Hudpleje og vægttab med kun et produkt

Efterhånden som vi bliver ældre, ændres visse ting i vores krop, nogle gange uden at vi er klar over det. Vores stofskifte bremses, og kiloene kan akkumuleres gradvist, uden at vi selv er opmærkesomme på det. At tabe sig bliver sværere. Derudover holder kroppen op med at producere visse stoffer, der hjælper med at opretholde hudens elasticitet, såsom kollagen.

image

Men fortvivl ikke! Der er ting, du kan gøre for at bekæmpe dette og forblive i form, som at øge fysisk aktivitet og spise en velafbalanceret kost. Men nogle gange er der behov for naturlige kosttilskud for at tilføje, hvad vores krop ikke længere kan producere i tilstrækkelig grad, såsom kollagen. Dette kan hjælpe med at kompensere for mangler og hjælpe vores hud med at opretholde fleksibilitet og glathed.

Det er vigtigt at vide, hvordan kollagen fungerer, og hvilken type der er bedst at tage, fordi ikke alle kompositioner fungerer ens. Fortsæt læsning for at finde ud af mere om fordelene ved kollagen og den bedste måde at tage det på.

Hvad er Kollagen

Kollagen er det mest rigelige protein i den menneskelige krop. Dets vigtigste funktion er at opretholde fleksibilitet, greb og modstandsdygtighed hos forskellige væv og organer, såsom hud, led, knogler og brusk.

Når vi bliver ældre, falder vores metaboliske kapacitet sammen med vores kollagenproduktion, og vores hud mister elasticitet og fasthed. Det anslås, at vi ved en alder af 20 år mister 1% af kollagenproduktionen hvert år. Derfor er et kollagentilskud af bedste kvalitet afgørende for at holde os sunde. Hydrolyseret marine kollagen er det mest effektive, fordi det er kollagen i sin reneste form og absorberes lettere i kroppen. Denne form for kollagen giver de fleste fordele.

Opnå den maksimale efftekt af Kollagen

Den vigtigste faktor, når du tager kollagen, er ikke indkøb af kollagen, men den teknik, der bruges til at forbedre dets egenskaber og maksimere effekterne. Hydrolyseret kollagen har vist sig at være det mest effektive, fordi det gennemgår en grundig oprensningsproces og letter ekstraktion af aminosyrer og peptider, som hjælper vores hud med at opretholde elasticitet og fasthed.

Hydrolyseret marine kollagen, der hovedsageligt findes i fisk, er det, der giver de fleste fordele. Det er den bedste kollagenformulering til din hud og resten af ​​dine organer, hvilket hjælper dem med at opretholde fleksibilitet og fasthed.

Oprethold hudens elasticitet og vægttab, på samme tid

Collagen Night Burner er et yderst effektivt produkt, der bekæmper tabet af kollagen OG hjælper med at øge vægttabet, mens du sover! Det er det første produkt af sin art på markedet, og takket være dets revolutionerende formel er det i stand til at tackle to problemer på samme tid: bekæmpe virkningerne af aldring og øge stofskiftet for at øge fedtforbrændingen.

Den indeholder Naticol®, et type I-kollagen af ​​høj kvalitet, der er naturligt til stede i vores krop. Det er en hydrolyseret formel af marine kollagen, hvilket betyder, at den indeholder stærkt absorberbare peptider med klinisk dokumenterede anti-aging effekter.

Collagen Night Burner har vist sig at reducere rynker med op til 16,5%* og hjælper med at genoprette kollageniveauerne og genoprette hudens glat- og fasthed. I modsætning til andre kollagentilskud med en fiskeagtig smag er denne let at tage, da den kommer som en drik med jordbærsmag!

Slimmiums hydrolyserede kollagen er også formuleret med Sunphenon® 90D, et specielt ekstrakt af grøn te, der stimulerer termogenese, dvs. forbrænding af fedt til energi, der hjælper vores krop med at forbrænde kalorier selv under hvile. Det er også kaffeinfri, så det forstyrrer ikke vores søvn. Det er 100% naturligt, rent, højeffektivt og helt sikkert.

Så sørg for at øge din kollagenproduktion og bekæmpe vægtøgning med et kosttilskud af høj kvalitet, baseret på naturlige ingredienser. Du vil ikke fortryde det!

*Resultaterne af produktet kan variere fra person til person.

Kilder:
https://www.farmaciaserra.com/blog/tipos-y-beneficios-del-colageno.html
https://www.guiadesuplementos.es/colageno-marino/