Aideen: "Jeg føler mig sund og glad for at være tilbage til en størrelse, som jeg har det godt med."

Den 24-årige Aideen tog en masse kilo på, da hun blev gravid. Takket være to smukke børn og betydelige forbedringer af hendes kropsform er føler Aideen sig endelig mere behagelig i sin egen krop og motiveret til at holde kursen.

image

"Jeg kunne ikke lide min krop"

"Jeg ville beskrive min krop som pæreformet, men det har ikke altid set sådan ud, jeg tog meget på, da jeg var gravid."

På spørgsmålet om hendes holdning til hendes krop kommer Aideens svar ikke som en overraskelse: ”Jeg hadede min krop. Jeg hadede at være overvægtig. Jeg følte mig uegnet, og det fik mig virkelig til at føle mig umotiveret ”. Aideen følte sig ligesom mange andre kvinder rundt om i verden forfærdeligt med hendes krop, og det påvirkede hendes humør, livsstil og selvtillid. 

Men så - en løsning!

Heldigvis for Aideen havde hendes partners mor taget fat Out! kapsler og har sagt, at de virkelig hjalp hende med at komme vægten til købs. "Hun gav mig en pakke, og  da de virkelig hjalp, fortsatte jeg med dem!" Aideen besluttede at bruge mærket, da hun havde lavet intermitterende faste, og det hjalp hende med at tabe sig, men ”Jeg følte, at jeg havde brug for noget ekstra for at starte vægttabet”. Ifølge Aideen gjorde det virkelig en forskel og gav hende også et boost af energi.

Første resultater inden for en måned!

Aiden har brugt Fat OUT! T5 Superstrength kapsler i omkring 5 måneder nu, og de første resultater viste hurtigt: "Jeg vil sige omkring en måned med kapslerne, da jeg bemærkede, at vægten raslede af mig, tallene på badevægten var faktisk faldende" 

"Jeg er meget mere tilpas i min egen krop nu"

Aideen var især imponeret over to af fordelene: ”Jeg havde meget mere energi til at tage dem og følte mig hurtigere mæt, når jeg spiste. Vægten forsvandt helt sikkert meget hurtigere på grund af dem”. På spørgsmålet om, hvordan hun havde det med sin krop nu, svarer Aideen: 'Jeg er meget mere tilpas i min egen krop nu. Jeg har stadig lidt mere at skulle af med, men nu jeg er glad! Nu føler jeg mig sund og glad for at være tilbage til en størrelse, jeg har det godt med. Jeg har mere energi og bare et mere positivt syn. ”

FatOUT! T5 - et stærkt hjælpemiddel til vægttab

FatOUT! T5, støttet af videnskab og elsket af tusinder af mennesker over hele verden, der er desperate efter at foretage en ændring, påvirkede Aideen på en meget positiv måde: ”Det har ændret den måde, jeg spiser, og det har ændret mit forhold til mad og hjulpet med at holde mig motiveret. '' 

Takket være den langvarige termogene effekt, FatOUT! T5 Superstrength kapsler forbrænder fedt dag ud, dag ind. Kapslerne beroliger også fysisk og mental stress, hvilket resulterer i mindre følelsesmæssig spisning, lavere kalorieindtag og højere energiniveauer. 5-i-1 kapslerne er en universel fedtforbrænder, beriget med jern, jod, krom og vitamin B3, og de er mest elskede, fordi de forhindrer, at dit vægttab fortsætter med at stagnere. 

Produkter til dig

FEDTFORBRÆNDING
-50%
Tilbudspris 223,99 kr. Normal pris 446,99 kr.
Se produkt

Artikler der også kunne være interessante for dig