Frustrationerne: Disse hormoner forhindre vægttab

Har du spist en sund kost og sikre tilstrækkelig motion, men stadig ikke kan tabe dig? Hvis du ikke kan få succes med vægttab, kan hormoner være årsagen. Dette skyldes, at østrogen og skjoldbruskkirtelhormoner påvirker vægttab.

image

Østrogen og skjoldbruskkirtelhormoner kan bremse eller endda forhindre fedtforbrændingsprocessen. Konsekvenserne er fedtaflejringer på mavearme eller lår. Og ingen diæt fungerer! 

Føler du dig utilpas i din krop?

Millioner af kvinder og mænd lider af hormonelle ubalancer. Symptomerne: langsomt stofskiftet, fedtophobning trods af en sund kost, mangel af energi, søvnforstyrrelser og dårlig koncentration, begrænsning af den daglige evne til at yde.

Løsning? Hormonbalancen tilbage i balance!

Skjoldbruskkirtelhormoner

Skjoldbruskkirtelhormoner er stoffer, der produceres og frigives af skjoldbruskkirtlen. De påvirker stofskiftet. Med en underaktiv skjoldbruskkirtel sænkes stofskiftet, og du kan derfor tage på i vægt. Du forbrænder færre kalorier, der er gemt i kroppen som fedt. Selvom du ikke spiser meget, forbrænder du ikke længere fedt. Du føler dig også mere træt, du bliver mere følsom over for kulde, lider af hårtab eller har koncentrationsbesvær.

For at bringe hormonniveauet i balance har vi udviklet ThyroLux et naturligt og hormonfrit produkt, der understøtter skjoldbruskkirtlen med 9 ingredienser af høj kvalitet til en sund skjoldbruskkirtelfunktion og en afbalanceret hormonbalance.

  • 4-i-1-effekt: bringer skjoldbruskkirtelhormonerne i balance, hjælper med vægttab, forbedrer koncentrationen og styrker hud og hår
  • stimulerer stofskiftet og øger energiniveauet
  • fremskynder  fordøjelsen og detox
  • hjælper med hypothyroidisme og lindrer symptomerne forbundet med det

Østrogen

Når østrogenniveauet ikke er iorden, opstår forskellige symptomer. Fedtaflejringer i underlivet og hofterne, cellulite og irritabilitet er blot nogle få af symptomerne forårsaget af østrogen ubalance. Uden behandling påvirker østrogen ubalance også skjoldbruskkirtelhormoner.

For at regulere østrogenniveauet har vi udviklet EstroLux et rent naturligthormonfrit, plantebaseret  produkt uden soja.

  • 3-i-1-effekt: blokerer, deaktiverer og udskiller overskydende østrogen
  • soja fri
  • reducerer irritabilitet og humørsvingninger
  • forbedrer søvnkvaliteten
  • fremskynder vægttab, især hvis du har en pæreformet figur

Mærk efftekten på dig selv, prøv vores produkter for en sund hormonbalance! Bring dine hormoner tilbage i balance på en naturlig måde.

Produkter til dig

HORMONBALANCE
-50%
Tilbudspris 229,99 kr. Normal pris 460,99 kr.
Se produkt
HORMONBALANCE
-50%
Tilbudspris 193,99 kr. Normal pris 385,99 kr.
Se produkt