Vesna: "EstroLux har forbedret min livskvalitet"

Da biologiprofessor Vesna blev 40 år, begyndte hun at tage på i vægt og oplevede en øget hormonel ubalance. Men takket være Estrolux - vores urtekapsler til hormonafvænning - har hun med succes bekæmpet PMS, forbedret sin fordøjelse og tabt sig. Læs videre for at finde ud af, hvordan de bedst sælgende kapsler hjalp med at forbedre hendes livskvalitet!

image

Vesna beskriver sin krop som pæreformet med en tendens til at tage på i vægt, et problem, der er blevet forværret for nylig: "Efter jeg blev 40 år, hobede kiloene sig op og blev meget svære at komme af med. Jeg begyndte også at få mere mavefedt, hvilket jeg aldrig har haft problemer med før".

“Hormonforstyrrelsen påvirkede alt”

Ud over vægttab led Vesna også af oppustethed og irritabilitet: "Jeg plejede at kontrollere det med p-piller, men nu kan jeg ikke længere bruge dem på grund af en blodprop".

Problemerne havde en negativ indvirkning på hendes velbefindende: "Den hormonelleubalance påvirkede alt - mit humør, min fordøjelse, min vægt og min manglende evne til at komme af med de ekstra kilo..."

Vidste du, at...?

Hormonforstyrrende stoffer i vores mad, drikkevand, kosmetik og andre dele af vores molekylære miljø kan bidrage til hormonelle ubalancer. Overskydende østrogen, også kendt som østrogendominans, kan føre til humørsvingninger, træthed, tåge i hjernen, oppustethed, vægtøgning og cellulite.

“Ingredienserne er af høj kvalitet, naturlige og meget godt kombineret”

Vesna havde allerede testet nogle Sensilab-produkter, herunder NightBurn XXL, ImunoBoost og Hepafar LiverCleanseTea, og hun kendte mærket: "Jeg har haft positiveerfaringer med andre Sensilab-produkter, og jeg synes, at ingredienserne er af høj kvalitet, naturlige og meget godt kombineret".

Denne gang faldt valget på en anden kundefavorit  – EstroLux. De populære hormonelle detoxkapsler indeholder naturlige ingredienser som citronmelisse, chlorella og chinaquanta, der hjælper med at afbalancere kroppens østrogenniveau for at lindre irritabilitet, humørsvingninger og præmenstruelt ubehag samt fremme vægttab.

“Min menstruation gik næsten ubemærket hen og jeg havde ingen PMS-relaterede symptomer”

Takket være  EstroLux Vesnas velbefindende begyndte hurtigt at blive bedre: "Allerede i de første 2* uger bemærkede jeg, at mit humør blev bedre, jeg var mindreoppustet og følte mig lettere og mere positiv. Min menstruation gik næsten ubemærket hen og jeg havde ingen PMS-relaterede symptomer".

Vidste du, at...?

De fleste kvinder oplever PMS på et eller andet tidspunkt i deres liv. Ud over at bruge kosttilskud til hormonbalance kan du støtte din krop ved at undgå rygning og alkohol, spise sundt, få rigeligt med søvn og motionere regelmæssigt. Yoga og meditation kan også hjælpe med at lindre symptomerne.

I løbet af de næste 2* måneder observerede Vesna yderligere forbedringer - hendesfordøjelseblev bedre, hun følte sig mindre irritabel og formåede endelig at tabe sig. Men den vigtigste forbedring er stadig det faktum, at hun endelig er fri for PMS, som tidligere i høj grad har påvirket hendes livskvalitet.

Alt i alt er hun meget tilfreds med EstroLux: "Jeg føler, at minehormonerer i balance. EstroLux har forbedret min livskvalitet, jeg fungerer bedre, har færre menstruationsproblemer, og det er lettere at tabe mig".

EstroLux - for naturligt afbalancerede østrogenniveauer

Takket være sin 3-i-1 effekt hjælper EstroLux med at blokere, inaktivere og uddriveoverskydendeøstrogen. Urteformlen giver en naturlig hormonel detox og kan hjælpe dig med at genoprettehormonbalancen:

  • Fremmer vægttab, især omkring lår, hofter og balder
  • Lindrer irritabilitet, humørsvingninger og præmenstruelt ubehag
  • Fremmer afslapning og forbedrer søvnen
  • Hjælper ved hormonrelateredehudproblemer

Genopret din balance og begynd at føle dig som dig selv igen med EstroLux - nu til en særpris!

*Ansvarsfriskrivning: Resultaten kan variera från person till person och kan skilja sig från de resultat som beskrivs på hemsidan. Våra produkter är inte avsedda att förebygga, behandla eller bota någon typ av hälsobesvär eller allvarliga sjukdomar. Det är viktigt att äta balanserat och ha en hälsosam livsstil.

https://www.sensilab.dk/sensilab-glandline-estrolux

Produkter til dig

-66%
Tilbudspris 111,99 kr. Normal pris 333,99 kr.
Se produkt