Annemette: "Det hjalp mig med vægttab og fjernede mine smerter"

Mit navn er Annemette og jeg er 34 år. Jeg har altid haft en fint bygget og slank krop, men en hjerneblødning i 2006 gjorde mig fysisk handicappet og ved en fejl medicinering tog jeg over 30 kg på og immobilitet gjorde det svært at tabe mig igen.

image

Jeg investerede i en kondicykel og så begyndte jeg at tælle kalorier. Men når jeg ikke er højere end 165 cm så er 61 kg for meget for mig at skulle slæbe rundt på når jeg er gangbesværet. Jeg måtte tage drastiske midler i brug for at komme ned på min ideal vægt på 55 kg..

Det lykkedes, jeg var glad og selvtilliden var stor.

Jeg tog 13 kg på i løbet af en periode på 2,5 år.

Men problemet kom igen, da min husleje blev for dyr og jeg blev nødt til at supplere min førtidspension med et kontorjob. Jeg begyndte at få udmattelses smerter og for at komme smerterne til livs fik jeg ædeflip i junk, slik og sodavand. Og da jeg måtte flytte til noget billigere, havde jeg ikke længere plads til min kondicykel.Jeg tog 13 kg på i løbet af en periode på 2,5 år.

En diætist hjalp med at få styr på mine spisevaner og motion.

Efter jeg startede hos en diætist fik jeg styr på mine spisevaner og kom i gang igen med at træne lidt. Men de hormonelle smerter i kombination med udmattelses smerterne gjorde mig desperat efter at komme ned i vægt HURTIGT. Jeg har eksperimenteret med andre og meget dyre slanke præparater, som ikke virkede men kun tømte min konto. Så så jeg pludselig en reklame for Slimmium på Facebook, læste om de naturlige ingredienser og tilfredshedsgaranti og da jeg så de forholdsvis lave priser, så tænkte jeg at det ikke kunne skade at prøve kræfter med dem.

I løbet af 10 dage var de første kg forsvundet*

Det tog kun 10 dage* og de første kg var væk*, og så fik jeg blod på tanden, så at sige. Nu mangler jeg kun ganske få kg for at være nede på de 55 kg igen. Jeg er fri for de hormonelle smerter og kan tillade mig at leve lidt igen. Min livsstil består af sund mad, drikker to liter vand dagligt og motionerer 3 timer om ugen. Jeg ikke rørt sukker, kage, slik eller sodavand i to måneder. Jeg har suppleret min sunde livsstil med AdipoSlim**, og så har jeg også afprøvet L-Carnitine Pure 1000 hvilket gør min træning lettere og fjerner mine udmattelses smerter. Derfor har de en fast plads i min daglige rutine.

Jeg begynder at genvinde troen på at jeg kan nå mit mål med mit vægttab i år.

Super god service

Da lageret løb tør for et produkt som jeg havde bestilt, fik jeg bekræftet at Slimmium, at grunden var at de var igang med at forbedre produktet, fik jeg tilsendt et tilsvarende produkt, dette bekræftede at de gør noget ekstra for deres kunder. Super god service.

Jeg har ikke fortrudt mit valg om at prøve det, nu er det er jo pludselig let at tabe sig.

Jeg tabte 3 kg i løbet af en måned.*

Jeg har allerede smidt 3 kg i løbet af en måneds tid*, jeg har det meget bedre fysisk og begynder at have mere overskud og selvværdsfølelse er kommet igen.

Selvværdet og selvtilliden har gjort at også mit kærlighedsliv er begyndt at blomstre igen. Jeg fortsætter med at tage AdipoSlim**, L-Carnitine Pure 1000 og er nu også snart klar til at prøve kræfter med nogle af de andre produkter, som FatEliminator, for at komme nemt og sikkert i mål.

*[Resultaterne kan variere fra person til person. For at tabe sig er det vigtigt, at spise en varieret kost og have en sund livsstil.]

**[Kunden brugte den tidligere version, nu kaldet AdipoBurn EXTREME.]

Produkter til dig

FORBRÆNDER MAVEFEDT
-67%
Tilbudspris 259,00 kr. Normal pris 777,00 kr.
Se produkt

Artikler der også kunne være interessante for dig