Den værste fjende til en flad mave!

Gør du fremskridt i dit vægttab, men kan du stadig ikke få den flade mave, du altid har drømt om? Hvad nu hvis vi fortalte dig, at din pottemave ikke skyldes stædigt fedt, men oppustethed?

image

Hævede fødder, oppustet mave, oppustet ansigt... Problemer som disse kan give en masse frustrationer, når du forsøger at forme din krop. Problemerne opstår, når kroppen begynder at tilbageholde væske. Dette kan i høj grad hæmme vægttab og være enormt umotiverende. Det er også meget ubehageligt!

Oppustethed - mavens værste fjendeppblåsthet

Oppustethed er noget, som mange af os kæmper med, men hvad er årsagen til det? Hvad er det, der forårsager den ubehagelige fornemmelse i maven, som kan have en sådan indvirkning på hverdagen?

Hovedårsagerne falder faktisk i to kategorier - tarmsundhed og overskydendevæske - og begge kan gøre det svært at gøre fremskridt med vægttab.

1. Tarmsundhed

Gasser. Ja, hovedårsagen til oppustethed er gas. Det kan skyldes, hvad og hvordan du spiser og drikker - f.eks. at du spiser for hurtigt, ikke tygger ordentligt, spiser bælgfrugter, drikker sodavand osv. Hvor meget gas din tarm producerer, afhænger også af dine fordøjelsesenzymer og bakterierne i din tarm, da gas er et biprodukt af fordøjelsen.

Det vigtigste i alt dette er bakterierne - da dårlige bakterierskaber et overskud af gas, er oppustethed det mest almindelige tegn på, at tarmens mikrobiota er ude af balance, hvilket betyder, at der er flere dårlige bakterier end gode.

Ikke underligt, at det kan føles, som om du har slugt en ballon!

2. Overskydende væske

Overskydende væske er meget almindeligt, men det kan være meget ubehageligt - det fører ikke kun til oppustethed, men også til hævelse. En måde at afgøre, om din krop tilbageholder ekstra væske på, er at undersøge dit ansigt. Er dine kinder og området under dine øjne hævet? Det er et første tegn!

Overskydende væske kan skyldes en række forskellige faktorer, herunder højt saltindtag, dehydrering, langvarigt siddende eller stående, hormonelle udsving og tør luft.

Forestil dig, hvor let det kan være at holde op med at gå i dine yndlingsjeans!

Slip af med oppustethed med WaterAway Biotic

At ændre din livsstil og kost kan virke som det rigtige at gøre, men det giver måske ikke de hurtige resultater, du ønsker. Vi anbefaler at gøre WaterAway Biotic til en del af din daglige rutine - 87*% af brugerne er tilfredse med resultaterne!

WaterAway Biotic er en naturlig vanddrivende ingrediens med en probiotisk virkning, der modvirker oppustethed og bekæmper overskydende væske. Det støtter din mave ved at:

  • Tilførsel af tarmvenlige probiotika til kroppen

  • Øger udskillelsen af overskydende væske med op til 27%*.

  • Reducer oppustethed med 60*%

  • Fremskynde vægttab

Slip af med oppustethed på ingen tid! Prøv WaterAway Biotic i dag og få en gratis pakke.

* [Resultaterne kan variere fra person til person. For at tabe sig er det vigtigt at spise en varieret og afbalanceret kost, samt have en sund livsstil.]