Det er tid til at sige farvel til prostata- og urinvejsproblemer en gang for alle!

Forskere har gjort en revolutionerende opdagelse - der er endelig en længe ventet løsning på prostataproblemer!

Statistikken** er svimlende - omkring 50*% af mænd i alderen 50-61 år og op til 90*% af mænd over 80 år har en forstørret prostata! Prostata er en lille kønskirtel, der er en del af det mandlige forplantningssystem. Den sidder under blæren og omslutter en del af urinrøret. Forstørrelse af prostata er en proces, der sker naturligt med alderen.

image

De mest almindelige faktorer bag en forstørret prostata ud over alderdom er genetik, usund kost, overdrevent alkoholforbrug (især øl), fedme, mangel på motion, rygning og meget mere.

En forstørret prostata begynder til sidst at presse mod urinrøret og forårsager vandladningsproblemer. Nogle af de mest almindelige problemer inkluderer:

 • Vandladningstrang (manglende evne til at udskyde vandladningen)
 • Øget vandladningshyppighed (behov for at tisse 8 gange om dagen eller mere)
 • Vedvarende vandladning om natten
 • Problemer med at starte en urinstrøm
 • Svag eller afbrudt urinstråle
 • Dryppende urin
 • Manglende evne til at tømme blæren ordentligt

Efter mange års studier har forskere endelig gjort en revolutionerende opdagelse. De har udviklet en unik formel med 9 utrolige ingredienser, der fremmer en sund prostatafunktion, balancerer testosteronniveauet og lindrer prostataproblemer!

Hans handlede hurtigt, da han begyndte at få problemer med urinvejene.

Hans arbejder i administrationen og er vant til at arbejde mange timer på kontoret. Hans job er hovedårsagen til en stillesiddende livsstil med lidt motion og usunde kostvaner. Hans begyndte at få problemer med urinvejene, da han nærmede sig sin 55-års fødselsdag. Han gik til lægen, og problemet blev i første omgang forklaret som en infektion. Han tog en omgang antibiotika, men oplevede ikke den store forbedring, så han bestilte en ny tid hos lægen. Hun gav ham en henvisning til en urolog, fordi hun havde mistanke om, at problemerne kunne være forbundet med en forstørret prostata. Efter nogle tests bekræftede urologen diagnosen.

Hans var overrasket over, at han allerede havde de samme problemer som sin 80-årige far.

"Jeg vidste, at ældre mænd har tendens til at lide af prostataproblemer, men jeg var ikke klar over, at det kan begynde så tidligt som i 50-års alderen."

Men en hurtig internetsøgning viste, at mænd kan begynde at opleve prostata-relaterede urinvejsproblemer så tidligt som i 40'erne!

"Jeg var chokeret! Jeg havde ikke lyst til at begynde at tage medicin med det samme. I stedet besluttede jeg mig for at prøve at finde et naturligt tilskud, der passede til mine behov!"

"Jeg brugte en hel weekend på at researche på internettet, og min kone begyndte endda at brokke sig over, at jeg sad klistret til min telefon," indrømmer Hans med et smil.

"Jeg indsnævrede mit valg til tre muligheder. Efter at have sammenlignet ingredienser, kvalitet og pris besluttede jeg mig for at prøve Prostate Support fra Sensilab."

"Jeg kunne ikke være mere tilfreds med mit valg!"

"Jeg har brugt Prostate Support i 60 dage nu og har ingen planer om at stoppe. Det har virkelig hjulpet mig enormt! Jeg behøver ikke at gå på toilettet så ofte, og når jeg gør, får jeg lindring meget hurtigere." 

Hvordan virker dette kosttilskud?

Der er en hel del ingredienser i dette produkt, som er værd at nævne. Men den store stjerne er uden tvivl græskarkerneekstrakt, som hjælper med at opretholde en god blærefunktion. Forskning** viser, at græskarkerneekstrakt i gennemsnit øger urinflowet med mere end 31*%, reducerer vandladningshyppigheden (med 23,9*% om dagen og 56,5*% om natten) og forbedrer livskvaliteten med mere end 46*%.

Andre ingredienser, der gør denne formel så unik, er savpalme, brændenælde, hørfrø, lycopen, quercetin, zink, selen og B6-vitamin.

Alle ingredienser er nøje udvalgt på grund af deres positive effekt på prostata og mænds sundhed.

image

Miguel fik endelig sin søvn tilbage!

Miguel er en nyligt pensioneret advokat. Siden han gik på pension, har han set frem til at sove længere, men desværre har urinvejsproblemer sat en stopper for hans planer.

"Jeg har haft vandladningsproblemer på grund af en forstørret prostata i lang tid, men på en eller anden måde har jeg formået at håndtere det. Men lige siden jeg gik på pension, begyndte det at forstyrre min søvn. Jeg var nødt til at stå op flere gange om natten og følte mig udmattet og sløv om dagen."

"Det værste var, at mine natlige toiletbesøg vækkede min kone, og hun begyndte endda at tale om, at jeg skulle begynde at sove på sofaen."

