Manuela: “Jeg tabte 24 kilo på 3 måneder!”*

Hej, jeg hedder Manuela, 20 år gammel, og jeg arbejder som kosmetolog. Selvom jeg allerede ved meget om vægttab, sund kost og hvordan jag kan slippe af med cellulite på grund af mit arbejde, stolede jeg ikke på mig selv for at følge en ordentlig kost i en længere periode.

image

"Jeg var nødt til at slippe af med mine dårlige vaner"

Det første trin i at tabe mig var bestemt at slippe af med mine dårlige vaner, fordi jeg ofte var for doven til at være aktiv og foretrak at bruge min fritid foran computerskærmen. Efter et par år afspejlede dette sig især i de ekstra kilo.

Jeg tror ikke, jeg skal fortælle dig, hvor meget genetik der bestemmer vores krop. Desværre arvede jeg “fedtgenet” fra mine forældre. I praksis betyder det, at mit stofskifte er ret langsomt, og min krop lagrer fedt meget hurtigt.

"Synet i spejlet irriterede mig meget, og min selvtillid var forsvundet"

Selvom jeg altid havde et par kilo for meget, tænkte jeg ikke rigtigt over det. Indtil sidste år, fordi vægten viste bekymrende 83 kilo på mine blot 158 centimeter. Derfor kunne jeg ikke tåle synet i spejlet, min selvtillid led enormt, jeg var i dårligt humør hver dag og kunne bare ikke finde motivationen til at gøre noget ved det.

Men takket være en annonce på Instagram blev jeg opmærksom på Slimmium. Jeg lavede lidt research, kiggede på produktbeskrivelserne og kundeanmeldelserne, og så var det klart - jeg vil prøve AdipoSlim** kapslerne.

Derefter tog jeg for den bedste effekt, en kapsel hver dag i 3 måneder. Som det stod på emballagen.

"Jeg skar også kulhydrater og sukker fra min kost"

Selvom jeg gerne ville spise færre kulhydrater og sukker, lykkedes det mig kun delvist. Du ved, hvordan det er med kvinder og slik ;) Ikke desto mindre lykkedes det mig at reducere mit sukkerindtag til en vis grad. Ellers ændrede jeg ikke min kost.

"Jeg er blevet mere aktiv"

Efter et par uger bemærkede jeg, at jeg var ved at blive lettere. Det gav mig ny motivation til at bevæge mig mere. Så jeg gik ture et par gange om ugen, og efter et stykke tid forsøgte jeg let jogging.

"Jeg tabte 24 kg på 3 måneder!"

Takket være AdipoSlim** kapsler i kombination med lidt mere motion kunne jeg med succes tabe 24 kilo. Selvom jeg stadig er et par kilo væk fra min ønskede vægt, er jeg allerede overlykkelig.

"Tålmodighed betaler sig"

Mit budskab til alle, der kæmper med overskydende kilo, ville være en ting frem for alt - tålmodighed betaler sig. Vi er så forskellige, at noglestraks taber sig, og andre har forsøgt forgæves i årevis.

Jeg ved, at det er svært at tabe sig, men tro mig, det er ikke så svært som det ser ud - især med den rigtige støtte!

[* Resultaterne kan variere fra person til person og afvige fra de oplysninger, der er beskrevet på hjemmesiden.]

[** Kunden brugte den tidligere version, nu kaldet AdipoBurn EXTREME.]

Produkter til dig

Artikler der også kunne være interessante for dig