Farvel cellulite!

Så meget som vi ser frem til sommeren, lider 85% af kvinderne af overskydende fedt og cellulite, hvilket kan gøre bade- og strandsæsonen til et mareridt.

Har du nogensinde spekuleret på, om der er en løsning? Kan du slippe af med det genstridige fedt på din mave, hofter, lår og balder målrettet? Ja, der er... bare læs med!

image

Men først nogle oplysninger om dette irriterende problem, som selv slankere mennesker kæmper med.

Hvad forårsager cellulite?

Selvom der ikke er noget klart svar i det videnskabelige samfund, ser det ud til, at cellulite skyldes opbygning af fedt under huden. Kollagenfibre mellem hud og muskler adskiller det underliggende fedt i flere lommer, hvilket fører til cellulite.

Selvom cellulite ikke er skadelig, er den ujævne hud et kosmetisk problem, der ikke er særlig attraktivt - især om sommeren, når vi viser en lidt mere bar hud.

Kvinder har mere cellulite end mænd

Cellulite kan udvikle sig i forskellige områder af kroppen, men især på lår, mave og balder - uanset hvor slank du er. Det er der forskellige grunde til, men det er oftest forårsaget af østrogen og dårlig mikrocirkulation.

På grund af østrogen har kvinder en tendens til at lagre mere fedt i kroppen, som skubbes ud gennem det svækkede bindevæv. Dette forstyrrer mikrocirkulationen, som fører til utilstrækkelig tilførsel af næringsstoffer til cellerne og forhindrer udskillelse af toksiner. På den anden side skaber dette også fordybningslignende fordybninger på huden, bedre kendt som cellulite. Men nu skal det være slut!

Hvordan behandler eller reducerer jeg cellulite?

Den magiske pille til cellulite er endnu ikke blevet opdaget, da fedtceller stadig findes under huden, men eksperter er enige om, at der er flere måder, du kan hjælpe dig med at reducere deres udseende.

Bortset fra medicinske behandlinger er der mange ting, du selv kan gøre for at forhindre og slippe af med cellulite.

  • Motion: Kombiner styrke og konditionstræning for de bedste resultater, da en krop med flere muskler automatisk bliver fastere. Anbefalet er lungesbænkpressquats og hofte-øvelser.
  • Kost: Spis en sund og afbalanceret kost. Undgå stærkt forarbejdede og sukkerholdige fødevarer, og vælg fiberrige måltider i stedet - reducer også dit alkoholforbrug.
  • Hydrering: Vi kan ikke understrege vandets betydning nok, fordi det skyller ud toksiner, der kan forårsage cellulite.
  • Rygeforbud: Rygning svækker dannelsen af ​​kollagen, den væsentlige komponent i bindevæv - svagt væv gør cellulite mere synlig.

Ekstra støtte: Fedtforbrændende bodylotion

Ud over forslagene ovenfor, skal du prøve Slimmiums Fat Burning Lotion, som tilbyder ekstra støtte i kampen mod cellulite.

Vores nye lotion er klinisk bevist at øge fedtforbrændingen med 60%*, øge hudens fugtighed og gøre den blødereglattere og fastere.

Den videnskabeligt dokumenterede 3-i-1 effekt af denne lotion mod fedt gør det til et revolutionerende produkt blandt anticellulite cremer; dette giver vores kunder et glimt af håb om, at de hurtigt og nemt kan slippe af med irriterende fedt på lår, hofter og balder .

Takket være SymFit®1617, en patenteret aktiv ingrediens og et væld af naturlige ingredienser, opfylder den helt nye Fat Burning Lotion alle kravene til det ultimative produkt til reduktion af lokalt fedt og cellulite i dine problemområder. 

Prøv det, du har absolut intet at tabe - undtagen cellulite! ;)

*Produktets virkninger kan variere fra person til person og kan afvige fra de effekter, der er beskrevet på hjemmesiden.