Antonija: "Min livskvalitet er forbedret!"

Antonija er en ung kvinde, der nyder at løbe, svømme, tilbringe tid med sin familie og undervise i dans.

image

Antonija er meget aktiv og sundhedsbevidst, men hendes arbejde, familieliv og hobbyer kan være ret svære at balancere, hvilket ofte gjorde, at hun følte sig overvældet og havde svært ved at få nok søvn. Det er her Adrenalux - Sensilabs naturlige kosttilskud til forbedring af stress og kortisolbalancen - kom ind i billedet!

Antonija har været en fan af vores vitamintilskud siden 2020!

Antonija har nogle allergier og er derfor forsigtig med de produkter, hun bruger. Sensilab er perfekt til hende, da alle vores produkter er helt naturlige.

I den værste forkølelses og influenzasæson kan Antonija godt lide at have vores produkter ved hånden: "Jeg brugte jeres multivitaminer, D3-vitamin og C-vitamin, både 500 mg og 1000 mg. Jeg er især glad for C-vitamintilskuddene, de hjalp mig med at komme mig hurtigere over sygdommen".

"Jeg bruger regelmæssigt magnesiumtabletterne, det er et fantastisk produkt. Når jeg føler mig træt eller mit energiniveau falder efter arbejde og jeg har stadig masser af familieforpligtelser at tage mig af, blander jeg et glas i det og det hjælper mig med at føle mig mere energisk".

“Siden jeg begyndte at bruge [AdrenaLux], er min søvn blevet meget roligere”

Antonija kæmpede for at finde en balance mellem arbejde, familieforpligtelser og personlig tid, herunder tid til motion og hun havde brug for noget, der kunne hjælpe hende med at håndtere stress og søvnløshed: "Mit yndlingsprodukt som jeg bruger mest regelmæssigt er AdrenaLux. Siden jeg begyndte at bruge det, er min søvn blevet meget roligere".

"Jeg kan også godt lide at drikke en kop Relax Tea, inden jeg går i seng, det gør mig rolig og afslappet med det samme og hjælper mig med at falde i søvn, det er fantastisk".

“Jeg har fundet det nemmere at håndtere stressede situationer i hverdagen”

Efter en måneds brug af AdrenaLux mærker Antonija en klar forskel: "Det, jeg mærker mest er at jeg sover bedre og føler mig roligere. Jeg kan nemmere håndtere stressede situationer i hverdagen. Jeg er mere tilfreds med min krop og mit udseende, mere afslappet, mere rolig og gladere."

Og hun har ingen intentioner om at stoppe med at forsøge at forbedre sit helbred og velbefindende foreløbig: "Jeg håber, at WaterOut kan hjælpe mig med min oppustethed".

Vidste du, at...?

Selv om kortvarig stress kan gøre os mere effektive og bedre rustet til at klare visse udfordringer, kan "flugt og kamp"-reaktionen være meget skadelig for vores sundhed på lang sigt. Langvarig stress betyder, at vi konstant er i en tilstand af høj alarmberedskab, hvilket kan overvælde kroppen og i sidste ende føre til fysiologiske og psykologiske problemer.

“Min livskvalitet er forbedret”

"Min livskvalitet er blevet bedre, fordi jeg sover bedre, jeg har lettere ved at håndtere stress, jeg har mere energi til at klare hverdagens forpligtelser og livets udfordringer."

"Jeg vil anbefale Sensilab-produkter til alle - de er af høj kvalitet, naturlige, uden tilsætningsstoffer, til en overkommelig pris og generelt effektive!"

image

Antonija er tilfreds med Sensilab generelt, men hun er en særlig stor fan af AdrenaLux: "Jeg vil helt klart anbefale AdrenaLux til alle, der har en travl hverdag, som balancerer mellem familie og privatliv og som kæmper med stress og søvnmangel".

Vidste du, at...?

Ashwagandha, den vigtigste naturlige ingrediens i AdrenaLux, er en lille busk med gule blomster, der stammer fra Indien og Sydøstasien. En lille undersøgelse viste, at deltagere der brugte ashwagandha-ekstrakt i 8* uger, havde et signifikant lavere niveau af stresshormonet cortisol og oplevede også en forbedret søvnkvalitet.1

AdrenaLux - utrolige fordele for den fysiske og mentale sundhed

AdrenaLux er et 100% naturligt kosttilskud, der lindrer stress ved at afbalancere cortisolniveauer. Reducerer symptomer på udbrændthed, samt lindrerfysisk og psykisk stress.

  • Sænker det generelle stressniveau med op til 62,2*%

  • Reducerer søvnløshed med op til 67*%

  • Sikrer op til 2 gange* bedre koncentration

  • Forbedrer det mentale fokus og hukommelse og hjælper med at overvinde udmattelse

  • Helt hormonfri og 100% plantebaseret

Få et særtilbud i dag og følg Antonija på vejen til et roligere, mere afslappet liv og bedre søvn med AdrenaLux!

*Ansvarsfraskrivelse: Virkningerne af produktet kan variere fra person til person og kan afvige fra dem, der er beskrevet på hjemmesiden. Vores produkter er ikke beregnet til at forebygge, behandle eller helbrede nogen sygdom.

KILDE:

1 Kubala, J. (2022, January 7). 9 proven health benefits of ashwagandha. Healthline. Retrieved July 4, 2022, from https://www.healthline.com/nutrition/ashwagandha 

Produkter til dig