blive overrasket over, hvor nemt det er at skære ned på kalorierne på denne måde!
  • Tag en træningsbold med på arbejde: I stedet for at sidde i din kontorstol hele dagen og føle dig utilpas med dine lægge og lår, så skift den ud med en træningsbold. Ved at sidde på en træningsbold kan du forbedre din kropsholdning og styrke dine mave- og benmuskler, mens du arbejder.
  • Få masser af søvn: God søvn er nøglen til effektiv fedtforbrænding. Hvis du sover mindre end otte timer om natten, spiser du meget mere, fordi du mangler energi! Som kvinde bør du sove mindst syv til ni timer om natten.
  • Sov køligt: Sænk temperaturen i dit soveværelse til mindst 18°C for at sætte din krop i termogenese. Lavere temperaturer giver dig mulighed for at forbrænde flere kalorier, mens du sover.
  • Bevæg dig i løbet af arbejdsdagen: For at bryde den onde cirkel med en stillesiddende livsstil skal du prøve at bevæge dig selv i løbet af arbejdsdagen - gå eller cykl til arbejde, gå en rask tur i pausen eller parker lidt væk for at få ekstra skridt til og fra arbejde.

  • Tag ved lære af naturen: Selvom det er sværere at punktforbrænde fedt end at tabe sig generelt, findes der et naturligt kosttilskud med wakame-alger, som kan hjælpe dig med at forme dine lår og talje. Pigmentet i denne alge øger termogenesen og hjælper dig med at forbrænde fedt mere effektivt med kun to kapsler om dagen.

Luk hullet med tang og røde vinblade

Forskerne og ernæringseksperterne hos Slimmium har udviklet den perfekte løsning til at hjælpe dig med endelig at forme dine genstridige problemområder: Waist & Leg Slimmer XXL med wakamealger og VinOleaf™.

Disse 2-i-1 fedtforbrændende vægttabskapsler er specielt udviklet til at tackle fedt på maven, lårene og taljen!

Den videnskabeligt dokumenterede effekt af wakame-alger hjælper dig med at kickstarte termogenesen takket være et pigment kaldet fucoxanthin. Et klinisk studie viste følgende resultater på bare 4 uger: 

  • 16,3*% mindre mavefedt
  • 3,9*% mindre kropsfedt

Ud over wakame-algernes fedtforbrændende egenskaber hjælper det patenterede vinbladekstrakt VinOleaf™ med at forbedre blodgennemstrømningen til benene, reducere hævelser og lindre følelsen af trætte og tunge ben.

En perfekt kombination af ingredienser til at fikse det eftertragtede hul mellem dine lår!

Med kun 2 kapsler om dagen kan du endelig få de slanke og tonede ben, du altid har drømt om. 

Du er måske født med ugunstige gener, men de har ikke en chance mod  Waist & Leg Slimmer. Tag det første skridt mod en selvsikker og ubekymret sommer i dag!

Kilder:

Hitoe S., Shimoda H. Seaweed Fucoxanthin Supplementation Improves Obesity Parameters in Mildly Obese Japanese Subjects. Functional Foods in Health and Disease 2017; 7(4); 246-262 

Produkter til dig

FORBRÆNDER MAVEFEDT
-67%
Tilbudspris 259,00 kr. Normal pris 777,00 kr.
Se produkt
24-7 FEDTFORBRÆNDER
-62%
Tilbudspris 199,00 kr. Normal pris 528,00 kr.
Se produkt

Artikler der også kunne være interessante for dig