Bedre sundhed med en daglig gåtur

Find ud af, hvordan du skal indarbejde en gåtur ind i din daglige rutine, for at opnå et bedre helbred og vægttabsresultater.

image

Mens det at gå en tur bliver mere og mere populær, som en metode at tabe et par ekstra kilo, kan den gøres endnu mere effektiv ved at lunte eller løbe lidt ind imellem.

Kan en gåtur virkelig betragtes som motion?

Ja, selvfølgelig kan det det! At gå en rask gåtur betragtes som en aktivitet med lav til moderat intensitet - det afhænger af, hvor mange krafter du lægger i under din tur. Denne form for fysisk aktivitet er faktisk perfekt til at slippe af med lidt ekstra vægt, da menneskekroppen bruger en højere procentdel af fedt, når den ikke arbejder med maksimal kapacitet.

10.000 skridt om dagen forbrænder du omkring 3500 kcal om ugen, hvilket svarer til næsten 250 g fedt. perfekt tempo til vægttab.

10.000 skridt/dag = - 3.500 kcal/ugen = - ½ kg fedt/ 2 uger

Hvad svarer 10.000 skridt egentlig til?

For at holde styr på nøjagtigt hvor langt og længe du går, er teknologien på din side.

Bedste måder at spore din aktivitet på:

  • Skridttæller,
  • smartphones,
  • smartwatches,
  • andre apps til sporing af din aktivitet.

Gå for at øge udholdenhed og styrke

Et omfattende fysisk aktivitetsprogram kombinerer normalt både udholdenhed og styrke.

I dette tilfælde hjælper udholdenhedsøvelser dig med at gå længere, og styrkeøvelser påvirker, hvor hurtigt du er i stand til at gå, og om du er i stand til at nyde et mere krævende terræn.

Kort sagt, den bedste kombination er hurtige og lange gåture.

  1. Kampgang: En kortere gåtur, men i et tempo, der øger pulsen i en sådan grad, at det ville være svært at tale under aktiviteten.
  2. Lang gåtur:: En længere, behagelig gåtur med mindre intensitet.

Hvordan komme man igang?

Det hele afhænger af dig. Vi foreslår, at du tager en simpel test: Prøv 10.000 skridt på én gang.

Du kan ikke klare 10.000 skridt på én gang

Hvis du ikke kan klare 10.000 skridt på én gang (uanset hvor langsomt), skal du fokusere på udholdenhed og langsomt øge antallet af trin hver dag. Hvis dine muskler eller knæ bliver for ømme, kan du springe din træning over 1 dag om ugen. Når du når de 10.000 skridt, skal du gå til næste trin.

10.000 skridt er perfekt for dig

Når du er i stand til at klare 10.000 skridt på én gang, skal du indarbejde en vane og begynde at gå hver dag. Skift tempo hele tiden, således: 10 minutter langsomt, 5 minutter så hurtigt som muligt, og slut med moderat hastighed. Når du opbygger din udholdenhed, skal du tilføje disse hurtige intervaller efter hvert 10. minut af moderat gang - et skridt af gangen.

10.000 skridt er for let for dig

Når 10.000 skridt på én gang er for let på trods af hyppige 10-minutters intervaller, skal du begynde at gå 15.000 skridt om dagen.

Start med at fokusere på udholdenhed, og når dette er nået, skal du begynde at inkorporere styrketræning med 5-minutters intervaller hvert 10. minut af en normal gåtur. Hvis du kan, så forsøg at finde lidt op-ad-bakke til lidt intervallerne.

Hvordan øgers fremskridtet?

Hvis du er i gang med vægttab, er det vigtigt at gå. Det er dog bedst at lave disse gåturer til en rutine. Så du effektivt kan hjælpe din krop med at forbrænde lageret fedt!

For hurtigere resultater, drik en FatBurn EXTREME inden din tur.

Den indeholder L-carnitin, en fedtforbrænder, der fungerer bedst til aktiviteter med lav eller middel intensitet. Den forbrændermeget fedt som muligt i flere timer og efterlader musklerne intakte. Det reducerer træthed og fremskynder regenerering og bedst af alt fungerer det, selv når du hviler.

Kan det blive bedre end det?

Ved hjælp af FatBurn EXTREME får du mere energi og motivation til at udøve, hvilket yderligere øger fedtforbrændingen. Succes er garanteret!