7 tips til det perfekte julebord

Julen er lige om hjørnet, og selvom aktuelle begivenheder ikke lover den sædvanlige glæde og spænding ved en fest, er der ingen grund til ikke at være helt uden julens magi. Det er måske ikke muligt at tilbringe denne del af året med alle de mennesker, du elsker, men det betyder ikke, at vi helt skal glemme julestemningen.

image

Ingen grund til at aflyse julen! Vi har samlet 7 tips til det perfekte festbord.

1. Dem du holder af

Du fejrer måske ikke julen i år, i så stort et selskab, men det er ikke grunden til et dårligt julehumør. Nyd selskab hjemmefra via videoopkald  og saml venner og familie, du ikke kan se live. Tiderne er virkelig anderledes, men på trods af den fysiske afstand, kan du stadig være forbundet med alt, hvad du elsker.

2. En sund julemiddag

Lad os være ærlige, mange af os er ikke i den bedste form lige nu. ET smut i køleskabet sker oftere end at gå en tur i naturen. Hvorfor ikke tage beslutningen om at spise sundere under de hellige? Græskarsuppe, stegt kylling eller laks med citron og krydderurter, gratineret rosenkål med honning og salat er sunde, men lige så lækre valg!

3. Julesmåkager

Vi kan ikke forestille os denne tid uden pebernødder, brunkager, honningkager... , så de burde da heller ikke mangle på vores liste. Hvilken slags kager er der på jeres festbord i år? Traditionelle julekager? Måske havregrynssmåkager indeholdende jordnødder og mørkchokolade, glutenfri brunkager eller energikugler, der ikke skal bages? Måske er det tid til avocado chocolate chip cookies? Disse kan spises på denne måde under hele december uden dårlig samvittighed. Vi lover ikke at fortælle det til julemanden!

4. Drikkevarer

Alkohol er en af ​​årsagerne til vægtøgning (dette er især tydeligt på maven, som er meget svær at slippe af med), så vælg i stedet for sundere versioner af julens dejlige drikke. Google er fuld af idéer som tranebærspritz, ingefærlimonade med honning og grapefrugt, og du kan endda finde sund varm kakao - ja, du læste rigtigt! Så du er velkommen til at google efter sunde opskrifter.

5. Julepynt

Find sidste års julepynt eller slip din kreativitet løs og lav dem selv! Håndlavede papirsnefnug, grankogler, bordmåtter eller flydende stearinlys er en nem måde at skabe en særlig, festlig atmosfære.

6. Musik

Det bliver ingen jul uden musik! Vi mener heller ikke kun de klassiske julehits, som du måske eller måske ikke er begejstret for. Lyt til dit yndlingsmusik, som får dig i bedre humør og lysner dine lange og dystre dage op.

7. CarbBlock EXTREME

Vi ved, at sultestrejke og diæter virkelig er irriterende, især på denne tid af året. Men heldigvis er der en måde at reducere dit kalorieindtag på uden at reducere din dosis. Med sin helt nye sammensætning blokerer CarbBlock 54% af enzymer, der fordøjer kulhydrater og forhindrer i at omdanne dem til fedt*

Har du besluttet dig for at spise mindre junkfood, men  du vil  stadig  opgive lækkerierne , uden hvilke du ikke kan forestille dig juleferien? Nu er det muligt!

Produkter til dig