Boštjan: "Jeg føler mig lettere og har mere energi"

Boštjan kan lide at arbejde med træ og beskriver sig selv som høj og stærk.

Hans største helbredsproblemer var en for stor mave og en generel mangel energi, men heldigvis kunne Hepafar hjælpe ham med at vende dette.

Læs videre for at finde ud af, hvordan det lykkedes ham at forbedresithelbred og velbefindende!

image

“Jo tungere jeg blev, jo sværere blev det at træne

Selv om Boštjan aldrig har haft problemer med sit udseende, indrømmer han: "Der er altid plads til forbedringer."

Hans største bekymring var, hvordan hans vægt påvirkede hans mobilitet: "Min taljemål har varieret meget. Min vægt påvirkede mine knæ og min underkrop. Jo tungere jeg blev, jo sværere blev det at træne".

Vidste du at…?

Leveren bliver ofte undervurderet, men den udfører faktisk over 500 vitale funktioner i kroppen! Det spiller blandt andet en afgørende rolle i vores filtrering, fordøjelse, stofskifte, detoxificering og proteinsyntese samt i opbevaring af vitaminer og mineraler.1

“Jeg begyndte at føle mig mindre træt

Det var Boštjans datter, der anbefalede ham at prøve Sensilabs produkter, men han siger, at det han hørte om mærket i medierne, overbeviste ham endnu mere.

Han besluttede sig for at prøve 90 dages program, IntensiveDetox-pakken med HepafarForte og HepafarFibrers til effektiv detox af leveren.

image

Det tog ikke lang tid, før han begyndte at mærke virkningerne af denne fantastiske detox-duo: "Jeg begyndte at mærke en forskel efter 4-5* uger, da jeg begyndte at føle mig mindre sløv og havde mere energi".

"Jeg begyndte at mærke, at min mave var mindreoppustet, og jeg følte mig lettere i mine skridt".

“Jeg føler mig lettere og har mere energi

I dag kan Boštjan med glæde fortælle, at hans generelle helbred er blevet bedre: "Den største ændring er den positive effekt på mit generelle velbefindende. Jeg føler mig lettere og har mere energi".

En behagelig oplevelse gør det også meget lettere at holde fast i sunde vaner: "Jeg kunne også godt lide smagen af Hepafar Fibers. Det er forfriskende, og rutinen hjælper mig med at holde motivationen".

Vidste du at…?

Marietidsel er en urt, der vokser i solrige områder rundt om i verden. Marietidselekstrakt har et højt indhold af silymarin, som har antioxidante, antivirale og antiinflammatoriske egenskaber. Undersøgelser viser, at det er særligt gavnligt for at beskytte leveren.2

Dobbelt så meget kraft, dobbelt så mange resultater!

Den 90 dages IntensiveDetox-pakke med HepafarForte og HepafarFibers hjælper med at rense leveren grundigt og forbedre dens funktion.

  • Hepafar Forte - super-effektive marietidselkapsler med høj biotilgængelighed for en kraftig rensende og beskyttende effekt.
  • Hepafar Fibrers –forfriskende detox-drik med opløselige akaciefibre, der hjælper med at fjerne toksiner fra kroppen.

Tilslut dig tusindvis af tilfredse Hepafar-kunder i hele Europa og køb vores 90 dages pakke til en særpris i dag!

*Ansvarsfraskrivelse: Resultaterne kan variere fra person til person og kan afvige fra dem, der er beskrevet på hjemmesiden.

Kilder:

1 Kingston, H. (2019, October 16). What is the function of the liver and how does it work? LetsGetChecked. Retrieved September 20, 2022, from https://www.letsgetchecked.com/articles/what-is-the-function-of-the-liver/

2 West, H. (2018, January 19). 7 science-based benefits of milk thistle. Healthline. Retrieved September 20, 2022, from https://www.healthline.com/nutrition/milk-thistle-benefits

Produkter til dig

PAKKETILBUD
-60%
Tilbudspris 299,00 kr. Normal pris 744,99 kr.
Se produkt
PAKKETILBUD
-43%
Tilbudspris 297,99 kr. Normal pris 519,96 kr.
Se produkt