Da min veninde fortalte mig om sit mærkelige ritual, troede jeg, at hun var skør. Et par uger senere havde jeg tabt 10 kg, overvundet min træthed og fået mit liv tilbage - i en alder af 45 år.

image

Ræk hånden op, hvis du kan relatere til det:


Det var mandag morgen, og jeg slæbte mig selv ud af sengen og følte mig mere udmattet end nogensinde før.


Jeg kiggede på mig selv i spejlet og kunne IKKE lide det, jeg så. En overvægtig 45-årig kvinde, der viste tegn på aldring og træthed, med en fremtrædende mave og tør, kløende hud


"Hvad har jeg gjort for at se sådan ud?!", tænkte jeg.


Ud over det grimme mavefedt følte jeg mig konstant træt og svag uden nogen åbenlys grund. Siden jeg blev 40 år, føltes det som om hele min krop bare havde givet op.


Alle mine problemer - de ekstra kilo, trætheden, irritabiliteten og hudproblemerne - kom på én gang, næsten som om de havde samlet sig om mig.


Den morgen var jeg et følelsesmæssigt og fysisk vrag og ønskede, at jeg kunne vende tilbage til midt i tyverne, hvor alting var så let.

image

Hej! Mit navn er Petra Kohler, jeg er 45 år gammel, og i denne artikel vil jeg fortælle dig, hvordan en smertefuld erkendelse fik mig til at tabe over 10 kg på få uger, uden drastiske diæter eller intensive træningsprogrammer.


Efter flere år med ubrugelige diæter og utallige kopper kaffe for at holde mig vågen, gjorde jeg en overraskende opdagelse, som fik mig til at føle mig som en helt ny kvinde.


Jeg fandt ud af, at næsten alle mine problemer - træthed, irritabilitet, mavefedt og tør hud - skyldtes et organ, som ofte bliver overset. Leveren er ansvarlig for over 500 funktioner i kroppen, såsom at fjernetoksiner og forbrænde fedt, men den får sjældent den opmærksomhed, den fortjener.  


Når leveren er overbelastet med toksiner , kan det påvirke vores helbred på mange forskellige måder. Du kan lide af konstant træthed, vægtøgning (især omkring maven) og tør, kløende eller generelt problematisk hud. Ifølge min venindes ernæringsekspert har op til 25 % af europæerne en overbelastet lever**, og mange ved det ikke engang.


Heldigvis har jeg opdaget et simpelt trick, som alle kan inddrage i deres daglige rutine for at støtte dette kraftfulde organ og forbedre deres liv, uanset alder. Jeg var meget skeptisk, da jeg først hørte om dette sundhedstip, da jeg allerede havde prøvet så mange forskellige ting uden held.


Men efter at have inkluderet denne vane i min daglige rutine i et par uger, bemærkede jeg, at jeg havde meget mere energi, og at det pludselig blev meget nemmere at tabe mig. Takket være min nye vane lykkedes det mig at tabe over 10*kg stædigt fedt, og jeg kan med stolthed sige, at jeg føler mig mere levende, stærkere og mere fokuseret, end jeg har gjort i årtier.


Fordi det fungerede så godt for mig, tror jeg, at det også kan hjælpe andre kvinder, der er trætte af at føle sig utilfredse med deres udseende, udmattede og umotiverede. Det kan vise sig, at det trick, som jeg nu vil fortælle dig, ikke er noget for dig, men tro mig, det er bestemt værd at overveje.

Den dag, hvor jeg indså, at jeg MÅ få mit liv tilbage på sporet igen

image

Jeg vil beskrive mig selv som en almindelig kvinde. Jeg har et godt job, en fantastisk mand og to døtre, som jeg elsker mere end noget andet i verden. Jeg har alt, hvad man behøver for at føle sig lykkelig.


Men en gang imellem hører jeg en ond indre stemme, der fortæller mig, at jeg er for fed, for doven og ikke sund nok. Jeg hader den stemme, men samtidig ved jeg, at den i det mindste delvist har ret.


Indtil jeg var i trediverne var jeg altid i god form: flad mave, flot hud, fuld af energi - og uden at gøre en stor indsats.


