Gå vinteren godt i møde!

Ville det ikke være rart, hvis efteråret tog lidt længere tid i år? Vist, har vinteren sin charme, men den koldeste sæson er også den sværeste tid for vores immunsystem og kræver derfor noget forberedelse.

For at overleve vinteren sund og rask, er det absolut nødvendigt at styrke dit helbred og dit immunsystem. Lettere sagt end gjort, ikke? Men ikke i år, for med de følgende tip kan vinter og influenza-lignende infektioner ikke skade dig!

image

Spis sundt og afbalanceret

kig på din kost og prøv, at spise så meget som mugligt af; frugter, grøntsager, fuldkorn, fedtfattig mælk og mejeriprodukter, magert kød, fisk, bønner, æg og nødder. Nu og da kan du forkæle dig selv med noget sødere, men overdriv det ikke med sukkerholdige fødevarer, usunde fedtstoffer og salte mad.

Vær regelmæssigt aktiv

Nej, du behøver ikke at løbe en maraton. Det er nok, hvis du er aktiv i omkring 2 timer om ugen. Det kan bare være en gåtur et par gange om ugen for at få frisk luft. Enhver aktivitet, uanset hvor kort, kan gøre underværker for både sjæl og krop. Hvis du ikke har nogen idé om træning, er du velkommen til at besøge vores Online-Fitnesscenter.

Få nok søvn

Din krop og dit sjæl har brug for søvn for at komme sig. Vi anbefaler mindst 7 timers søvn i døgnet - ideelt 8 timer, men vi ved, at dette ikke altid er muligt. Tilstrækkelig søvn sikrer ikke kun, at du vil føle dig godt og fuld af energi den efterfølgende dag, det styrker også dit immunforsvar. Som man siger - søvn er den bedste medicin. Og det er næsten sandt.

Styrk immunforsvaret med vitamin D.

I den kolde årstid oplever mange mennesker en mangel på vitamin D. Hvis du ofte føler dig træt, sløv og udmattet, oplever smerter i knogler og muskler og ofte får forkølelse, er det meget muligt, at disse tegn peger på en mangel på vitamin D.

Derfor anbefaler mange eksperter et ekstra indtag af vitamin D, især om vinteren. Vores nye kapsler med vitamin D3 kan hjælpe dig med at føle dig bedre og sundere.

Detox kroppen og forbered dig på vinteren

Leveren er det vigtigste organ mod toksiner i kroppen, men kan ikke udføre sit arbejde, når den er overbelastet. Måske lyder dette kendt for dig: Uforklarlig vægtøgning - især i maveområdet, mangel på energi efter et måltid, fordøjelsesproblemer, tør hud og hårtab?

Alle disse tegn er forbundet med en overbelastet lever. Derfor har vi beriget vores Quick Detox kapsler med mælke tidsel ekstrakt, artiskok, vitamin E og sort peber for at hjælpe med detox, velvære og vægttab. Vores mælke tidsel ekstrakt er 10 gange stærkere end almindelige mælke tidsel ekstrakter.

Styrk immunforsvaret med æblecidereddike, gurkemeje og ingefær

Kombinationen af æblecidereddike, gurkemeje og ingefær er kendt for at være en ægte power trio til et stærkt forsvar, der har anti-inflammatoriske, antioxidante og afgiftende virkninger. For at gøre det lettere at tage vores CiderCleanse kapsler, har vi kombinerede disse 3 kraftfulde ingredienser sammen med krom for et afbalanceret blodsukkerniveau, samt peber for en bedre fordøjelse.