At eliminere visceralt fedt bør være en prioritet!

Det er helt normalt at have noget kropsfedt. Imidlertid er der en fjende for både kroppen og helbredet, der befinder sig i bughulen og udgør en risiko for helbredsproblemer som diabetes, forhøjet blodtryk, kolesterol eller fedtlever: det såkaldte visceralt fedt. Derfor er det vigtigt at slippe af med farligt mavefedt så hurtigt som muligt!

image

Hvad er visceralt fedt, og hvorfor er det farligt?

I modsætning til "sikkert" subkutant fedt, der opbevares lige under huden på maven, arme og ben, akkumuleres visceralt fedt omkring din lever, mave og tarm. Selvom det kun udgør ca. 10% af kropsfedtet, er det ansvarligt for en række problemer.

Overskydende fedt kan generelt også betyde, at visse næringsstoffer ikke er optimalt tilgængelige for din krop. En af de vigtigste vitaminer til et stærkt immunsystem, D-vitamin, er indkapslet i fedt, så din krop ikke har fri adgang til det. Dette er grunden til, at overvægtige har brug for et højere indtag af D-vitamin.

Hvordan ved jeg, om jeg har visceralt fedt?

I stedet for at vente og betale for at måle niveauet af visceralt fedt i din krop har du nogle generelle retningslinjer, selvom de slet ikke er overbevisende, da der er en række andre faktorer.

Du kan få en grov idé ved at måle din talje: hos kvinder er 89 centimeter et tegn på visceralt fedt, og hos mænd er det omkring 100 centimeter.

Den anden måde at bestemme visceralt fedt på er at beregne BMI-værdierne (Body Mass Index): Dividere kropsvægt (i kg) med højde (i meter) i anden. Hvis værdierne er over 30, indikerer dette overvægt og kan være et tegn på visceralt fedt.

image

Hvordan slipper jeg af visceralt fedt?

Den gode nyhed er, at det ikke er umuligt at slippe af med dette fedt Takket være en kombination af regelmæssig motion, sundere kost, tilstrækkelig søvn, reduceret stress og de rigtige kosttilskud er dine chancer gode!

AdipoBurn EXTREME er et produkt designet til at forbrænde mavefedt og samtidig forhindre væksten af ​​nye fedtceller. En funktion, der er særlig nyttig ved at reducere visceralt fedt, er at AdipoBurn EXTREME kan aktivere brunt fedt - det fedt, der er ansvarlig for termogenese, hvilket gør dig til en fedtforbrændende maskine!

I kombination med en sundere livsstil, kan AdipoBurn EXTREME hjælpe din talje og hofte ved at reducere fedt og opnå de bedste resultater med vægttab!

Mavefedt og mangel på D-vitamin

Vitamin D3 4000 IE har en meget effektiv formel, der kompenserer for, at vi ikke får nok D-vitamin fra sollys eller mad. D-vitamin bør være en ledsager hele året rundt, men dens virkninger er endnu tydeligere i de koldere og mørkere måneder, når vi har brug for at understøtte vores immunsystem endnu mere.

Dette såkaldte "solens eget vitamin" kan være særligt gavnligt for overvægtige personer. Som vi allerede har nævnt, har overvægtige mennesker tendens til at lide af D-vitaminmangel, fordi det er indkapslet i fedtvæv og ikke kan bruges af kroppen. På grund af dette er det endnu vigtigere at begynde at tage D-vitamintilskud nu!

Produkter til dig

FORBRÆNDER MAVEFEDT
-50%
Tilbudspris 259,00 kr. Normal pris 518,00 kr.
Se produkt