Silvia: „Jeg tabte 10 kilo på 2 måneder.*“

Slovakiske Silvia er studerende ved et universitet, hvis tidskrævende studier ikke giver nok tid til sportsaktiviteter i løbet af dagen.

I lang tid følte hun behov for at gøre noget ved sin krop  og begyndte at undersøge forskellige tabletter, pulvere og lotion. "Min "desperation" endte i et køb af en fedtforbrænder til omkring 500 kr, og der var ikke engang nok til 30 dage..." betroede Silvia os om sit mislykkede forsøg.

image

*[Resultaterne kan variere fra person til person. For at tabe sig er det vigtigt at spise en varieret og afbalanceret kost, samt have en sund livsstil.]

Så fandt hun Slimmium

"Efter cirka to år med mislykkende forsøg fandt jeg Slimmium's hjemmeside , hvor jeg kastede øjnene på de lave prisergode anmeldelser og virkelig gode produktpakker. Selvfølgelig ville jeg prøve det, ”siger Silvia entusiastisk.”Først og fremmest blev jeg overrasket over den relativt hurtige levering og især af det faktum, at pakken indeholdt foldere på slovakisk. Desuden modtog jeg en rabatkupon af en anstændig værdi, da jeg købte."

De første effekter efter et par dage

Silvia var den første til at prøve WaterOut Extreme, som elimineret hendes overskydende væske, og AdipoSlim Extreme** til at nedbryde mavefedt og øge stofskiftet.

Hun har brugt produkterne i flere måneder, og ifølge hende følte hun de første effekter efter kun et par dage. "Jeg troede det ikke selv, men nu føler jeg mig rigtig godt tilpas, kiloene rasler væk med kontinuerlig træning," roste hun hendes succes.

"Jeg tabte ca. 10 kg , især om taljen, på cirka 2 måneder! *"

*[Resultaterne kan variere fra person til person. For at tabe sig er det vigtigt at spise en varieret og afbalanceret kost, samt have en sund livsstil.]

**[Kunden brugte den tidligere version, nu kaldet AdipoBurn EXTREME.]

Fornuftigt sammensat pakker og gode rabatter

”Jeg bestiller altid færdig sammensatte pakker, der varer mindst 30 dage, så jeg bruger dem i ca. et halvt år. Jeg kan ikke forestille mig en dag uden SlimJOY-produkter... Jeg vil bestemt forsat bestille."

Super start til vægttab

Vi spurgte også Silvia, hvem hun ville anbefale vores produkter til. Og hendes svar?

"Jeg vil bestemt anbefale SlimJOY-produkter til dem, der har svært ved at tabe sig på trods af at de træner eller ændrer deres kost. De er gode, især som en start på at tabe sig og forme kroppen eller for dem, der mangler noget af vitaminet eller kosttilskuddet."

Flad Mave pakken er den perfekte start!

Prøv vores bedste produkter til hurtigt vægttab,glem alt om sult og yo-yo-effekten

Produkter til dig

Artikler der også kunne være interessante for dig