Dette er den lækreste fedtforbrændingsløsning! 

Når det varme vejr er over os, tænker vi strakts på udendørsaktiviteterne, men der mangler lige det sidste perfekte spark til en god solskinsfyldt dag.

image

Med den pandemiske træthed, føler mange af os for udmattet og umotiveret til at starte en sundere livsstil.Hvis du kan relatere, læs videre for at finde ud af, hvordan du kan øge din daglige energi og understøtte dine slankende bestræbelser. Advarsel: indeholder Pina Colada!

Mød L-Carnitine Pure 1000!

Hvis du allerede er stødt på udtrykket L-Carnitin, men aldrig har taget dig tid til at dykke dybere ned i forskning, er vi glade for at kunne hjælpe dig.

L-carnitin er køretøjet, der transporterer langkædede fedtsyrer (størstedelen af ​​fedtstoffer, vi spiser) til cellernes mitokondrier, hvor de bliver forbrændt for energi. Kort sagt: uden L-carnitin ville vi ikke kunne forbrænde fedt og få energien ud af det.

Når den naturlige produktion ikke er tilstrækkelig

Kroppens naturlige produktion af denne amino syrederivat er blokeret af en dårlig kost, suboptimal lever- og nyrefunktion, ketosis kost og stress. 

Du har måske brug for støtte,  og vi er glade for at have fundet Lonza, et schweizisk selskab med over 35 års erfaring, der hjalp os med at bringe L-Carnitine Pure 1000 til livet. 

Hvordan kan det understøtte dig med at komme i form?

Det fantastiske ved L-Carnitine Pure 1000 er, at en enkelt ampul indeholder 1000 mg Carnipure® - L-Carnitine i højeste kvalitet. 

For endnu hurtigere fedtforbrænding har vi også tilføjet ekstrakt af grøn te, da det har vist sig at øge energiforbruget, selv når du hviler. Undersøgelser viser, at fedtforbrænding under moderat træning kan stige op til 17%* takket være tilføjelse af L-Carnitine Pure 1000 til din daglige rutine. 

En anden grund til at du vil elske vores praktiske ampuler er, at de reducerer muskeltræthed efter fysisk aktivitet; vi ved ikke med dig, men ømme muskler efter en træning er ikke noget, der holder os motiveret! 

Øger virkningerne af de daglige aktiviteter!

Med L-Carnitine Pure 1000  bliver det meget lettere at gennemføre dine træningsprogrammer, selvom dine eneste aktiviteter omfatter at tage trappen, gå på arbejde, svømme når du er på ferie eller gøre rent.

Farvel, træthed

Hvis du allerede lever et sportsfyldt liv eller blot ønsker en sundere livsstil, er restitution efter træning afgørende for at holde din motivation høj og dine kropssystemer sunde - trætheden kan ikke vinde her! 

Og vores løfte om Pina Colada... ?

Selvfølgelig besluttede vi at gøre produktet super velsmagende, du kender os! L-Carnitine Pure 1000 er ikke kun effektiv og let at have med sig, det smager som sommeren føles; den nye, forbedrede formel kan prale af en Pina Coladasmag, der gør den lækker (og kun  8 kcal pr. ampul) og derfor perfekt til alle de aktiviteter!

*Ansvarsfraskrivelse: Produktets virkninger kan variere fra person til person og kan afvige fra dem, der er beskrevet på hjemmesiden. Vores produkter er ikke beregnet til at forhindre, behandle eller helbrede nogen form for sygdomme. Det er vigtigt at opretholde en afbalanceret kost og en sund livsstil.

Produkter til dig

FORBRÆNDER MAVEFEDT
-67%
Tilbudspris 259,00 kr. Normal pris 777,00 kr.
Se produkt