Sådan forbereder du din lever!

Leveren kan forberedes på masser af mad, alkohol og den konstante stress, så den effektivt fjerner giftstoffer fra sig selv og styrkes yderligere.

image

Drik rigeligt med vand og begræns alkohol

Forbliv altid hydreret. Vand hjælper med at skylle affaldsstoffer ud af kroppen, hvorfor tilstrækkeligt vandindtag er meget vigtigt for en effektiv kropsudrensning. Begræns mængden af ​​alkohol. Mere end 90% af alkohol metaboliseres i leveren, så fjernelse af disse toksiner fra kroppen er en reel lettelse for leveren.

Sund kost

Undgå usundt fedt, sukker, forarbejdede fødevarer og animalske proteiner. Vælg i stedet fødevarer med et højt indhold af fibre og antioxidanter, såsom salater og bælgfrugter. Glem tunge kødretter og mejeriprodukter - udskift dem med planteproteiner i alle deres former. Kaliumholdige fødevarer har vist sig at være en fremragende kilde til essentielle mineraler og elektrolytter, der fortsat understøtter fjernelse af giftstoffer fra leveren, så det anbefales at inkludere fødevarer som avocado, spinat, svampe, grønkål, zucchini, søde kartofler, bananer eller kokosvand. Nam!

Reducer stress og gå en tur hver dag

Lær, hvordan du håndterer og reducerer stress i dit liv for at minimere virkningerne på din lever. Tænk over, hvad der vil hjælpe dig til at slappe af og prøve noget nyt for at finde ro i sindet. Yoga, gå lange ture, øv dig i at meditere. En anden god måde at rense dit sind og slappe af er at træne. Ikke kun reducerer det effektivt stress, men det fremskynder også blodcirkulationen, hvilket stimulerer processen med at fjerne toksiner.

Støt leveren optimalt

Hvis du vil tage et skridt videre i den rigtige retning, kan du inkludere en Komplet Detox pakke i din leverdetoxproces.

Kapslerne og drikkevarerne i den komplette Detox Hepafar pakke vil forberede din lever til denne højtidlige tid:

  • renser leveren og hjælper den effektivt med at nedbryde og fjerne toksiner fra leveren og kroppen,
  • leverceller for at forny og forbedre deres operationer,
  • styrker leveren, så den kan fjerne toksiner mere effektivt.

Da den indeholder en patenteret form for marietidselekstrakt, der er 10 gange stærkere end lignende produkter, bringer den en effektiv leverdetox, der vil revitalisere din krop ud og ind. Med en ordentlig detox som denne kan du give din lever en chance for at regenerere.

Nina prøvede også Hepafar, og ændringen var mere end mærkbar 

Efter blot en måned med at bruge Hepafar produkter, føler jeg mig allerede utroligt bedre! Jeg har reduceret min hofte- og taljeomkreds, og ændringen er åbenlys. Jeg har endelig tabt mig, og mine bukser er blevet løsere.

Mit kolesteroltal er faldet så meget, at jeg ikke længere skal overveje at tage nogen piller. Men jeg tror, ​​at den største ændring, jeg har bemærket, var en ændring i den måde, jeg har det på, da jeg er sprængfyldt med energi og ikke længere har brug for min eftermiddagshvil efter arbejde.

- Nina K.

image

Prøv Hepafar selv og forbered din krop! 

Produkter til dig

PAKKETILBUD
-43%
Tilbudspris 297,99 kr. Normal pris 519,96 kr.
Se produkt
PAKKETILBUD
-60%
Tilbudspris 299,00 kr. Normal pris 744,99 kr.
Se produkt
LEVER SUNDHED
-40%
Tilbudspris 339,99 kr. Normal pris 563,96 kr.
Se produkt
-50%
Tilbudspris 111,99 kr. Normal pris 222,99 kr.
Se produkt