Sådan styrkes skjoldbruskkirtlen

Mange af os har hørt om mindst en af disse: at "det er naturligt at tage på i vægt efter 30 år", "efter graviditet vil kroppen aldrig være den samme igen", eller at "det er umuligt at opretholde det samme tal som da du var 20 år, resten af dit liv." Men der er en anden side af disse udsagn, og det er ikke umuligt at holde eller gå tilbage til en mindre størrelse.

image

Din skjoldbruskkirtel har brug for støtte!

Hvis dine spisevaner eller din fysiske aktivitet ikke har ændret sig, men på trods af dette er din vægt steget, kan du have problemer med skjoldbruskkirtlen. Det behøver ikke at være alvorligt, det betyder bare, at dine skjoldbruskkirtelhormoner er ude af balance.

Hvad er forbindelsen med vægtøgning?

Skjoldbruskkirtlen er et sommerfuglformet organ placeret under strubehovedet. Det spiller en vigtig rolle i kalorieforbruget. Skjoldbruskkirtlen er afgørende for stofskiftet, den påvirker mange andre kropsfunktioner og styrer energiforbruget. Når skjoldbruskkirtlen ikke kan producere nok hormoner, kan den bremse alle disse processer, herunder fedtforbrænding.

Hvad kan du gøre ved det!

De mest almindelige årsager til en underaktiv skjoldbruskkirtel er stress og mangel på vigtige næringsstoffer. Derfor opfordrer vi dig til at prøve nogle forskellige metoder til at lindre symptomerne.

Det behøver ikke at være yoga eller meditation, selvom det er to meget gode måder at slappe af på. Der er mange måder at give din hjerne en pause: en gåtur i naturen, læse en bog, lytte til musik, møde venner, en afslappende massage...

Find et stk. tøj, der ikke længere passer dig

Nu står du over for et valg: at holde fast i troen på, at der ikke kan gøres noget ved situationen eller at genvinde kontrollen over dit liv.

Hvis du valgte den anden mulighed, har du sandsynligvis allerede spurgt dig selv: "Okay, hvordan gør jeg det?". For at starte: du skal stimulere din skjoldbruskkirtel. Heldigvis fandt vi en helt naturlig måde at gøre det på.

ThyroLux - til en sundere skjoldbruskkirtel

Når det kommer til de vigtigste næringsstoffer til god skjoldbruskkirtelfunktion, er ThyroLux det eneste produkt, der optimalt understøtter din skjoldbruskkirtel takket være dens naturlige ingredienser.

ThyroLux kapsler indeholder aminosyre L-tyrosin og blæretang (en god kilde til jod), schisandra og hellig basilikum for mere effektiv stress aflastning. Ekstrakten af guggul harpiks (Commiphora- planten) sikrer en sund balance mellem skjoldbruskkirtelhormonerne og fremmer absorberingen af jod og magnesium for at øge energien og mineralerne zink, selen, mangan og kobber.

Sørg for, at din skjoldbruskkirtel kommer i topform med ThyroLux!

Produkter til dig

HORMONBALANCE
-50%
Tilbudspris 229,99 kr. Normal pris 460,99 kr.
Se produkt