Miguel delte sine problemer med en ven, som anbefalede Prostate Support.

"Jeg kender en ven, som også lider af prostataproblemer, så jeg spurgte ham til råds. Han anbefalede Prostate Support. Jeg bestilte med det samme, og min situation har forbedret sig drastisk, siden jeg begyndte at bruge det."

Hurtige resultater

Det er vigtigt at huske, at alle er forskellige, så det kan variere, hvor hurtigt man mærker effekten af Prostate Support. Derfor anbefaler vi, at du bruger produktet i mindst 90 dage. Det er dog helt sikkert at bruge det kontinuerligt eller at gentage 3-månedersforløbet, hvis det er nødvendigt.

Miguel er glad for at kunne anbefale produktet til venner og familie.

"Jeg begyndte ret hurtigt at mærke en forskel. Nu tager jeg 1 kapsel efter morgenmaden og 1 efter frokost, og den stående vittighed mellem mig og min kone handler om livet 'før Prostate Support' og 'efter Prostate Support'."

"Jeg behøver ikke at stå op om natten længere, og der er ikke mere snak om separate soveværelser."

Prostate Support er et perfekt valg!

Harry har brugt produktet i et par måneder og er bare en af mange tilfredse kunder.

"Jeg kunne ikke være mere tilfreds."

"Jeg kan med glæde rapportere, at dette produkt virkelig virker. Jeg begyndte at se de første resultater efter blot et par* dage, og jeg er meget glad."

Charles overvandt sin skepsis og kom ud af problemerne

Som mange andre mænd i sin familie begyndte Charles at få problemer med sin prostata i en alder af 60 år. Han led af urinretention, øget vandladningshyppighed og problemer med at tømme blæren ordentligt.

Charles siger, at problemerne påvirkede hans sociale liv, fordi han ikke længere havde lyst til at forlade huset.

"Jeg begyndte at undgå at gå ud. Tanken om ikke at vide, om der var et toilet i nærheden, gjorde mig nervøs, og det gjorde kun problemet værre."

Selvom Charles normalt ikke stoler på kosttilskud, sendte hans fætter ham en pakke Prostate Support.

"Phillip sagde, at jeg skulle prøve dette produkt. Det hjalp ham, og han var overbevist om, at det også ville hjælpe mig. Jeg ville ikke fornærme ham ved at afvise gaven, så jeg prøvede det."

"Jeg bemærkede hurtigt en forbedring."

"Jeg kunne næsten ikke tro mine egne øjne! Phillip havde ret, produktet gjorde underværker. Jeg bestilte mere, da jeg indså, at jeg var ved at løbe tør."

Charles siger, at han er glad for at dele sin historie, hvis den kan hjælpe andre med at genkende sig selv og finde en løsning.

Millioner af mænd kæmper med prostataproblemer

Aldring, lavere testosteronniveauer, genetik, usund kost med for meget alkohol og koffein, fedme og mangel på fysisk aktivitet er alle faktorer, der kan bidrage til en forstørret prostata og dermed til urinvejsproblemer.

Den rigtige løsning på prostata-relaterede problemer er en sundere livsstil kombineret med et produkt, der fremmer en sund prostatafunktion, afbalancerer testosteronniveauet og lindrer urinvejssymptomer.

Heldigvis er vores bedst sælgende produkt et fremragende valg til at hjælpe med at opnå netop det.

Flere ingredienser arbejder synergistisk mod et fælles mål

Ud over græskarkerneekstrakt er vores formel også beriget med flere andre ingredienser, der er gavnlige for prostatasundheden.

Savpalme anbefales som et kosttilskud til symptomer forbundet med en forstørret prostata. Den anbefales som en kilde til fedtsyrer, der fremmer forplantningsevnen og har en positiv effekt på mænds sundhed.

Hørfrø fremmer en sund prostatafunktion hos aldrende mænd, mens brændenælde traditionelt bruges til at støtte urinvejene.

Produktet indeholder også zink, B6-vitamin og selen, som opretholder normale testosteronniveauer og beskytter cellerne mod oxidativt stress.

Sidst, men ikke mindst, har vi tilføjet lycopen, som menes at spille en vigtig rolle for prostataens sundhed, og quercetin, som er forbundet med flere sundhedsmæssige fordele.

Prostata Support kan:

 • Fremmer en sund prostatafunktion
 • Reducerer vandladningsfrekvensen med 23,9*% om dagen og 56,5*% om natten.
 • Forbedrer urinstrømmen med over 31*% i gennemsnit.
 • Hjælper med at opretholde et sundt testosteronniveau
 • Forbedre livskvaliteten med over 46*%.

Slut dig til Steve og andre tilfredse kunder, der rapporterer om betydelige forbedringer!

Efter 90 dage kontinuerlig brug af Prostate Support kontaktede Steve os for at takke for hjælpen og dele sin historie.

"Jeg kæmpede med hyppige toiletbesøg, som forstyrrede min søvn. Som følge heraf følte jeg mig udmattet i løbet af dagen og havde ikke energi til at gøre de ting, jeg elsker."

