Hvordan man overvinder lysten til sukker og snacks

Du ved at dine handlinger ikke gør dit helbred en tjeneste, men det er bare så svært at bryde gamle vaner.

Heldigvis er der et par tricks, der kan hjælpe med at snyde din hjerne til ikke at tænke på mad hele tiden. Det er nemlig ikke så let at sige 'Nej!' til den mad, vi elsker og det kan have en negativ påvirkning på vores humør, hvilket igen kan føre til fristelser og derved danne en ond cirkel af humørsvingninger og trang, der aldrig ender.

image

Vi har samlet et par gode råd til dig, hvordan du kan bryde ud af denne onde cirkel og forhindre spontan spisning:

1. Hold kontrol over din appetit ved at holde dig til måltiderne. Prøv at få 5 måltider om dagen, og pas på ikke at springe nogen måltid over. Din bedste ven inden for vægttab er protein, da protein udvider din mæthedsfølelse

2. Identificer og fjern alle stressfaktorer, der forårsager øget appetit. Stress fører ofte til følelsesmæssig spisning. Hvis vi reducerer vores stressniveau, er det allerede et stort skridt til succes!

3.  Fjern slik som is, chokolade, kager, chips... Uanset hvad din “skyldige fornøjelse” måtte være, er det tide til at gå hver for sig. Ude af øje ude af sind!

4. Drik masser af vand! Fordi vi ofte forveksler tørst med sult. Så sørg for at drikke nok i løbet af dagen! Sådan kan du reducere fristelsen til unødvendig spisning.

5. Få søvn nok. Mangel på søvn forstyrrer vores appetit-hormoner, så det er lige så vigtigt at få 7-8 timers søvn hver nat som regelmæssig motion!

6. Din livsstil er vigtig.Vi er alle vanemennesker, så det er endnu vigtigere at holde vores hjerne optaget, når et madbehov opstår. Og hvis din vej til arbejde passerer dit yndlings bageri eller butik, tag en omvej. Hvis du har lyst til dit yndlings guf om aftenen, ring til en ven eller forsøg med lidt yoga.

Sirtuin (SIRT) kost

Der er mange forskellige diæter, du kan forsøge dig med, selv en der anbefaler mørk chokolade, rødvin, grønkål, bær og kaffe. Disse fødevarer, de såkaldte SIRT-foods, aktiverer slankende hormon, som fremmer vægttab.

Det lyder lækkert, men for alle dem, der ikke ønsker at sætte deres håb på en Cabernet Sauvignon og kale diæt alene, er der heldigvis en nemmere måde at aktivere slanke hormonet adiponectin på.

Aktivér slanke hormonet

AdipoSlim EXTREME kapsler er rige på anthocyaniner fra appelsin ekstrakt, catechiner fra grøn te og capsaicins fra cayennepeber. De forhindrer effektivt nedbrydningen af ​​brunt fedtvæv og sikrer på denne måde større mængder af adiponectin (slanke hormon) i kroppen. Du vil forbrænde flere kalorier, som da du var yngre!

Produktet suppleres perfekt af HungerBlock EXTREME, et revolutionerende naturlig appetitdæmpende middel, der dæmper trangen til mad og hjælper dig med at forbrænde fedt mere effektivt uden at miste muskler!

Kapslerne fortæller hjernen, at du ikke længere er sulten og på den måde øger mæthedsfornemmelsen. Denne innovative formel er så effektiv, at du kan reducere dit daglige kalorieindtag med op til 600 kcal*.

*[Resultaterne kan variere fra person til person. For at tabe sig er det vigtigt at spise en varieret og afbalanceret kost, samt have en sund livsstil.]

Produkter til dig

FORBRÆNDER MAVEFEDT
-50%
Tilbudspris 259,00 kr. Normal pris 518,00 kr.
Se produkt