VIGTIGT: Opdag tegn på leverproblemer, før det er for sent!

Er alt i orden med din lever? Gør dette for at finde ud af det!

De fleste af os tænker aldrig på vores lever. Men det er et vigtigt organ, som er afgørende for vores liv. Det er også vores største indre organ, der arbejder døgnet rundt for at behandle alt, hvad vi spiser, drikker, indånder eller smører på huden. Det kan have katastrofalekonsekvenser at belaste leveren unødvendigt ved at træffe dårlige livsstilsvalg eller leve i et toksisk miljø.

image

Er du ved at skade din lever?

Alt, hvad vi gør, lige fra den mad vi spiser til den livsstil vi lever, påvirker vores lever. Alkohol, cigaretter, stress, manglende motion, junkfood... Du kender sikkert allerede til disse. Men det stopper ikke her. Det kan også handle om, hvad du bruger på din hud og dit hår, hvad du bruger til at rengøredithjem, eller endda hvordubor og den luft, du indånder.

Opdag tegnene på en overbelastet lever, før det er for sent!

Når leveren bliver overbelastet, ophobesderfedt i den. Selv om en lille mængde fedt i leveren er normalt, bliver det et problem, når det ophobes for meget. I nogle tilfælde kan dette føre til ikke-alkoholisk fedtlever - en tilstand, der rammer over 25 % af de voksne i Europa! Men fordi leveren ikke har nogen smertereceptorer (og derfor ikke gør ondt), ved du måske ikke engang, at du har et problem.

En overbelastet lever kan dog også sende andre typer nødsignaler:

 • Føler sig konstant trætogudmattet
 • Vægtforøgelse, især omkring maven
 • Vanskeligheder med at tabe sig
 • Dårlig fordøjelse
 • Hudproblemer, såsom tilbagevendende pletter

Men der er noget, du virkelig skal vide om en overbelastet lever...

Symptomerneeruklare og udløser normalt ikke alarmklokker.

Desuden kan leveren være i dårlig tilstand, uden at du oplever nogen tegn på det.

Hvad gør leveren faktisk?

Leveren er ansvarlig for over 500 vitale funktioner. Dette er blot nogle få af dem:

 • Renser blodet for toksiner
 • Forarbejder mad og drikke og omdanner dem til næringsstoffer, som kroppen kan bruge
 • Danner galde til fordøjelsen
 • Producerer og lagrer energi
 • Regulerer hormonbalancen og tilgængeligheden af vitaminerog mineraler

Som du kan se, arbejder leveren hårdt bag kulisserne, mens vi har travlt med at leve vores liv. Og i stedet for at støtte dette vitale organ gør vi ofte det modsatte.

Her er nogle ting, der kan have en negativindvirkning på leverens sundhed...

-Usund livsstil

Fødevarer med et højt indhold af sukker og mættet fedt kan bidrage til udvikling eller forværring af en overbelastetlever. Disse fødevarer smager måske godt, men de ødelægger kroppen.

Det er én ting at spise godbidder en gang imellem, men hvis din kost er fuld af usunde fødevarer, er det på tide at lave om på det.

Hvis du ikke dyrkermotion eller er meget stresset, belaster du også din lever ekstra meget.

- Akohol

Indtagelse af alkohol er en belastning for din lever. Fordi den udfører så mange opgaver samtidig, kan den blive overvældet af et glas vin, en øl eller en anden cocktail, mens den behandler og renser dit blod.

Når det sker, forsømmer den alle de andre vigtige opgaver, som den normalt udfører for dig.

-Overvægt og fedme

Personer, der bærer ekstra vægt, har tendens til at have problemer med leveroverbelastning. Det betyder dog ikke, at det ikke kan ske for en person, der er veltrænet og slank.

Det er først og fremmest fedme i maven, der giver de største problemer for leveren.

Begynd at tage vare på din lever i dag

Hvis du ønsker at passe på din lever, er det bedst at begynde i dag! Her er nogle ting, du kan gøre: 

 • Bevar en sund vægt
 • Fokuser på at spise fødevarer, der er gode for dig (og undgå junkfood)
 • Træning mindst 150 minutter om ugen
 • Begræns dit alkoholindtag
 • Kontroller dit blodsukker

Heldigvis er der endnu mere du kan gøre. Forskere har opdaget flere urteekstrakter og andre stoffer med stærkeleverbeskyttendevirkninger.

Lad os se på nogle af dem.

Ekstra hjælp til din lever

- Cholin

For at støtte fedtstofskiftet i leveren har du brug for et næringsstof kaldet cholin, som beskytter modfedtophobning. Der findes en patenteret form for cholin kaldet VitaCholine®, som bidrager til at opretholdeen normal leverfunktion.

-Artiskok

Hjælper med at reducere fedtprocenten i blodet og samtidig fremmevægtkontrol.

-Marietidsel

En urt, der er kendt for sine leverbeskyttendeegenskaber. Den fungerer endnu bedre i kombination med artiskok. Det er særligt effektivt i form af PHOPHOcomplex™, som gør det muligt for op til 10* gange mere af den aktive ingrediens silybin at nå blodbanen sammenlignet med konventionelt marietidselekstrakt. Dette phytosomale silybin når leveren og galde inden for få timer.

-Ingefær 

Kendt for at hjælpe med at styre inflammatoriske reaktioner og fremme normal balance af inflammatoriske hormoner. Bidrager også til fysisk velvære og kan bidrage til at øge energien

-Mælkebøtte

En urt, der traditionelt bruges til at støttemavenogleveren. Ud over leverfordelene bidrager det også til tarmkanalens velbefindende.

- Antioxidanter

En kombination af E-vitamin, selen og zink kan gøre underværker for at hjælpe med at beskytte cellerne mod oxidativt stress.

Har du ikke lyst til at tage en masse kosttilskud? En er nok!

Hvorfor tage alle disse stoffer hver for sig, når du kan få dem alle i ét tilskud! Hepafar Forte Premium er en komplet 5-i-1 for detox af leveren, der indeholder alle de ovennævnte ekstrakter og mere. Disse detox kapsler har vist sig at væreeffektive i:

 • Understøtter leverensfedtstofskifte
 • Fremmer regenerering af leveren
 • Beskytterleveren
 • Øger detoxifikation
 • Forbedrer energiogvitalitet

Produktet indeholder også piperin, en komponent i sort peberekstrakt, som forbedrer biotilgængeligheden af de plantemæssige ingredienser medmindst30%*.

Hepafar har allerede hjulpet over 360.000 mennesker i hele Europa til at føle sig mereenergiske, tabesig og tage et skridt i retning af at beskyttedereslever fra deres daglige livsstilsvalg.

Tag det første skridt til at beskyttedinlever i dag - bestil Hepafar Forte Premium med 30 dages tilfredshedsgaranti!

*Ansvarsfraskrivelse: Resultaterne kan variere fra person til person og kan afvige fra dem, der er beskrevet på hjemmesiden.