Maria Cristina: "Jeg har tabt 2* kg i løbet af den sidste måned"

Maria Cristina er bioenergetisk naturlæge, studerer homøopati og er meget glad for naturprodukter. For et par år siden led hun af alvorlige helbredsproblemer, som fik hende til at tage på i vægt og føle sig utilpas. Læs videre for at finde ud af, hvordan Sensilab hjalp hende til at genvinde håbet og slippe af med de ekstra kilo.

image

Maria Cristina kæmpede med vægtrelaterede problemer tidligere i livet, men det lykkedes hende at overvinde dem, og hun følte sig efterfølgende godt tilpas med sin krop: "Jeg havde det rigtig godt, jeg elskede min krop. Jeg var stolt over, at jeg i en alder af 55 år stadig havde en ung, sporty piges fysik".

Desværre ændrede alt dette sig, da hun for et par år siden fik alvorlige helbredsproblemer, der påvirkede hendes udseende.

Sundhedsproblemer og vægttab

Som følge af sin sygdom følte Maria Cristina sig ikke længere tilpas i sin krop: "Jeg måtte begynde at tage medicin, hvilket førte til, at jeg blev 5-7 kg overvægtig. Det er nu tre år siden, og jeg kan stadig ikke slippe af med de ekstra kilo." Samtidig faldt hendes aktivitetsniveau: "Jeg måtte holde op med at gå så meget som tidligere, vandre i bjergene og langs vandveje. Nu er jeg altid hjemme foran computeren eller tv'et".

Vægttabet fik hende til at føle sig dårligt tilpas og ødelagde hendes selvfølelse, hvilket hun stadig kæmper med den dag i dag. "Jeg kan ikke lide at se mig selv i spejlet, jeg kan ikke lide mig selv," siger hun. Men heldigvis er der et lys for enden af tunnelen.

“Hepafar gav mig håb”

Tingene begyndte at ændre sig for Maria Cristina, da hun opdagede Sensilab: "Hepafar Fortefangede straks min opmærksomhed, fordi min lever ikke er god. Jeg besluttede mig for at prøve det, da det virkede perfekt egnet til mine problemer - det stimulererleveren og fremmervægttab".

"Jeg er meget glad for naturprodukter, og ved at bruge Hepafar Forte regelmæssigt bemærkede jeg en forbedring af energien, hvilket gav mig håb. Indtil videre har jeg brugt Hepafar Forte i ca. 9 måneder, og for nylig er jeg også begyndt at bruge Metabolism Boost".

“Jeg har tabt 2* kg i løbet af den sidste måned”

Ud over at hjælpe Maria Cristina med at forbedre leverenssundhed og velvære har produkterne hjulpet hende tilB: "Jeg har tabt 2* kg i løbet af den sidste måned, hovedsageligt omkring min numse og mine lår".

"Jeg kunne virkelig mærke, at mit stofskifte kom tilbage på sporet med Metabolism Boost, hvilket gjorde mig megetglad".

“Jeg har det bedre i min krop”

De positiveresultater har forbedret Maria Cristinas selvbillede: "Jeg har det bedrei minkrop, men jeg er ikke tilfreds endnu. Fedtet omkring min talje, mave, numse og lår får mig til at føle mig dårligt tilpas. Der er stadig meget at gøre".

Mens hun fortsætter sin sundhedsrejse, fortsætter Maria Cristina med at stole på Sensilab for effektive produkter, der hjælper hende med at nå sine mål: "Jeg har opdaget et seriøstfirma, hvis produkter rent faktisk svarer til produktbeskrivelserne".

Opdag Maria Cristinas yndlingsprodukter!

Maria Cristina brugte en kombination af vores bedst sælgende detoxkapsler Hepafar Forte og den videnskabeligt baserede vægttabsformel MetabolismBoost til naturligt at forbedre sit velbefindende og tabe sig:

  • Hepafar Forte –Naturlige marietidselkapsler med artiskok, mælkebøtte og ingefær for at øge vitaliteten og fremme leveren, vores vigtigste fedtforbrændingsorgan
  • Metabolism Boost –Kraftfulde 3-i-1 kapsler med tang og papaya for at fremskynde stofskiftet, stimulere fedtforbrænding og blokere fedtoptagelse

Bestil dem til en særpris, og start din sundhedsrejse i dag!

*Ansvarsfraskrivelse: Resultaterne kan variere fra person til person og kan afvige fra dem, der er beskrevet på hjemmesiden.

Produkter til dig

-66%
Tilbudspris 111,99 kr. Normal pris 333,99 kr.
Se produkt
LEVER SUNDHED
-53%
Tilbudspris 281,99 kr. Normal pris 595,99 kr.
Se produkt