Men efter at min anden datter Emilia blev født, ændrede noget sig. Jeg begyndte at tage på i vægt og kunne ikke tabe mig, uanset hvor meget jeg prøvede.


Samtidig var min energi væk. Jeg følte mig totalt udmattet fra det øjeblik, jeg vågnede, til det øjeblik, jeg gik i seng. Det eneste, der holdt mig vågen, var de utallige kopper kaffe, som jeg hældte mig selv op hver dag.


Det føltes som om, jeg var fanget i en ond cirkel af vægtøgning, manglende motivation og udmattelse: Mine vægtproblemer fik mig til at føle mig nedtrykt, så jeg trøstede mig selv med mad, som jeg egentlig ikke burde spise, hvilket fik mig til at tage endnu mere på i vægt.


Nogle dage lykkedes det mig at holde humøret oppe ved at fokusere på de lyse sider af livet: min kærlighed til naturen, havearbejde og min vidunderlige familie.


Men det eneste, jeg kunne se i spejlet, da jeg vågnede op for at tage på arbejde den mandag morgen, var en udmattet kvinde med 10 kg overvægt, med kedelig hud, livløst hår og en total mangel på viljestyrke.


Det var der, at jeg besluttede mig for, at jeg havde fået nok. Jeg var nødt til at gøre noget for at ændre mit liv.

Hvorfor de fleste vægttabsløsninger er ubrugelige - den bitre sandhed, som vægttabsindustrien skjuler

image

Hvis du forsøger at tabe dig, ved du lige så godt som jeg, at internettet er oversvømmet af "mirakelkure" til vægttab.


Reklamer lover et vægttab på 20 kg på to uger, uden at man behøver at give afkald på god mad og uden at skulle gå i fitnesscenter.


Det siger sig selv, at de fleste af disse "løsninger" ikke virker. Og jeg er selv blevet offer for de åbenlyse løgne. Jeg har prøvet snesevis af forskellige metoder til at tabe mig og forbedre mit helbred.


Jeg har prøvet keto diæt, vegansk, low-carb og no-carb diæt, Dukan, Atkins, og mere. Jeg begyndte at løbe tre gange om ugen, springe måltider over og lave intermittent fasting for at reducere mit kalorieindtag ved hjælp af apps.


Men det var det samme hver gang - jeg tabte mig et par kilo i de første to til tre uger, hvorefter jeg tog på igen i de følgende uger. Den berømte yo-yo-effekt, som alle taler om, og som du sikkert selv har oplevet på et tidspunkt.


Det store problem med alle disse diæter og vægttabsmetoder er, at de ikke holder. Efter et stykke tid bliver kroppen træt af de drastiske restriktioner.


Efter et par uger på en streng diæt har jeg altid lidt af uimodståelige sultanfald. Ikke nok med det, men jeg fik også kvalme, hovedpine, svaghed og følte mig ikke gladere - tværtimod.


Selvfølgelig kan du tabe dig på kort sigt med diæter og produkter, der lover hurtige resultater. Men desværre er resultaterne svære at opretholde og er måske ikke det bedste for vores helbred og energiniveau.


Og hvad nytter det at tabe 15 kg, hvis man kun føler sig svag og deprimeret? Det er meningsløst.


En dag fortalte jeg en veninde, som jeg havde mødt i yoga, hvor frustreret jeg var, og jeg fandt ud af noget meget uventet.

Noget, der viste sig at være et trick til at forbedre mit helbred, og som også kunne hjælpe dig. Det, jeg nu vil fortælle dig, lyder måske lidt mærkeligt i starten, men tro mig, det er meget effektivt.

Jeg opdagede, at næsten alle mine helbredsproblemer var relateret til dette oversete organ

image

Min yogaveninde fortalte mig, at hun indtil for nylig også havde været konstant træt og havde vægtproblemer. Jeg spurgte hende, hvordan hun kom ud af den onde cirkel.


Hun svarede:


"Jeg gik til en ernæringsekspert. Hun forklarede mig, at alle disse problemer - fedme, træthed, dårligt humør og tør hud - ofte skyldes en overbelastet lever. Det er et relativt ukendt problem, som rammer 1 ud af 4 europæere**!


Da hun sagde det, løftede jeg lidt mine øjenbryn.


