Eva: "Jeg troede, at jeg ville være oppustet, træt og irritabel for evigt."

Da Eva fyldte 42, begyndte hun at få problemer med søvnløshed, så hun følte sig irritabel og træt hele tiden. Hun begyndte også at tage på i vægt, især omkring maven. Oven i det var hun konstant oppustet, hvilket fik hende til at se meget tungere ud, end hun faktisk var.

Efter flere måneders kamp fandt hun endelig årsagen til sine problemer. I dag er hendes liv helt anderledes: "Jeg sover som en baby og føler mig ikke længere oppustet, tung, træt og humørsyg. Jeg ville ønske, at jeg havde kendt til disse urtekapsler tidligere!"

Eva's Testimonial

"Blodprøverne viste, at mine hormoner var ude af balance."

"Da problemerne begyndte, forsøgte jeg først at løse dem på egen hånd. Men efter to måneder med mislykkede forsøg og tilbageslag gav jeg op og bestilte en tid hos lægen.

Da lægen hørte om mine problemer, fik hun straks mistanke om, at jeg havde et problem med hormonel ubalance. Så hun bestilte en blodprøve, og resultatet var chokerende - mine østrogenniveauer var skyhøje!"

"Endelig fik jeg svar på alle mine problemer"

"Jeg fandt ud af, at jeg havde noget, der hedder østrogendominans, en form for hormonel ubalance, der er kendetegnet ved vægtøgning, søvnproblemer, oppustethed, irritabilitet og træthed. Da jeg fandt ud af det, føltes det, som om en sten faldt fra mit bryst, fordi jeg endelig havde et svar på alle mine problemer.

Da jeg kom hjem, begyndte jeg at søge på nettet efter en løsning og fandt et naturligt produkt, der hedder EstroLux."

Kan hormonbalancen virkelig genoprettes naturligt??

"Før jeg begyndte at ændre hele min livsstil, besluttede jeg mig for at prøve EstroLux. Jeg kunne virkelig godt lide, at det var et naturligt produkt - det indeholdt kun urter, alger og vitaminer. Men på samme tid var jeg skeptisk. Kan man virkelig genoprette hormonbalancen naturligt? Det virkede for godt til at være sandt."

"Søvnproblemer og ekstra kilo forsvandt!"

"De første resultater var ret subtile - jeg begyndte at sove bedre hver nat og havde mere energi i løbet af dagen. Jeg begyndte langsomt at blive mit gamle, glade jeg igen. Efter en måned var min biorytme normal igen - jeg fik hele otte timers søvn!

Jeg begyndte også at tabe mine ekstra kilo og følte mig ikke så oppustet længere. Jeg havde ikke indset, at mavefedtet kunne være relateret til den østlige dominans, men da jeg begyndte at tabe maven, forstod jeg sammenhængen!"

"Jeg fik mit svar - det er muligt at balancere hormonerne naturligt.!"

"Efter at have taget EstroLux i 2 måneder var mine problemer væk. Jeg havde meget mere energi, og jeg begyndte endda at cykle igen! Det gav mig mulighed for at komme af med de fedtdepoter, som jeg ikke havde kunnet komme af med i årevis.

Jeg besluttede også at få taget endnu en blodprøve, og det viste sig, at mine hormoner var i perfekt balance. Nu er det officielt - hormonbalancen kan helt sikkert genoprettes naturligt!"

Østrogendominans - vor tids epidemi

Årsagen til Evas søvnproblemer, mavefedt, oppustethed og træthed var østrogendominans - en af de mest almindelige former for hormonel ubalance hos moderne kvinder.

Det skyldes, at vores miljø er fuld af xenoøstrogener, eller hormonforstyrrende stoffer. Disse menneskeskabte kemikalier har en kemisk struktur, der ligner østrogen, og efterligner østrogenets funktion i kroppen. Xenoøstrogener findes i mikroplastik, konventionelt produceret kød og mejeriprodukter, kosmetik, make-up og meget mere.

Tusindvis af kvinder har allerede genoprettet deres hormonelle balance med EstroLux

EstroLux er baseret på naturlige og kraftfulde aktive ingredienser, der arbejder sammen om at genoprette hormonbalancen og modvirke de ubehagelige symptomer på for meget østrogen. Det er den eneste tredobbelte østrogen-detox på markedet, hvilket betyder, at den ikke kun balancerer overskydende østrogen, men også nedbryder det og uddriver det gennem leveren og tarmen.

Hvis du har mistanke om, at du lider af en hormonel ubalance, er EstroLux det perfekte valg til en naturlig hormonel detox. Det anbefales af læger og ernæringseksperter og bakkes op af talrige anmeldelser fra kvinder som Eva, der har fået styr på deres hormoner og genvundet lysten til livet ved hjælp af EstroLux.

Produkter til dig

KOMPLET LØSNING
-61%
Tilbudspris 223,46 kr. Normal pris 566,21 kr.
Se produkt
KVINDER
Tilbudspris 651,99 kr.
Se produkt