Lorella Flego: "Min oplevelse efter 6 måneder med collagen"

Kollagen er et protein, der støtter kroppens forskellige væv, hvilket flere videnskabelige undersøgelser har bekræftet. Disse undersøgelser har vist, at brugen af kollagenpeptider kan forbedre hudens hydrering og elasticitet og reducere ansigtsrynker. Og det er ikke det hele, kollagen kan hjælpe med at bekæmpe cellulite og reducere hudens krusning på lårene. Næsten alle kvinder bruger nu kollagentilskud, især efter 35-årsalderen, fordi vi ved, hvor meget kollagen vi begynder at miste og konsekvenserne: rynker, mindre elasticitet, dårlig hårkvalitet og skøre negle. Kollagentilskud har ændret sig meget gennem tiden. Det er sandt, at de i begyndelsen efterlod en dårlig smag i munden og var svære at fordøje, men i dag har tingene ændret sig meget.

image

Ingredienser, der stimulerer kollagenproduktionen, omfatter græskarkerner. Græskarkerner, der spises dagligt, indeholder 20 % af det anbefalede daglige indtag af kollagen. Zink, et mineral, der fremmer kollagensyntesen, er også vigtigt, ligesom grønne bladgrøntsager og jordbær, som er rige på C-vitamin, ellaginsyre (en antioxidant, der begrænser kollagennedbrydningen), samt hvidløg og svovl, som stimulerer kollagenproduktionen. Mænd lider ofte af hårtab efter en vis alder, men mange kvinder lider også af udtynding af håret. I disse tilfælde er det tilrådeligt at tage kollagen regelmæssigt, som har en positiv effekt på hårvæksten og gør neglene stærkere.

Faktorer, der sænker kollagenproduktionen:

  • arvelige faktorer
  • usund kost
  • rygning
  • stress
  • dårlig luftkvalitet

Selv om kroppen producerer kollagen naturligt, er det altid en god idé at øge mængden af kollagen med kosttilskud. Der er et stort udvalg af produkter på markedet, og mange gange er der en masse kommentarer eller anmeldelser, som ikke hjælper dig med at vælge det rigtige produkt. Ved første øjekast kan hver ting se attraktivt ud, men spørgsmålet er, om det virkelig virker. Personligt mener jeg, at et smukt og ungdommeligt udseende er en kombination af flere faktorer: motion, de rigtige kosttilskud og at tage vare på dit indre velvære.

image

Min oplevelse

"Jeg har brugt collagen i seks måneder nu, og for hver måned bliver jeg mere og mere overrasket over resultaterne. I begyndelsen var det bare en 'følelse': når jeg kigger i spejlet og tænker, at der måske er lidt færre rynker omkring mine øjne, eller at min hud er mere strålende, men jeg er ikke 100 % sikker, måske har jeg bare sovet lidt bedre. Som månederne går, bliver denne følelse større og større, og efterhånden oplever jeg andre forbedringer: mit hår, mine negle og selv mine muskler føles stærkere. Og de irriterende nakkerynker, som er det første tegn på reel alder hos kvinder, er forsvundet. Alt i alt føles min hud hydreret og derfor blødere, mere strålende og sundere. Neglene er mindre skøre, håret er mindre tilbøjeligt til at spalte og ser mere skinnende og endda tykkere ud."

Collagen er en del af min rutine

"SensilabsAvenobo Collagen Luxury Complex, som jeg selv tager, smager af solbær, hvilket betyder, at det er behageligt at drikke og absorberes hurtigt. Den er fri for kunstige smagsstoffer, farvestoffer og andre unødvendige tilsætningsstoffer. Som med alt andet er det vigtigt at være vedholdende: Hvis vi ønsker reelle, gode resultater, skal vi vide, at vi også skal etablere en rutine. Det er ligesom med motion: For at mærke fastere muskler skal man afsætte tid i løbet af dagen til at træne. Men du behøver ikke at afsætte tid til at tage collagen, fordi du drikker det f.eks. til morgenmaden. Jeg kan også godt lide, at det opløses hurtigt, er klumpfrit og let fordøjeligt."

image

Produkter til dig