"Jeg ved godt, at det lyder mærkeligt, men når man forstår, hvordan leveren fungerer, forstår man, hvorfor alle disse problemer opstår på samme tid. Leveren er et af de vigtigste organer i kroppen og har over 500 forskellige funktioner.


Når den fungerer korrekt, hjælper den med at fjerne giftstoffer fra kroppen, bidrager til en normal fordøjelse, regulerer aminosyrer, forarbejder glukose og meget mere.

Men når den bliver overbelastet med toksiner på grund af vores usunde livsstil, er den ikke længere i stand til at rense kroppen ordentligt og ikke længere i stand til at behandle næringsstoffer og fedtstoffer, hvilket kan føre til et drastisk lavere stofskifte og potentielt føre til mere alvorlige helbredsproblemer. Da vi ikke får leversmerter, kan man have problemer uden at være klar over det. Men man kan mærke det i form af træthed, overvægt (især omkring maven), hudproblemer, forhøjet kolesterol- og triglyceridniveau og problemer med at tabe sig."


Jeg havde aldrig hørt om en "overbelastet lever" før. Jeg forstod ikke, hvordan et organ som leveren kunne have så stor betydning for vores dagligdag. Men jeg ville gerne vide mere og spurgte, hvordan hun havde løst problemet.


"Det var præcis det, jeg spurgte min ernæringsekspert. Hun fortalte mig, at nøglen til at støtte leveren og holde den velfungerende er at hjælpe den med at komme af med giftstoffer.


En effektiv måde at gøre dette på er med en naturlig ingrediens kaldet mælketestel. Silybin, en vigtig aktiv ingrediens i ekstrakt af marietidsel, har vist sig at fremme leverens sundhed og detoxe leveren ved at skylle giftstoffer ud. Men dens kraft slutter her.


Det hjælper også med at regenerere og beskytte leveren, da det fremmer syntesen af de proteiner, der er nødvendige for en korrekt cellefunktion, og styrker leverens cellevægge for at forhindre, at toksiner trænger ind.

Der findes også andre naturlige ekstrakter og vitaminer, der kan hjælpe med at støtte leveren, såsom artiskok, mælkebøtte, ingefær og mange flere!"

Hun forklarede, at det lykkedes hende at støtte sin lever ved hjælp af to naturlige produkter anbefalet af hendes terapeut

image

"Så du mener altså, at mine problemer kan løses ved at tage et kosttilskud med disse ingredienser?" spurgte jeg skeptisk.


"Tja, det er ikke helt så enkelt..." sagde hun.


"Du kan godt gøre det - men med ubetydelige resultater. Sagen er den, at selv om disse ingredienser er meget gavnlige, bliver de ikke nødvendigvis absorberet særlig godt af kroppen. Tag for eksempel mælketistel. Som plante har mælketistel en dårlig biotilgængelighed, hvilket betyder, at kroppen ikke kan udnytte den særlig godt, så effekten er knap nok mærkbar."


"Hvordan får man så mest muligt ud af ingredienserne?"

"Min ernæringsekspert anbefalede de fantastiske produkter Hepafar Forte og Hepafar Liver Cleanse Tea! Hepafar Forte er designet til at afgifte leveren så effektivt som muligt. Det indeholder en revolutionerende, patenteret form for marietidsel (silybin) indkapslet i fosfolipider. I denne form kan leveren udnytte det op til 10* gange mere effektivt - hvilket betyder 10* gange stærkere detoxe virkning!


Og det er kun på grund af marietidsel og den avancerede fosfolipidform. Det indeholder også sort peberekstrakt med 95% piperin, som forbedrer optagelsen af andre planteekstrakter med op til 30*%. Og Hepafar Liver Cleanse Tea er en lækker teblanding med mælkebøtte. Den fremmer detox , støtter stofskiftet og øger fedtforbrændingen!


Jeg har brugt dem i 3 måneder nu, og jeg har aldrig forbrændt fedt hurtigere eller følt mig bedre. Både min fordøjelse og min hud er blevet meget bedre. Jeg føler mig sundere og i bedre form i det hele taget. Og som du kan se, har det også gjort en forskel i mit humør!"


Da jeg hørte dette, blev jeg endnu mere nysgerrig. Jeg vidste, at min veninde tidligere havde kæmpet med fitness, og hvis det virkede for hende, ville det måske også virke for mig alligevel.


