5 grunde til, at overskydende østrogen er et problem

Overalt omkring os er der kemikalier, der forstyrrer hormonbalancen. Flere og flere undersøgelser viser netop dette. En af de første konsekvenser af østrogendominans er vægtøgning, der kan ses omkring hofter, lår og balder. Men hvad kan vi gøre ved det?

image

Overskydende østrogen påvirker vores krop på 5 måder:

1) Lavt skjoldbruskkirtelhormonniveau, langsomt stofskifte og lavt kalorieindtag

Østrogen øger produktionen af specifikke proteiner (thyroxinbindende globulin). Disse binder til skjoldbruskkirtelhormonerne og deaktiverer dem. Skjoldbruskkirtelhormonerne regulerer stofskiftet. Dette betyder, at stofskiftet og forbruget af kalorier sænkes.

2) Øget fedtlagring

Stofskiftet sænkes, og fedt lagres. Østrogenniveauet forbliver forhøjede i kroppen, og der er ikke nok progesteron til at afbalancere det, hvilket fører til en ond cirkel. Dette skyldes, at fedtcellerne også frigiver østrogen og stimulerer ophobningen af ekstra kilo.

3) Væskeophobning i kroppen

Stort set alle kvinder, der har haft deres menstruation, ved alt om oppustethed. Det er et andet irriterende symptom, der følger med østrogen. Ved at spare vand i kroppen sikrer vi, at der er nok væske til at fortykke livmoderhinden, hvor ægget potentielt kan leve.

Når østrogenaktiviteten er høj, kan kvinder blive oppustede og hævede og have problemer, når de vil krybe sig i deres yndlings tøj. Det er faktisk meget fustrende.

4) Øger appetitten

En anden vanskelig del er et mærkbart øget ønske om fedt eller sødt mad. En trang til kalorier! Denne trang er knyttet til vores instinkter til at reproducere, da der kræves ekstra kalorier til graviditet og senere til amning.

5) Søvnproblemer

Mangel på søvn er tæt knyttet til vægtøgning og vanskelighederne med at tabe sig. Ifølge American Sleep Foundation lider 67% af kvinderne af søvnforstyrrelser, som hovedsageligt skydes ubalance i østrogenbalance.

Hvordan kan du balancere dit østrogen og tabe dig?

Der er ingen undgåelse af de kemikalier, der fungerer som østrogener i vores kroppe. Forurenende stoffer er overalt: i drikkevand, i kosmetik, i rengøringsmidler, møbler, mad. Vi kan dog sikre, at overskydende østrogen fra kroppen udskilles. Af denne grund udviklede vi EstroLux, et naturligt middel mod østrogendominans. Dette naturlige produkt er soja- og hormonfri.

EstroLux sikrer et afbalanceret hormonniveau og forhindrer akkumulering af kilo på en naturlig måde: med citronmelisse, rosmarin, chlorella alger, blæretang, broccoliekstrakt og vitamin B6. For en sund hormonbalance og et bedre velvære.

Produkter til dig

HORMONBALANCE
-50%
Tilbudspris 193,99 kr. Normal pris 385,99 kr.
Se produkt