Peter: Peter har fået et hvidere smil takket være TeethTox!

Peter er en aktiv ung mand, der arbejder som frisør. Han var på udkig efter et produkt, der kunne hjælpe ham med at blege sine tænder uden dyre og tidskrævende tandbehandlinger.

image

En dag opdagede han tilfældigt Sensilab på nettet. Den overkommelige pris og de naturlige ingredienser overbeviste ham om at prøve TeethTox Whitening Light Kit. Læs hans fantastiske historie nedenfor!

“Jeg kunne mærke en forskel allerede efter en uge*!”

Peter var glad, da pakken ankom: "Den kom i en pæn, minimalistisk pakke. Jeg var meget fascineret af det blå LED-lys". Han syntes, det var rart at vide, at processen ikke ville være tidskrævende, og at man kun behøver at bruge LED-lyset i 10 minutter om dagen.  Det tog ikke lang tid, før han begyndte at mærke en forskel: "Jeg kunne se de første resultater allerede efter en uge*".

Vidste du, at...?

Misfarvning af tænderne kan skyldes en række forskellige faktorer. Misfarvning forårsaget af eksterne faktorer, såsom visse fødevarer, drikkevarer og tobaksprodukter, er en af de mest almindelige og kan behandles med blegemidler.1

5* nuancer hvidere tænder!

Ved hjælp af farvekortet i pakken kunne Peter nemt holde styr på sine fremskridt. Da han startede, lå hans tænder på en farve 4 eller 5 på skalaen, men det ændrede sig hurtigt: "Efter en uge lå jeg på farve 7*, og nu ligger jeg på farve 10* eller måske endda 11*." 

image

Peters skinnende hvide smil har også haft en positiv påvirkning på hans humør: "Jeg føler mig mere selvsikker og smiler oftere!"

Vidste du, at...?

Smil har flere sundhedsmæssige fordele! Ud over det indlysende - at reducere stress og øge endorfiner, der hjælper med at sænke blodtrykket - viser nyere undersøgelser, at det også kan hjælpe med at styrke vores immunsystem. 2

“Bedre end konkurrenterne”

Når Peter bliver spurgt, om han vil anbefale TeethTox til andre brugere, svarer han begejstret: "Det er helt sikkert et produkt, som man bare skal prøve, prisen er fremragende, og det er bedre end konkurrenterne! Jeg vil helt sikkert anbefale det til mine venner". 

TeethTox Whitening Kit – for et hvidere og mere selvsikkert smil på ingen tid!

Vores klinisk testede, emaljesikre tandblegningssæt indeholder 1 LED-lys, 2 tandlægeskinner, 3 tuber med hvidtningsgel og et farvekort, så du nemt kan følge dine fremskridt. Få synlige resultater med kun 10 minutters brug om dagen: 

  • Effektivt mod misfarvning og pletter fra mad, vin, kaffe, og cigaretter
  • Op til 3 nuancer hvidere tænder efter en enkelt behandling 
  • Med tilsat calcium, E-vitamin og aloe vera
  • Fri for peroxid, for at undgå tand-følsomhed og smerter

TeethTox Whitening Kit er super nemt at bruge - brug det derhjemme, mens du laver mad, påfører makeup eller ser tv. Den peroxidfrie formel betyder, at den er sikker at bruge i op til 6 dage i træk.

Udnyt vores særtilbud og slut dig til Peter og alle de andre tilfredse TeethTox-kunder NU!

Måske har du købt TeethTox før, men har brug for en genopfyldning. Bestil nu til en særpris!

*Resultaterne kan variere fra person til person og kan afvige fra de resultater, der er beskrevet på hjemmesiden. Vores produkter er ikke beregnet til at forebygge, behandle eller helbrede nogen form for helbredstilstand eller alvorlig sygdom. Det er vigtigt at spise en afbalanceret kost og opretholde en sund livsstil.

Kilder:

1 Silver, N. (2018, June 5). Is teeth whitening safe? Healthline. Retrieved April 22, 2022, from https://www.healthline.com/health/is-teeth-whitening-safe

2 National smile week: 10 fun facts about smiling. Community Home Health Care. (2015, August 10). CommHealthCare. Retrieved April 22, 2022, from https://commhealthcare.com/national-smile-week-10-fun-facts-about-smiling/

Produkter til dig