Jeg søgte op på Sensilab, firmaet bag Hepafar-produktlinjen, og på hjemmesiden blev jeg mødt med fremragende anmeldelser og millioner af tilfredse kunder.


Det var ikke første gang, at jeg prøvede denne type produkt, men jeg besluttede mig for at prøve det af nysgerrighed.


Da firmaet tilbød en 30 dages tilfredshedsgaranti, tænkte jeg, at hvis det ikke virker, så får jeg i det mindste mine penge tilbage.


Min ven fortalte mig, at man skal bruge Hepafar-produkterne i tre måneder for at opnå de bedste resultater. Jeg besluttede mig for at abonnere for at modtage en ny sending Hepafar Forte og Hepafar Liver Cleanse Tea hver måned med en ekstra rabat på 20%. Et par dage senere ankom den første pakke.

Jeg begyndte at drikke en kop Hepafar Liver Cleanse Tea hver dag og tog en kapsel Hepafar Forte to gange om dagen. Resultaterne kom som en positiv overraskelse.

Jeg kan ærligt sige, at dette produkt har givet mig mit liv tilbage

image

Hvad synes jeg så om produktet? 


Jeg skal være ærlig - der skete ikke meget i de første par dage. Jeg kunne ikke mærke nogen særlig effekt. Men efter en uge begyndte jeg at mærke en reel forskel.


Det første, jeg bemærkede, var, at jeg havde meget mere energi end normalt. Selv uden kaffe var jeg betydeligt mindre træt end normalt, og jeg var mere produktiv på arbejdet. Selvfølgelig bliver jeg stadig træt fra tid til anden, især hvis jeg ikke får nok søvn.

Men jeg vil sige, at siden jeg begyndte at bruge disse produkter, har jeg som regel mere energi end før. Den anden ting, jeg har bemærket, er, at min fordøjelse er blevet væsentligt forbedret.


Da jeg begyndte at få det bedre generelt, var det også meget lettere at begynde at spise en sundere og mere afbalanceret kost.


Et par måneder senere havde jeg tabt mig næsten uden at opdage det, især på mit største problemområde - min mave. Takket være min nye og sundere livsstil og min nyfundne motivation har jeg også bemærket, at min hud ser bedre ud.


Sammenfattende kan jeg sige, at disse to produkter har hjulpet mig utroligt meget, og jeg føler virkelig, at jeg har fået mit liv tilbage.


Misforstå mig ikke - det er ikke et mirakelprodukt, det tager et stykke tid at virke. Men hvis du har problemer med vægt og manglende energi, kan udrensning og støtte af leveren ved hjælp af Hepafar-produkterne gøre en kæmpe forskel!


Jeg vil ikke kalde det et mirakelprodukt, for det tager et stykke tid at virke. Men for alle, der er overvægtige, trætte og udmattede, kan det ikke skade at prøve ThyroLux. Det kan give dit stofskifte et ordentligt skub i den rigtige retning.


Det lyder måske fjollet, men nogle gange kan en lille ændring som denne gøre en stor forskel for vores helbred og velvære. Det gjorde det i hvert fald for mig, og jeg håber, at du vil kunne sige det samme.


Med venlig hilsen,

Petra

* Ansvarsfraskrivelse: Resultaterne kan variere fra person til person og kan afvige fra de resultater, der er beskrevet på hjemmesiden. Vores produkter er ikke beregnet til at forebygge, behandle eller helbrede nogen form for sundhedsproblemer eller alvorlige sygdomme. Det er vigtigt at have en afbalanceret kost og en sund livsstil.

**Kilder: Mitra, Souveek et al. “Epidemiology of non-alcoholic and alcoholic fatty liver diseases.” Translational gastroenterology and hepatology vol. 5 16. 5 Apr. 2020, doi:10.21037/tgh.2019.09.08

Produkter til dig

LEVER SUNDHED
-53%
Tilbudspris 281,99 kr. Normal pris 595,99 kr.
Se produkt
LEVER SUNDHED
-50%
Tilbudspris 446,99 kr. Normal pris 893,99 kr.
Se produkt

Artikler der også kunne være interessante for dig