Hvordan Martina formåede at tabe sig og få mere energi

Martina er en 32-årig designer, der gennemgik en vanskelig periode. Hun begyndte at tage prævention, tog på og var meget stresset. Det var her, hendes problemer med skjoldbruskkirtlen begyndte.

Martina

En træg skjoldbruskkirtel kan gøre dit liv sværere!

En træg skjoldbruskkirtel frigiver ikke nok skjoldbruskkirtelhormoner, hvilket får dit stofskifte til at bremse - hvilket fører til kalorieoverskud og vægtøgning. Du vil også bemærke, at du føler dig træt, mangler energi og oplever kolde hænder og fødder.

"Jeg var altid træt!"

Martinas problemer var meget typiske. ”Jeg var altid træt! Jeg led af humørsvingninger og følte mig ufokuseret og umotiveret. Jeg oplevede også hævelser. ”

Det var da hun stødte på Glandline ThyroLux på Facebook og besluttede at prøve det. Hun ønskede lindring fra hævelser i lemmerne og  fra den konstante oppustethed.

 

"Jeg har mere energi, mit humør er stabilt!"

Hun begyndte at bruge ThyroLux og bemærkede ændringer inden for en uge. ”Jeg har mere energi, mit humør er stabilt. Min mave er ikke oppustet, og jeg har endda tabt lidt af vægten! ”*

Hold din skjoldbruskkirtel i skak med ThyroLux!

ThyroLux tilbyder hormonfri skjoldbruskkirtelstøtte med kraftig 4-i-1-handling: det afbalancerer skjoldbruskkirtelhormoner, fremmer vægttab, forbedrer fokus og styrker hår og hud. Det øger dit stofskifte og energiniveauet. Det fremskynder også din fordøjelse og detox af kroppen!*

"ThyroLux har virkelig hjulpet mig, og jeg vil fortsætte med at bruge det!"

ThyroLux er baseret på naturlige aktive ingredienser, noget Martina virkelig sætter pris på. Hun har det meget godt i kroppen nu. ”Ændringen kom inden for en uge, og den har været konstant lige siden! ThyroLux har virkelig hjulpet mig, og jeg vil fortsætte med at bruge det! ”

 

Ansvarsfraskrivelse: Virkningerne af produktet kan variere fra person til person og kan afvige fra dem, der er beskrevet på hjemmesiden.

Artikler der også kunne være interessante for dig