Slankehormon? Ja, det findes!

Hormoner findes i mange forskellige processer i kroppen. Vi ved alle, at hormonel ubalance kan føre til smertefulde perioder eller udbrud af acne, men vidste du, at hormoner også kan påvirke vægttab?

image

Kan vi tabe os, hvis vores hormoner ikke er i balance?

Hormoner bestemmer, om den mad, vi spiser, opbevares i kroppen i form af fedt. Forskere undersøgte dette og fandt ud af, ved at fremme produktionen og virkningen af ​​visse hormoner kan stimulere kalorieforbrænding i vores kroppe.

Adiponectin - Slankehormonet

Adiponectin er et hormon, der dannes i fedtbrunt væv og er involveret i regulering af lipid-og kulhydrat-stofskiftet. Det dannes i vævet, når der er meget lidt fedt i kroppen - derfor øger det muskelens evne til at bruge kulhydrater til energi.

Det er ikke alt - dette hormon fremskynder forbrændingen af ​​fedtvæv, hjælper med at reducere appetitten og sænker risikoen for type 2-diabetes.

Kroppens produktion af hormonet mindskes med alderen

Undersøgelser har vist, at dette hormon udelukkende produceres i det brune fedtvæv, og at produktionen af ​​hormonet mindskes, når vi bliver ældre. Så det er ikke så underligt, at vi kan støde på problemer med vægtøgning, når vi begynder at blive ældre!

Hjælp dit slankehormon igang

Undersøgelser viser, at stimulering af aktiviteten af ​​brunt fedtvæv kan hjælpe med at opløse yderligere 500 kalorier pr. dag!

Ønsker du at føle dig selvsikker på stranden eller ved svømmebassinet i år? AdipBurn EXTREME kapsler er målrettet mod det stædige fedt. Testperson opnåede fantastiske resultater:

  • Talje reduceret med op til 7,5 cm*
  • Hofte og lår reduceres med op til 6 cm*
  • Op til 50% mindre mavefedt

*[Resultaterne kan variere fra person til person. For at tabe sig er det vigtigt, at spise en varieret kost og have en sund livsstil.]

Produkter til dig