Smuk hud og hår hele året

Som regel er det værst når vi er ved at når efteråret... Sommeren er slut og vi har udsat vores hud og hår fore mere end hvad vi udsætter det for henover resten af året. Mange af os evaluerer muligvis konsekvenserne af soleksponering, saltvand fra havet, poolvand, og sved på vores hud og hår

især når vi afslutter sommeren. Men det er vigtigt at have sund hud, hår og negle hele året.

image

Hvor skal jeg starte? Dehydreret hud, pigmentering, hår der splitter og uden glans...

For at få dig til at føle dig bedst, når vi går ind i en ny sæson, har vi forberedt nogle enkle trin, der kan hjælpe dig med at gendanne og forynge din hud og dit hår. >/p>

Ansigtsmasker

Inden du begynder på andre behandlinger, anbefaler vi en mild peeling. Hvad er en peeling? Det er en proces, der hjælper med at fjerne døde hudceller og urenheder fra huden. Du kan bruge en blid ansigsmaske fra hvilken som helst butik eller lave din egen derhjemme! Der er flere forslag på internettet.

Vitaminer og mineraler

Hårfarvning, udsættelse for sollys, havvand eller pool... Alt dette kan have en negativ effekt på vores hår. Resultatet? Hårtab, tørt hår og kedeligt hår Hår har brug for vitaminer og mineraler for at komme sig, så vi anbefaler, at du supplerer en sund kost med et kosttilskud af høj kvalitet. Nutrishine indeholder en kombination af ingredienser, der giver fantastiske resultater: silica, hyaluronsyre, zink, vitamin B2, vitamin B7 og selen.

Maksimal hydrering

Brug fugtighedscreme. Vi foreslår noget, der er blidt, fugtgivende og duftfrit. Og fordi den bedste måde at hydrere indefra og ud, anbefaler vi UNDO Collagen Drink. Den indeholder en hydrolyseret type kollagen Naticol& reg;, hylauronsyre, C-vitamin og blåbærekstrakt der holder dig hydreret, reducerer rynker, forbedrer hudens fasthed og regenererer hud, hår og negle.

Vi håber, dette er nyttigt! Følg disse enkle trin, og du vil helt sikkert mærke en forskel.