Nina, 39 år gammel "Tak Hepafar! Det sænkede mit kolesteroltal!"

39-årige Nina arbejder i logistikafdelingen. Ved første øjekast vil de fleste sige, at hun er sund og rask, men et sundhedstjek afslørede noget helt andet.

image

Højt kolesteroltal, fedme, mavefedt og træthed efterlod hende med meget lidt energi og ikke nok styrke til at tage sig af sin familie og andre vigtige opgaver.

Men hun troede, at dette sandsynligvis var normalt, at hendes energi ville komme tilbage på et eller andet tidspunkt.

"I forbindelse med min graviditet tog jeg 20 kg på." forklarer Nina, som aldrig har haft nogen problemer med sin vægt før. "Måske var jeg endda lidt tynd før."

Hun prøvede et par forskellige diæter, men intet syntes at virke. "Hvis jeg tabte 1 kilo, tog jeg dobbelt på, når jeg stoppede igen." Hendes vægt begyndte at hindre hende i hendes hverdag, hun følte sig altid træt, altid i dårligt humør, og sammen fik alt dette hendes selvværd til at falde.

Alt dette påvirkede hendes lever, hvilket resulterede i et højt kolesteroltal.

"Jeg var virkelig bekymret for det høje kolesteroltal. Med disse symptomer mistænkte jeg, at leveren var ansvarlig for mine problemer."

Løsningen!

Hun vidste ikke, hvordan hun kunne løse sine problemer, indtil hun modtog en e-mail om Hepafar og besluttede at prøve en lever detox.

De symptomer, hun oplevede, herunder konstant træthed, øget kolesteroltal, vægtøgning og fedt omkring maven, derudover en manglende evne til at tabe sig på trods af flere forsøg, alle disse problemer, som Nina havde, peget på en overbelastet lever.

Før hun begyndte at bruge Hepafar, besluttede hun at tage en blodprøve, fordi hun ønskede bevis for, at produktet fungerede. De værdier, hun modtog, var ikke direkte opmuntrende.

Hun var bekymret over resultaterne af blodprøven

Efter en måneds brug af Hepafar tog Nina endnu en blodprøve, fordi hun var bekymret for, at hendes tal ikke ville være bedre. Men hun blev mødt af en behagelig overraskelse: hendes lipidniveauer i blodet var tilbage til det normale. Hun bemærkede også andre positive ændringer: hun har formået at komme i meget bedre form, mistet flere centimeter omkring taljen og hofterne og tabt sig.

Stabiliserende værdier fremmer vægttab

"Efter en måneds brug af Hepafar bemærkede jeg store ændringer. Jeg har det godt. Jeg har meget mere energi. Efter arbejde føler jeg mig ikke længere træt og kan gøre mange ting, som jeg plejede at udsætte og gøre i løbet af weekenden. Jeg træner regelmæssigt. Jeg har lettere ved at falde i søvn og sover bedre end før. "

"Min fordøjelse er også forbedret. Jeg bemærker dette, fordi jeg ikke har problemer med oppustethed, som før," siger hun, når hun forklarer de ændringer, hun bemærkede efter den første måned med Hepafar.

 

Nina anbefaler Hepafar, hvis ...

"Jeg anbefaler Hepafar til alle, der føler sig trætte, hjælpeløse og udmattede følelse i kroppen. Især til dem, der ønsker at tabe sig. Jeg tror, ​​at en sund lever er grundlaget for at opnå en god livskvalitet og at få succes med et vellykket vægttab."

Produkter til dig