"Det er også meget overkommeligt."

Steve fortsætter: "Lægen undersøgte mig for at se, om der var noget alvorligt galt, men forklarede, at prostataproblemer er normale i min alder. Så da jeg forlod klinikken, besluttede jeg mig for at prøve et produkt, som jeg havde set reklamer for. Jeg var lidt skeptisk i starten, men besluttede mig alligevel for at prøve det."

"Jeg begyndte at tage 2 kapsler om dagen og mærkede den første forandring efter ca. 2* uger, hvor toiletbesøgene blev mindre hyppige. Det gjorde min hverdag meget bedre. Jeg har fortsat med at bruge det lige siden og vil ikke stoppe!"

"Mit liv ændrede sig til det bedre, efter jeg begyndte at bruge det."

Robert har endelig fundet en løsning

Efter flere års kamp var Robert tæt på at give op: "Jeg var ved at blive skør. Jeg skulle tisse hele tiden, men når jeg gik på toilettet, havde jeg svært ved at tisse, og det tog evigheder at få lindring. Det første, jeg gjorde, uanset hvor jeg gik hen, var at tjekke, hvor toilettet var, så jeg kunne føle mig tryg. Jeg sværger, det var ved at drive mig til vanvid."

Han bemærkede snart en forbedring

Min datter fik nok af mine konstante klager og købte Prostate Support til mig. Mine forventninger var selvfølgelig ikke høje. Med alle de andre piller, jeg var nødt til at tage, troede jeg ikke, at et kosttilskud ville være til nogen nytte. Men hun sagde, at det ikke ville skade at prøve, så det gjorde jeg, og det er jeg meget glad for, at jeg gjorde. Jeg mærkede hurtigt en forbedring, og nu er min sociale kalender fuld igen!"

"Det er virkelig overkommeligt og meget effektivt."

Efter at have brugt produktet i et par måneder bekræfter Robert, at det har hjulpet ham med at ændre sit liv radikalt, og han kan ikke takke sin datter nok. "Det er så effektivt, at jeg aldrig har lyst til at stoppe med at bruge det."

"Hvis du ikke ser resultater med det samme, skal du ikke give op!"

"Jeg er glad for at kunne anbefale dette produkt til alle. Hvis det hjælper mig, er jeg sikker på, at det kan hjælpe andre. Men husk, at alle er forskellige. Nogle mennesker kan være længere tid om at se resultater end andre. Så det er vigtigt at være tålmodig og ikke give op!"

Bekæmp forstørret prostata med naturens hjælp!

Prostate Support tilbyder al den støtte, som prostata har brug for. Ikke alene er vores produkt en favorit hos mange kunder, vi forbedrer også løbende formlen i overensstemmelse med de seneste undersøgelser og har kliniske data, der understøtter dets effektivitet.

Sådan virker Prostate Support

Prostate Support indeholder den optimale kombination af ingredienser til at fremme prostatasundhed. Vores formel hjælper med at forbedre livskvaliteten og bekæmpe prostataproblemer ved at fremme en sund prostatafunktion, balancere testosteronniveauet og lindre urinvejssymptomer.

Fremragende resultater!

Tusindvis af kunder har allerede prøvet Prostate Support og oplevet fantastiske resultater. Deres historier viser, at produktet hjælper med at:

 • Fremmer en sund prostatafunktion
 • Reducerer hyppigheden af vandladning både om dagen og om natten
 • Forbedre urinflowet
 • Opretholder et balanceret testosteronniveau
 • Forbedre den generelle livskvalitet

Prostate Support er hurtigt ved at blive det førende prostataprodukt på markedet. Vi anbefaler at bruge det i mindst 90 dage, men det er helt sikkert at bruge det i længere tid.

En bestseller blandt produkter, der fremmer en sund prostatafunktion!

Hver dag bruger tusindvis af mænd Prostate Support og oplever fremragende resultater! Dette produkt kan forbedre prostatasundheden og det generelle velbefindende.

Støt din prostata, og bliv en af de tusindvis af tilfredse Prostate Support-brugere! Bestil til kampagneprisen nu og oplev den fantastiske effekt, også du!

**Ansvarsfraskrivelse: Virkningerne af produktet kan variere fra person til person og kan afvige fra dem, der er beskrevet på hjemmesiden. Vores produkter er ikke beregnet til at forebygge, behandle eller helbrede nogen sygdom.

**Kilder:

U.S. Department of Health and Human Services. (n.d.). Prostate enlargement (benign prostatic hyperplasia) - NIDDK. National Institute of Diabetes and Digestive and Kidney Diseases. Retrieved April 18, 2023, from https://www.niddk.nih.gov/health-information/urologic-diseases/prostate-problems/prostate-enlargement-benign-prostatic-hyperplasia

View of the role of Cucurbita pepo in the management of patients affected by lower urinary tract symptoms due to benign prostatic hyperplasia: A narrative review. (n.d.). Retrieved April 18, 2023, from https://www.pagepressjournals.org/index.php/aiua/article/view/aiua.2016.2.136/5810

Artikler der også kunne være interessante for dig